Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuna tegemist pole Official vormiga siis loodan et see tume ja jube särk muudetakse ümber.
    Helesinine vorm on siiski väga kena minu arust. Klubi logo on särgi keskel.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Kuna tegemist pole Official vormiga siis loodan et see tume ja jube särk muudetakse ümber.
      Helesinine vorm on siiski väga kena minu arust. Klubi logo on särgi keskel.
      See mille ma postitasin on kolmas vorm (muidugi ei pruugi tõsi olla). Koduvorm jääb arvatavasti ikka helesiniseks aga tegumood on enamus Puma särkidel sama. Näiteks Stuttgarti ja Hoffenheimi Puma särgid.

Kommentaar

Ega põhivärvi juba naljalt muuta ei saa.

Jube ajuvaba oleks kui Biancocelesti uuest hooajast näiteks hüüdnimega Nero liigas laineid lööks
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

kaitse oli nagu oli...3 punkti olemas ja euroopa liiga

Kommentaar

Milan - Roma 2-3 ::::: video
            http://www.youtube.com/watch?v=1hEnQ3oyRKI
            http://stream.try.hu

Kommentaar

Aquilani pikendas lepingut

Kommentaar

Tore, et üks tulihingeline-kapitooliumi sugemetega hunt lõpuks rahuldus lepinguga! Muidugi ma väga loodan, et järgmine hooaeg ta jälle korralikult mängima õpib, sest selle hooaja esinemised olid ikka väga kesised!Peaasi, et ta korralikku mängu näitaks ja meeskonda sobiks, mitte, et roma kasvandik siis vaja kui mingit suveniiri hoida!Ehk taastub ilusti vigastustest ja näitab kuidas kaugelt iluväravaid lüüa jälle
                sigpic

Kommentaar

Aquliani mängib väga hästi. Tema viga on see, et ta koguaeg vigastatud. Loodame et saab korda seal Amsterdamis, kus ta lõikusel ja ravil käib(s).

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Noniii....särkidest mul täiesti suva tegelikult sest mängivad ju mehed nende sees ja nemad peavad olema maailmaklass.
                    Ja tundub et kiilakas naisehäälega rossi saabki kinga. Aina rohkem hakkan aimama, et Walter Zenga võtab koha üle Lazios. Mis tähendab, et Lazios on algamas uus ajastu. Head meelt teeb ka Zarate positiivne meelestatus uueks hooajaks.

Forza Lazio!!!
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

lisan seoses Zenga kuudustega. Mees tahtvat Lazio'sse kaasa tuua sellise mehe nagu "Marco Biagianti" , kes olevat/saavat ka esimese koondisekutse :O

Kommentaar

Kõikidele manu fännidele siis "Sittuge Pihku koos diveri ronaldoga ja pekkeri rooneyga" Isegi ferguson jättis mälumise järgi peale lõpuvilet

Zenga tõesti lubavat endaga kaasa tuua nimetatud mängumehe ja ootan official teadannet uue treeneri kohta.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

tervitused ka Barca fännidelt Lazialedele!
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Tervitused vastu võetud Uuu Eesti peakontori poolt. Hea mäng oli.
                            Forza Barca
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Hooaeg ongi läbi.

Top scorerid : F. Totti - 16 kolli ja M. Vucinic - 16 kolli

Goal difference : +3 ehk suht masendav. kokku lasti endale lüüa 61 väravat.

Transferid suvel :

IN: oleneb suurelt kas Sensi jääb või müüb klubi maha
                              Suurima tõenäosusega siiski:
                              - M. Motta 7milj € permanent deal
                              - Guberti ~ 8milj €

OUT:
                              - Loria, kui just reservtiimi ei panda.
                              - Perrotta, kui uut lepingut ei pakuta kasutatakse võimalust et tema eest raha saada - leping lõpeb 2010.
                              - Tonetto kantakse ilmselt maha

Lepingutest : Juan, Aquliani on saanud uued lepingud. Vucinic peaks ka saama.

Hooaja 2009-2010 eesmärgid : CLi koht, Euroopa Liigas vähemalt poolfinaali jõudmine, Coppa Italia võit.

Kooseis järgmiseks hooajaks( hetkel) : 4-3-2-1 Doni - Motta - Mexes - Juan - Riise - Pizarro - Brighi- De Rossi - Vucinic - Taddei/Baptista - Totti

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

No minu teada Guberti pidi ju tulema nö. ilma ostmiseta, kuna tal Bariga leping lõpeb... Ja üleüldse loodan suuri muutusi suvel. Kui on see õige jutt siis juba Spalletti andis ka Sensile ultimaatumi, et kui ta ostelda suvel ei saa omale meelepäraselt ja igast lisavidinaid a la ujumisbasseinid ja paremad treeningvõimalused ei tule siis tema enam oma närvirakke ei raiska
                                Loria, Tonetto ka Perrotta ,Montella oleks mõistlik rahaks teha.Samuti ma ei kujuta ette mida Baptistaga teha- ta võiks terve suvi oma pallivaldamis tehnikat harjutada...
                                Motta on kindlasti vaja ära võtta!!!
                                Ootan hulgaliselt värsket verd ja uuendusi järgmiseks hooajaks ja samuti klubi müüki või siis , mingeid rikkaid osanikke...kes annaksid võimaluse natuke laristada üleminekuturul...
                                Hooaja lõpp suutsime jälle oma mängu peale suruda, aga kaitse oli tõesti nagu saepuru hunnik.Mexes ja kõik tegid üllatavalt sita hooaja. Isegi tabelilõpu klubid tulid nagu lahtisest laudaväravast läbi...
                                Kena Suve......
                                Forza ROMAAAAA!!!!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X