Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Õnnitlused Lazio Eesti peakontorisse härra UUU suguvõsale, kes väidetavalt on tiimi uued omanikud järgmisest hooajast ja hakkavad viljelema senside moodi jalgpalli-dünastia-türannia kultuuri.
    Vaadates eilset penaltiseeriat siis Doni oli küll viimases penaltiseerias nagu hädine õõtsuv tuulelipp võrreldes Musleraga!
    Tundub täitsa hea väravavaht olema, pea kõik suunad arvas ära, ega tegelt Sampdoria keeper sitem polnud.
    Finaal oli suht finaali vääriline ja eks tugevam tiim võitis! Seekord oli selleks siis ülla ülla Lazio.Tore , et Roma(pealinna) au päästis see hooaeg vähemalt Lazio, midagigi vähemalt sellele frustreerivale hooajale.
    3 pudelit kaanisid üksi hommikul sisse?hahaha
    Loodame igatahes, et järgmine hooaeg on pidu ka meie leeris ja ehk õppisime oma linnarivaalilt midagigi.
    Ja ega Delio Rossil midagi viga kyll pole, kui viis meeskonna Italian Cupi võiduni ei saa küll tema kohta midagi halba öelda.Ei saa ka öelda, et tal nüüd oleks parim materjal käes. Kui vaadata Roma,Interi,juve,Milani koosseise siis peaks nagu rahul olema sellega, kus te olete ja mdia saavutanud, ega Serie A-s ikka üle oma varju ei hüppa. Ma kaldun küll arvama, et Delio Rossi jääb. Peale sellist pidu ja pillerkaari unustavad kõik fännid ja tema vastuseisjad ära tema ja meeskonna läbilaskmised!
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
      Vaadates eilset penaltiseeriat siis Doni oli küll viimases penaltiseerias nagu hädine õõtsuv tuulelipp võrreldes Musleraga!
      Doni puhul ei teki võrdlusmomenti ka kaotanud Castellazziga. Või ükskõik kellega. Halvim penaltiseeria väravavahilt. ever.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Ei ei 3 sampust ikka lasime sõpradega peale võitu kurgust alla.
        Tunne on endiselt hea.
        Peale sellist mängu on raske ette kujutada, et Carrizo enam üldse Lazio särgis esineb. Samas peab mees kannatlik olema nagu seda oli Nestor. Peale milanilt 5-1 kaotust polnud Muslerat aasta otsa väravas näha. Nüüdseks mees tagasi ja parem kui kunagi varem. Tõeline sangar ja oli penaltiseeria vaieldamatu sangar.
        Terve Lazio foorum on tõesti rossile andestanud ja kiidavad meest taevani. Mina seda tegema ei hakka ja loodan Claudio Lotitole. Rossi võib olla aateline ja patrioot Lazio vastu, aga seda jääb väheks.
        Igatahes karikas on riiulis.
        Ousmane Dabo on 2004 aasta karika võitnud meeskonna ainuke alles jäänud mängumees. Tema viimane penaltilöök oli samuti suure tähendusega. Suure tõenäousega lahkub mees suvela tagasi Prantsusmaale.

Forza Lazio!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

UUU, jätsid nimetamata Kolarovi, andestust aga seda meest ei saanud märkamata jäta äärelt, liikus kaasa ning haamer on vennale jala külge tõesti kaasa kingitud, löök missugune ning liigub kaasa tohutu kiirusega ning samuti Foggia tehnika on väga korralik, kuigi kurb olen veidi, et Meghnit ei näe.

Oleks vaja nüüd Sivigliale asendust keegi, Rozehnal sai kenasti hakkama imo, keegi noor ja liider võiks tulla. Pandev maha juvele korraliku nutsu eest ja Zarate sugune mees tuua.

Kommentaar

Aleksander Kolarov on tõesti meeletu arengu teinud viimase 3-4 kuu jooksul. Kui ausalt öelda siis olid eile enamus mehed väga head. Foggia oli pettumus, kuid siinkohal süüdistan vaid rossi taktikat. Mees on tehniliselt üliarenenud, kuid 172cm pikk ja mehele mängitakse õhupalle ette....heaaa...
            Lichtsteiner, Brocchi...Ledesma...isegi Del Nero tegi sellime pinge all ja vähese mängukogemusega mõned head liigutused ja austan rossit et mängu tuli Del Nero mitte Mauri.
            Isiklikult olen väga pettunud ja mured Meghni tuleviku suhtes....kui hilisemaid pilte vaadata garderoobist kus mehed on trussi väel ja kargavad ringi-joovad sampat siis Mourad Meghni istus nurgas täies riietuses ja igavles seal.
            Pandevit ei müüks ma maha...eile oli tal ebaõnne ja vigastus 100% välja ravimata. Pigem on Rocchi pikemat aega ebakindel olnud.
            Ühe noore brasiilasest ründaja kohta kuulujutud käivad....Rumeenia meedia väidav et Mutu vastu samuti huvi...eks ta kollane uudis ole.
            Siviglia asemel on juunis tulemas Marcos Angeleri.
            Õnneks Lotito rossi lepingu pikendamisest juttu ei ole teinud...loodame et ei teegi.

Forza Lazio!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mis teile sisse läks?

Kas 3 pudelit sampust mõjus niiviisi?

Muidu olite kõvad AS Roma fännide kritiseeriad- ütleks sellepeale, et ühed patused kõik...
              sigpic

Kommentaar

Mõned kähmlused tõesti toimusid...samptoria fännid said omagi märgi maha.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

ah see pole midagi. Oodake kuni kui mankud linna jõuavad. Tullakse üle terve itaalia neid tervitama. Nende enda pärast loodan et noad vähemalt teravad on ega roosteta.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    Siviglia asemel on juunis tulemas Marcos Angeleri.
                    Sama kindlalt väidetakse siin Portugalis, et mees tuleb Portosse
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Tundub, et uusi kosilasi on küllaga...vaja oleks ainult senside "jah" sõna
                      sigpic

Kommentaar

Sellega on jah segane lugu, mees ise on muidugi hea. Laziosse siirdumise teeb kahtlaseks see, et Angeleri on pigem ikka puhas right back, Licht-LDS-Angeleri kõik ühele kohale tundub üsna suure priiskamisena Lazio võimaluste juures, eriti olukorras, kus keskkaitses on kõvasti mõtlemisainet.

Kommentaar

Roma võiks minu arvates leida niipalju pappi, et Barcast õnnetu Alexander Hleb ära tuua... Avastasin, et mees on täitsa ponks ja sobiks ideaalselt meile teravust looma. Sellise raha võiks roma kuskilt leida uute investorite toel:P
                          Just sinna positsioonile olekski meil täiendusi vaja!!!
                          täitsa kobe..imelik, et ta niivähe tähelepanu saanud on

ja muidu video muusika on ka täitsa pandav pilleriin...
                          sigpic

Kommentaar

Mul on Hlebist hale praaegu, oli ju Arsenali põhituumiku mees ning ma saan aru, et soov minna praeguse aja tugevamasse klubisse oli suur, aga ta on üks Barca viimaseaja suurimatest flopidest... Loodan, et ta kaheteb, ojaaa kuidas ma loodan (:

Kommentaar

Mida? Jälle Cassetti Motta asemel..

vat mis juhtub kui 'ässad" mängivad..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

sama sitt mis viimased mängud. 3tk sisse imeda kodus ma ei tea. Iseloomustab meie hooaega vist kõige paremini...

Kommentaar

Working...
                                X