Lahedad hambad...ei tea kas ta nendega riomale väravaid ka hakkab lööma?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Uskumatu mida annab Photoshopiga teha tänapäeval....nii koledaks saab inimese teha, et lausa paha hakkab. Nagu ma aru saan siis algeslt oli pildil totti ja siis tuuniti pilt ära. Kuid siiski, tunnen kaasa selle klubi fännidele, kus selline peletis võiks mängida.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Oi kurva, see mees hommikul võileiva asemel närib vist puunotti või midagi sarnast. Soovin talle edu.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustpool itaalia alafoorumi (k.a. mode) asuvad mingi venna välimust mõnitama. Palju õnne mehed, olete tublid!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustpool itaalia alafoorumi (k.a. mode) asuvad mingi venna välimust mõnitama. Palju õnne mehed, olete tublid!
Nagu märganud oled, siis kohati üsna korralik lõõp on siin käinud nii Adriano, Ronaldinho või kelle iganes välimuse kohta. Oled ka siis natuke närvis olnud, et inimesi mõnitatakse? Pole vist inimest, kellel Amauri hammaste vahel pole ja ei puudu ka sina nende hulgast. Jama värk küll, eksole.
Seda, et sinu lemmiktiimis üks Paraguayst pärit Mehhiko rantšotööline (sõnastus oli sul küll kirjapildis natuke ekslik) töötab võime ka ju tõlgendada solvanguna, rääkimata umbes samal ajal postitatud vägagi isiklikust solvangust uuu suunas.
Edu edaspidises!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
1. Polnud otseselt sinu pihta mõeldud
2. Jutt käib konkreetselt välimuse mõnitamisest. Ja sellest et hunnik poste tuleb järjest stiilis "kes parema nalja teeb".
"Amauri mine ära" ei ole kuidagi seotud sellega, milline mees välja näeb vaid sellega kuidas ta käitub ja mängib. Pole päris sama või mis? Adriano? sündis ülekaalulisena? I don't think so. Ronny kohapealt ei oska midagi öelda, pole kuulnud, pole näinud
3. "Mehhiko rantšotööline" - Kas amet muudab kuidagi inimest välimuse poolest paremaks/halvemaks? Sa näed välja nagu poliitik. Sa näed välja nagu teetööline. Ok, selle kohapealt tunnistan, et seda VÕIB tõlgendada solvanguna. Aga ei pea. (ei olnud mõeldud vähemalt solvanguna)
4. Uuu on omaette ooper. Kas Lopez on kuidagi provotseerinud teid?
Ma ei väida, et mul on igas punktis ilmtingimata õigus vms.. aga mulle paistab maailm sellisena.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustEt kui mina olen mode, siis nagu ei tohikski natuke foorumile tüüpiliselt käituda?
Nagu märganud oled, siis kohati üsna korralik lõõp on siin käinud nii Adriano, Ronaldinho või kelle iganes välimuse kohta. Oled ka siis natuke närvis olnud, et inimesi mõnitatakse? Pole vist inimest, kellel Amauri hammaste vahel pole ja ei puudu ka sina nende hulgast. Jama värk küll, eksole.
Seda, et sinu lemmiktiimis üks Paraguayst pärit Mehhiko rantšotööline (sõnastus oli sul küll kirjapildis natuke ekslik) töötab võime ka ju tõlgendada solvanguna, rääkimata umbes samal ajal postitatud vägagi isiklikust solvangust uuu suunas.
Edu edaspidises!
Ei no Tõesti tase MAAREK (Y), on see viha või hoopis suur rõõm sellest, et lollil MIHHAL võeti ometi päitsed peast ja asemele tuli superhüper mega äge Lazio heidik, kuigi tglt kohati tema käe all mängis Palermo vägagi soliidselt, Lazio suutis ta muidugi sisuliselt relegatsiooni viia, ainult Lotidioti rahapakid olid need mis Laziot päästsid.Aga ilmselt UUU-d näeb nüüd loodetavasti Fiore teemas tihedamini
Üldiselt ma ei tea selle noore talendi kohta suurt midagi, vaevalt ta välimus ja mängijaoskused kuidagi võrdelises seoses on, ma ei usu, et mees on karvasem ja käpardlikum kui OssiVallo.
Ilmselt Sabatini teab mis kraami ta taga ajab, mehel on väga head silma noorte talentide peale. Siiani ei saaks ma muidugi öelda, et OssiVallo 18 milli oleks päris õiglane summa olnud, samas mees on väravaid löönud, kas siis õnnega või mitte aga värav on värav ja see loeb, mees on siiski edukam kui AMUURI ja see on peamine.
Lamela on alles noor, kuid siiski tundub, et päris Pastore tasemel mängujuhti temast ei tule ja Totti asendajat ka mitte, aga kahtlemata hea leid ja eks sisseelamiseks on ka aega vaja, ei ole siin nii lihtne trikitada ja mängijatest mööda joosta kui argentiina liigas.
Taddei on paras puuhobune, tema aeg on selgelt läbi, kuigi viimane kord paar ohtlikku pealelööki tegi, kuid jh kiirust ja tehnikat enam jalgades pole,ilmselt miks me teda hoiame on see, et mees rahuldub üsna vähesega ja pingile kõlbab, kui pääseb väljakule siis nagu mängib oma teatud taseme alati välja, väga katastrofaalset väljakul ei korralda.
Ootan, et jaanuaris lõppude lõpuks suudetakse ka üks korralik , terav ja noor paremäär tiimi tuua, sest see positsioonon juba aastaid puudust kannatanud.Cassetti pole halb, kuid aeg ja vanus teevad oma töö ja samuti siiski tippklubi materjal ta siiski pole, teeb liiga palju prohmakaid.Rosile olekski vaja sinna head konkurenti, taseme tõstmiseks.
Rünnakutel on samuti tunda, et ideedest ja tehnilisest pagasist jääb puudu, vaja oleks sinna mingit teravust, meest kes suudaks ka ise luua ja ettevõtta.
Borri on selline liiga kohmakas ja üksinda on täielik ajusurm.
Bojunn tehniliselt hea, kuid kehamäng olematu.
Osvaldo tehnikas samuti palju puudujääke ja pigem selline koksaja.
Kokkuvõttes kahju, et Menez minema lasti...sigpic
Kommentaar
-
cru...siin foorumis on uued reeglid....Go big or go home like a pig
Ja näiteks adrimaci narrimine on minuarust täpselt sama mis on narrida taaddei kaamlit näiteks. Ehk siis kõik sama mis selle Lopezi kopraga. No krt...C.Ronaldo on Kristiina, aga kõik kes tahavad narrivad ta feminiinsust näiteks. Igal mängijal omad asjad mida kommenteerida. Ribery on lõust, kõik narrivad, aga need kõik teavad, et see sama arminägu on superhea mängija.
Kuid peab tunnistama, mul on vahest tõesti hea meel, et Lazio särgis mängivad ikka inimese välimusega tegelased...mitte loomad ja wc-rullid.
Head ööd!
edit: Tegelikult tahtsin kommenteerida, et Rossiga pole minuteada küll Lazio relegatsioonis sittunud. See kõik ikka juhtus härra Ballardiniga. Kuid kuna kummagi treeneriga mul häid mälestusi pole siis vb eksin ka.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustEt kui mina olen mode, siis nagu ei tohikski natuke foorumile tüüpiliselt käituda?
Edu edaspidises!Algselt postitas Totti austajaEi no Tõesti tase MAAREK (Y), on see viha või hoopis suur rõõm sellest, et lollil MIHHAL võeti ometi päitsed peast ja asemele tuli superhüper mega äge Lazio heidik, kuigi tglt kohati tema käe all mängis Palermo vägagi soliidselt, Lazio suutis ta muidugi sisuliselt relegatsiooni viia, ainult Lotidioti rahapakid olid need mis Laziot päästsid.Aga ilmselt UUU-d näeb nüüd loodetavasti Fiore teemas tihedamini
Et kui mingile natuke arusaamatule kommentaarile vastukommentaari kirjutan, siis peaks nagu õige olema hakata ajama omakorda mulle vastuseks mingit ajuvaba teemat seoses Fiorentinaga?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustcru...siin foorumis on uued reeglid....Go big or go home like a pig
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar