Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Loodetavasti tunneb mees ennast Itaalias vabalt ja hakkab taas särama
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Isiklikult kahju et Peruzzi ega ka Di Canio Lotitoga tegemist ei taha teha....sama ka Marhe kohta.
Tare siiski meeskonnast on lahkunud, kuid tore kui jätkab treenerina.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Roma peaks proovima Rosinat signida. Lisaks veel Baptista. Siis oleks ideaalne, muidugi Aquliani leping tuleb sõlmida...krt Aqu ise tahaks Romasse jääda ag ata isa, kes on ta agent vist ka, ajab mingit hiigel raha taga. ´.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Behrami lahkumine pole enam mingi uudis. Lazio kaotas üliolulise lüli oma meeskonnast, kuid nii Stefan Radu, kui ka Pasquale Foggia on samale positsioonile asetatud. Nüüd jääb vaid loota, et Lazioga liitub õige pea Fernandez.
Behrami eest siis saadi 5 miljonit naela ja kõige paremat rahaahnele mehele sinna vihmamaale. Loodan, et meest ei taba asi mis tabas Massimo Oddot-perse kukkumine nimelt siis.
Forza Lazio 1900
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Jasper kas sa oled tõesti taun...............jõudsin vist ennem nina alla hõõrumist õige vastuse üles leida.............sa oled tõesti taun.
Hullult nutan Oddot saavutuste üle ja Behrami lahkumise üle......nuuuux jobuke
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Jasper kas sa oled tõesti taun...............jõudsin vist ennem nina alla hõõrumist õige vastuse üles leida.............sa oled tõesti taun.
Hullult nutan Oddot saavutuste üle ja Behrami lahkumise üle......nuuuux jobuke
Teie diagnoos ei valeta, Dr. Uuu. Saite ise koheselt aru või aitasid uuuu, uuuuuu ja Napoloen ka?
minne gorja gäbid enta bersest välja.....sa goleda ja väga nõmeta avadariga jopuke kelele dulegs 5 sekundit ja lõuka pana.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Eeeee vorstike........kui keegi tahab midagi ära osta kas siis peab kohe olema nende vahel seotus???
Lotitol oli 51% osalus ja kui ilmusid välja uued uudistajad siis ostis keegi "kolmas" isiksus ära suurema osa ülejäänud aktsiapakist. Kõik on kontrolli all ja Laziol põleb roheline tuli üle mitme aasta. Erinevalt riomma merdast on Lazio kasumit tootev ettevõte ja Lotito juhib asja oma reeglite järgi, mis toimib. Kahju siiski et eelmine hooaeg vett vedama läks. Kindlasti annab riomma rahaline kehv seis tunda ka väga magedas mercados...Muidugi mul on hea meel, et Sensipervode perekonnal läheb halvasti Kõike kõige halvemat teile sinna riomma linnaossa.
Lazio logo on püha ja mingi "maski" arvamus eriti korda ei lähe.
FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!NON MOLLARE MAI!!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Itaalia politsei korraldas operatsiooni "broken wing" (on ju tore nimi operatsioonil - a´la Lazio kotkal taheti vist tiibu kärpida). Operatsiooni käigus on vahistatud kümme isikut (s.h. endine Lazio mängija ja klubi president Giorgio Chinaglia). Väidetavalt Ungarist pärineva 24 miljoni euro eest sooviti osta osa Laziost. Vahistatud isikud on seotud Napoli maffia gängiga Camorra.
Lotitol ei jäägi muud öelda kui, et kõik ausalt ära rääkida, peab alustama sellest, et tegemist oli tundmatu ungari investoriga, kes soovis osta 24 miljoni euro eest Lazio aktsiaid (osalust klubisse või suurendada olemasolevat osalust).
Lotito on suutnud klubi majanduslikult stabiliseerida aga tõenäoliselt ei sobi tagasihoidlikud tulemused serie a - s paljudele toetajatele. See võib olla motiiv ülevõtmis katsele.
Tundub, et tegemist oli vaenuliku ülevõtmis katsega kuna asjaga on seotud Camorra ja endine klubi president.
See kord lahines asi Lotito jaoks suhteliselt hästi.
Kommentaar