Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Seda, et Lotito Klose kellegile müüks ei juhtu. Kui siis ainult 20+pakkumisega. Isegi suurte summadega ma usun, et Reja tuleks vahele...sest selle 20nega võid tuua klubisse mõne noore talendi, aga aega kohanemiseks pole ja Zarate egost on veel värksed mälestused. Nii, et see on Lazio aasta...see on meie võimalus Scudetto võtta.
    Ainuke ründaja kelle Lazio maha müüb on Makinwa....Makil tekkis elu võimalus CL mängida ja seda muidugi AC MILANI särgis. Cassano kadumist ei panda tähelegi.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kui Reja vastastel oli temaga kogu aeg mingi probleem siis kõige tugevamad on nüüd otsustanud vinguma jääda kehavde kodus mängitud tulemuste üle.
      Parma suure tõenäosusega tambitakse nagunii maha.
      Halvad uudised ka Mauriga....nüüd kui Saksamaal op õnnestus on mees 3-4 kuud väljas. Halb halb halb.
      Hea selle asja juures on, et Cana vb tõesti hakkab aimama mida seal väljakul tegema peab. Ja Biondini või keegi muu jaanuaris sinna keskele tuuakse.
      Igatahes homme tuleb üks sats vigaseid tagasi rivvi ja vist siis Napoliga järgmine mäng on kõik peale Mauri tööpostil. Super!!!
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Stekelenburg, Rosi, Burdisso, Cassetti, Taddei, Greco, Gago, De Rossi, Pjanic, Osvaldo, Lamela.
        So self aware so full of shit

Kommentaar

Tavaliselt ma ei uuri nii otse aga kust krt Te selle Osvaldo üles olete korjanud. Nüüd Teda mängimas nähes ei saa ma aru, kust need väravad see hooaeg löödud on. Räägiti,et ühe Ta ahnitses lausa Bojani jala pealt endale.
          Kaitseliin ei saa kuidagi Novara kiirete ründajatega hakkama. Ainus pidurdamisviis vaid kollasega murule.
          Võtke nüüd jalad kõhu alt välja, võtke see metslane Osvaldo sealt eest välja ja lööge mõned väravad ruttu. Novara vennad pole papist poisid nagu me teame
          Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
          I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Kas asi on ilmas, aga osadel tüüpidel on ikka selline Eesti meistriliiga tasemel esimene puude.
            Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Milleks jõusaalid? Milleks treenida suvel käest läinud kõhulihaseid rauga? Ma küsin milleks? Vaadake rioma mängu ja kõht trimmis. NB!Esimesel mängul mitte üle 40 minuti vaadata.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
                Tavaliselt ma ei uuri nii otse aga kust krt Te selle Osvaldo üles olete korjanud. Nüüd Teda mängimas nähes ei saa ma aru, kust need väravad see hooaeg löödud on. Räägiti,et ühe Ta ahnitses lausa Bojani jala pealt endale.
                Kaitseliin ei saa kuidagi Novara kiirete ründajatega hakkama. Ainus pidurdamisviis vaid kollasega murule.
                Võtke nüüd jalad kõhu alt välja, võtke see metslane Osvaldo sealt eest välja ja lööge mõned väravad ruttu. Novara vennad pole papist poisid nagu me teame
                Metslane lõi just jälle värava! 2:0!!!! Lamela on jorm

Kommentaar

Ma ei suuda vaadata Roma mänge triobetis selle inglise keelse kommentaatoriga. Sama hästi võiks Tiziano Crudeli panna Milani mänge neutraalses telekanalis kommenteerima. Ime, et tal pauk lahti ei läinud kui ta Osvaldo lihtsat pealööki "world class headeriks" tembeldas.
                  sigpic

Kommentaar

Olen sinuga päri Tanel...see Rich on tõeline peenis....nagu enamus riommalased. Teenitud võit igatahes Hale nali on riomma.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Igatahes teenitud võit! FORZA GIALLOROSSI!!!!!

Kommentaar

No suur vedamine Teil,et Bojan mängu ja hakkas mingi rünnak tulema. Ei saa aru kuidas see Osvaldo Teil maailma klassi ründaja on. Kuidagi sai pea vahele kukkumise pealt. Suht õnnega koos. Krt treeneril annab siin ikka pigistada tulemust välja. Selline koosesi ja selline mängu pilt!
                        Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                        I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

TEENITUD VÕIT, KINDEL SEE!!! Selle üle me ei vaidle...on selge kõigil?
                          Sitajunn-super kunn ründaja...pole sõnu. Mis kõige tähtsam, ta TEGI ISE VEA. Kohtunik vilistas ja ütles, et viga poojunni poolt. Sitajunn oli nii õnnelik
                          Ossivallo, pjanits, L8....kõik olid super mehed täna. Milline koostöö....It actually looks like barca is playing if you dont look on the table.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Üliraske kodune võit 10kesi kaitses pasase Parma üle. Paras sellistele mängu tapjatele.
                            KLOSE!!!
                            Radu on pettumus, Sculli aga Lazio Ossivallo...mõttetu vend aga kobistab neid väravaid.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!
                            Serie-A liider!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                              Serie-A liider!!!
                              Kust otsast :S ?

Kommentaar

Ma isegi ei nimetaks seda üliraskeks võiduks, küsimus oli selles, kas suudetakse lõpuni suruda hoolimata lühikeseks jäänud pausist. Suudeti küll ja teenitud võit tuli, ega isegi Sculli ei suuda igakord värava eest mööda lüüa Täna ta vajutas kõigi nende teiste sitterite eest ka, täie jõuga 1m pealt võrku. Mäng oli üllatavalt kiire tempoga mõlemalt poolt, see sobis hästi Konkole, kes oli tõeline teerull esimesel poolajal omal äärel... selle mööndusega, et tema viimane otsus/pass oli alati täielik katastroof. Üldse kogu ründe tegevus jäi nõmedalt inviduaalseks (sama häda oli ka Zürichi vastu), loodetavasti nüüd pausi ajal tehakse mingeid järeldusi sellest ja leitakse vajalikud lahendused. Mõnus tunne on minna koondismängude pausile tabeli tipus igatahes...

Frankie - lammas. Kui soovid siis täpsustan sinu jaoks sõnastust, jagame Serie A PUNKTItabelis esimest kohta. Pole ju väga hull algus hooajale Serie B klubi jaoks, meil on siin rämedalt vedanud seni lihtsalt, ära muretse küll te veel selle scudetto Ossi juhtimisel ise ära võtate

Kommentaar

Working...
                                X