Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuule kemmerg....me peame koos teisuguse tsirkusega ühes linnas olema...ma võrdlengi teid vaid sellepärast. Antud kontekstist väljas võrdlen ma Laziot Itaalia tippudega....rube, ilan, udine, napoli....te kahjuks pole tipp...
    Ja tõesti, ära muretse Lotito pärast. Meil on küllalt hea meeskond(ei ole mitte kuidagi hüpervana nagu te arvate) ja viis uut meest ei lähe miljardit maksma. Tuletan meelde, et Lulic kes on esimese pauguga siin kohe pildile saanud ei maksnud pm sentigi jalgpallikeeles. Küll me teeme budgetit ja barganeid veel. Ilma CL vaevalt Deminevittu midagi siia urkasse enam tahabki panna. Aaa sry teil oligi ju maksimumplaan naplt EList välja jääda....ikkagi uus projekt, ulmeliselt palju uusi mehi(milledest 70% uuel aastal asendatake või lihtsalt kaovad kuna pole hakkama saanud), uus treener, uus omanik....bla-bla-bla.....ma panen kiiruga, et iglesiasel on tegelikult tuli perses....ehk teie barca stiil vb kaob jäädavalt....poojunn mõistuse korral kaob, kaerajaan kaob, haize kaob, oss on mõttetu peenis ja käpard....see jätab vaid pooRiini ja Burgesnitsli....nice going penises.

Luiz Prussakas Iglesias:
    "Ha-ha-ha-ha"
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ma ei tea kas te mängite lolle või te oletegi puudega, sellisel juhul soovitaksin teil taotleda invaliidsuspensioni.Sest see mida te siin olete mitu lehekülge suust välja ajanud, teeb lihtsalt minu silmis häbi Laziole kui klubile, paneb mind üldistavalt suhtuma, et kõik Lazio fännid ongi nii madalalaubalised.

Pöörakem koos pilgud aastatesse 98-2000, kus Lazio ka reaalselt võitis midagi suuremat, ehk siis antud juhul selle millest te praegu unistate.
      Cragnotti aegadel oli Lazio üks suuremaid kulutajaid, kus löödi kõik Transfer rekordid peapeale,kulutati, nii, et maa oli must, siis vaevalt et leidus palju Lazio fänne, kes oleks sellele viltu vaadanud.

Me pole ajaloos ilmselt mitte kunagi kulutanud ühe mängija peale nii suurt summat kui teie.

Sellepõhjal on ju teist endist hea näide olemas, et kui kulutada on reaalsemalt ka head tulemused platsis ja see ei pruugi juhtuda mitte kohe esimesel hooajal, samuti ei garanteeri see pikaajalist edu, mis teie puhul ka paika pidas.
      Peale seda on ju olnud pilkane pimedus teie jaoks, jah mingid coppad ja supercoppad mida enamus meeskondi poolkõvalt võtab tihtipeale.

Ja nüüd sisuliselt loodate "aitäh" eest scudettot ja CL võitu saada ja sajatate meid, et me kulutame natuke silmakirjalik ei ole w Põhimõtteliselt algkooli matemaatika, et võite ise selle 1+1 kokkulüüa taskuarvutil, et teada mis teid ka järgmine hooaeg ees ootab!

sigpic

Kommentaar

Härra rottikas....vaata peale seda toredat aega(kahjuks liitusin lazialedega täpselt peale Cragnottit) oli Lazio 150 miljonilise euroses võlas. Ja kahjuks nüüdseks kadnud Ugo Longo seda maksta ei jõudnud....ja nii on aasta aastalt Lotito seda võlga kinni tagunud. Ja iga aastaga on ta rohkem mercatosse pannud. Ma ei ütle, et Lotito on mingi lahe vend, kuid tal on mingi süsteem ja klubi kui firma tõepoolest teenib kasumit. Ja tänapäevases seisus ei tule kedagi nii rikast siia Laziot üle ostma...peame leppima selle ahvist presidendiga. Muidugi ma tahaks, et Cragonotti oleks ikka alles ja sajad millid lendaksid. Aga all good things come to an end....ja ma ei taha riskida, et Lazio kui pika ajalooga klubi nimi läheks riiulile nagu ühe tänapäeval veel hingitseval kääbusklubil(FS2000).
        Peale selle Lotito sai Rooma Pangaga sellele raskele kokkuleppele, et klubi pankrotist päästa. Kuid jah neid megaoste ei tule ja ei hakkagi tulema. Kuid see on suht tavaline hetkel siin jalgpallimaailmas. Kui kunagi oli mehe hind 20-30 milli siis nüüd saab 12 milli eest ka väga hea ässa kohale. Panin lampi hinnad praegu.
        Kuid jah rotti....tegele oma tsirkusega...onju...eks Lotito ise teab ka kui CL käes, et nüüd peab raha matma. Ja ei pea seda tegema nagu City seda nägite ise. Aga tõsi ta on...Lotito peab tegema oma parima suve.

FORZA LAZIO!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mis siis Lazio foorumis huvit.... aa, same old fighting shit.
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Nii ja mis nüüd?
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Hommikune raport ütleb, et konnad siiski vist ei lõhkunud Kloset ära ja peaks algkoosseisus olema.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                Hommikune raport ütleb, et konnad siiski vist ei lõhkunud Kloset ära ja peaks algkoosseisus olema.
                Selle eest tundub, et õnn soosib teid jälle. Totti (loe kuningas) on suutnud treeningul mingi vigastuse üleskünda (salamisi tekib küsimus, kas totti siiski käis eile itaalia eest väljakul) ja Derbyl osalemine kahtluse all, samuti ei Mängi Osvaldo ( loe OssiVallo) , kes teile eelmises Derbys värava kärutas.

Põhimõtteliselt see on teile nagu 5 väravaline edu, saab näha kas teile piisab sellest.
                sigpic

Kommentaar

Kui Mauno Matias Pizzarrate Interist naaseb, siis ilmselt on passlik ka see video siia lisada:

Ärapanijasse ta kahtlemata satub, seda ei suuda Lotito ega isegi mitte UUU peakontor ärahoida!
                  sigpic

Kommentaar

Rotti on iga derby eel "vigastatud"....aga ta vist ei saa aru et see mindfuck on juba ammu ennast diskrediteerinud ja vend on nii ego, et tõest arvab, et on ulme kunn. Aga point on selles, et kui see ahv on tõesti vigastatud siis algab mäng 11 haisva juustukoti vastu...mitte kümne. Pm sama jutt ossi kohta....loodame, et tõesi ossi asemel tuleb veel hullem käpard ja fekaalkodudutu.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                      Rotti on iga derby eel "vigastatud"....aga ta vist ei saa aru et see mindfuck on juba ammu ennast diskrediteerinud ja vend on nii ego, et tõest arvab, et on ulme kunn. Aga point on selles, et kui see ahv on tõesti vigastatud siis algab mäng 11 haisva juustukoti vastu...mitte kümne. Pm sama jutt ossi kohta....loodame, et tõesi ossi asemel tuleb veel hullem käpard ja fekaalkodudutu.
                      Peab jälle meelde tuletama we ???!!!!!

Enriike siis laseb refrääni su jutu peale :

Minu meelest on üldse Totti surematu Braveheart, peale sellist atendaadi katset on üldse suhteliselt ime, et mees laudade vahel pole.
                      Ja ma üldse ei imesta, kui mees tulebki ja kõmmutab jälle teile paar väravat Derbys poolvigasena ja tõmbab teil kõigil suud lukku ja karvase rinna paljaks kus ilutseb tätoveering "UNICA"!!!

otsige see pilt üles,mille count alles postitas, kes pügab teilt kasuka, kes võtab liha koos kontidega, DERBY otsustab selle.

Ni ullikesed mullikad ikka olla ei saa UUU isegi sinust poleks seda uskunud, et transformeerud väikesest kiskjast Koolibrist 7-e kitsetalle muinasjutu taimetoitlaseks-rohusööjaks.
                      sigpic

Kommentaar

F.Totti, vaata nende Nazio lambukestega on üks selline tore lugu, et küll nad siin räägivad majanduslikest seisudest ja sellest kui äge on see et nende natsiliikmete kesmine vanus ületab 40 eluaastat ja üldse peaks Napoli võidud meistrite liigas nende nimele kirjutama, aga kui saabub see päev ja see hetk ... siis ei saagi aru, kumb on vaiksem , kas see homodele mõeldud alateema siin, või täis kustud curva nord

ma ei tea täpset publiku arvu, aga Totti suudab pm ühe laksuga 10 000+ tuhandel sinikaelhomol täielikult suud lukku lüüa...seda videot KUULAKS terve päeva, aga eks pühapäeval on jälle uus materjal
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Väga hea tähelepanek count !

Kusjuures praegu on üldse selline varjant õhus, et Totti-De Rossi-Borini-l lastakse üldse puhata ja "Who the fuck is Ibra" on nagunii väljas,mingi suva puute eest, samas kui Totti nägu taheti sisuliselt eelmine aasta äralömastada, siis nagu polnud kuskil kohtumõistjaid videokorduse põhjal.

Kurvaks lihtsalt teeb see, et itaalia liigas on niipalju nööritõmbajaid, et aus vutt ei maksa enam midagi, isegi Atalanta võib tulla ja teerulliga meist ülesõita, phmt iga väikeklubi,kes vähegi on maksujõuline teeb mis tahab.
                          Lihtsalt tekib küsimus, et kas siis on üldse mõtet mängijate ja treeningute peale üldse niipalju raha kulutada, pigem kohe siis Moggiga võidu panustama hakata.
                          Ostame omale mingid vennad Purjed kesele, Stepanovi kaitsesse, ründesse Voskoboinikikovi ja Neemelo ja ongi asi klatitud, ülejäänud raha jääb kinnimätsimiseks.
                          Sinna paraku see itaalia vuti saatus tüürib!

Ühesõnaga mis ma tahtsin öelda on see, et viimaste uudiste kohaselt,tahab Enriike primavera poistele kogemust anda ja seda siis DERBY näol, las noored kuked harjutavad kätt, mis see väike kotkas kamba peale ära pole retsida, nagu lego tõmmatakse miljoniks jupiks laiali.

Aga selge on see, et Lazio juba on eelisseisuses enne Derbyt, nagu tavaliselt Roma teeb teile varjatud mõnitavaid kingitusi.Tahan mõista anda seda, et kui te sellest Derbyst kaotajatena väljute, siis võite küll oma burksiputka uksed kinni panna, kellegile pole vaja sellist peldikut Curva Nordi näol.

Oleks te aumehed ja tõesti tunnistaksite, et olete juustud ja et te pole oma aluspesu ja sokke pesnud ega vahetanud alates aastavahetusest, siis ma isegi respekteeriks teid, aga hetkel lihtsalt ajate oma musti seasõrgi roma poistele nina alla, see ei ole just ilus tegu.

Te olete lihtsalt Laziole teinud über sitta reklaami eestis, tõelise pasa kokkukeeranud,Lotitol on häbi teie pärast, ta peab itaalias maskeerununa ringi käima, ühesõnaga kodutut mängima, et teda ära ei tuntaks.

Ärge olge minu peale nüüd kurjad ega pahased, lihtsalt vahest tuleb ka teid tunnustada ja nö. tagasisidet anda, parimaid autasustada.
                          Aga minule kui kõrvalvaatajale on see olnud väga valus vaatepilt, see kõik oli minupoolt muidugi äärmiselt läbi lillede öeldud, ütleme siis, et kõige ilusamates toonides.

Saan aru ja mõistan, et tahate-soovite parimat, kuid väljakukub ikka nagu tavaliselt---see samune mis sealt kahe pauna vaheltki kukub.
                          Niipalju siis teile positiivset lazialed, et areneda on teil tohutult, et arenguruumi on, sellepärast ei pea muretsema!
                          sigpic

Kommentaar

Ausõna---ei vaatanud ühtegi videot ega lugenud silpigi teie tekstist(virtsast). Lihtsalt IRW LOL

Lazio 2-1 riomma
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                              hahahhahhahahahhahahha, mitte üht silbipoega Curva Nordi poolt, mitte ainsatki
                              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kozakil (Kadjakal) on asend (poos) sees.

SEEBITA!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X