Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fiorentina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lendu olla lastud fraas:" you are more hadicapped then your son".

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      By Ljaijc?
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
        Jep, "Sei più handicappato di tuo figlio"

Rossil on vaimse puudega poeg, seega täiesti õigustatud sellise asja eest nolgile tohlakat anda.

Serbia jalgpalliliit hakkas ka muidugi "disgrace" jutuga juba peale.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
          Jep, "Sei più handicappato di tuo figlio"

Rossil on vaimse puudega poeg, seega täiesti õigustatud sellise asja eest nolgile tohlakat anda.

Serbia jalgpalliliit hakkas ka muidugi "disgrace" jutuga juba peale.
          See ütlus võrdub ju sama kui rassism. Selline nolk ütleb treenerile nii,eriti kui mehel on puudega poeg. Päris väikse ajuga nolk ise!! DISLIKE!
          Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
          I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Oot, ärme hüppame nüüd Ljajicile ka sõnu suhu pistma. Ma olen kuulnud ka väiteid, et ta oli midagi Rossi ema kohta öelnud, kes äsja surnud oli nii, et võib arvata, et mingit kindlat tõde siin veel pole.
            sigpic

Kommentaar

Kus on need Inglise lehe huulelugejad ! Peale 6 aastast vaheaega vajatakse teie abi taas ! Matrixi - Zidane sõnavahetus tootis korralikult teooriaid
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
                See ütlus võrdub ju sama kui rassism. Selline nolk ütleb treenerile nii,eriti kui mehel on puudega poeg. Päris väikse ajuga nolk ise!! DISLIKE!
                rääkides rassismist, siis miks keegi ei kisa kui meie staarkommentaatorid VSB peal pilluvad väljendeid nagu "itaalased on meistrid teesklemises ja ajaviitmises". Kus siis need suured rassismivastased on, kes muidu nii kõvasti sõna võtavad kui keegi muride kohta midagi julgeb öelda?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  rääkides rassismist, siis miks keegi ei kisa kui meie staarkommentaatorid VSB peal pilluvad väljendeid nagu "itaalased on meistrid teesklemises ja ajaviitmises". Kus siis need suured rassismivastased on, kes muidu nii kõvasti sõna võtavad kui keegi muride kohta midagi julgeb öelda?
                  Kle milliseid kahte asja Sa võrdled?!?! Isa, kellele toodi võrdlus Tema puudega pojaga või Itaallaste teesklemisest. Neid kahte asja ei saagi ju võrrelda.
                  Selle nolgi ütlust võib võtta sama, kui teha ahvi häälitsusi musta nahalisele mängijale!!
                  Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                  I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Jeebus kirstus

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                      Oot, ärme hüppame nüüd Ljajicile ka sõnu suhu pistma. Ma olen kuulnud ka väiteid, et ta oli midagi Rossi ema kohta öelnud, kes äsja surnud oli nii, et võib arvata, et mingit kindlat tõde siin veel pole.
                      Üldiselt pole vahet, kas ta rääkis Rossiga tema vaimse puudega pojast või kadunud emast või kellegist kolmandast. Selge on vaid see, et ta pidi ütlema midagi väga koledat ja inimest sügavalt puudutavat, sest vastasel juhul poleks treener aru kaotanud. Rossi on isegi Zamparini juures rohkem kui hooaja oma närve treeninud, seega ma ei kujutagi ette, mis sai ta endast nii välja ajada.
                      Jah, kuigi vallandamine oli paratamatus ja liiga poolt määratud väikene bänn õigustatud, siis olen mina sarnaselt paljudele hetkel Rossi poolt, sest mängijate ülbitsemisele peaks olema nulltolerants.

PS. Mis mind tegelikult üllatas, on see, et kohtunik Rossit väljakult ära ei saatnud. Pärast kähmlust oli Rossi lihtsalt käega märku andnud, et kõik on klaar ja mäng jätkus.
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        , siis olen mina sarnaselt paljudele hetkel Rossi poolt
                        Räägi enda eest, Rossi vastaste kommentaarid sa ju kustutad ära. Mina usun et Ljalicil oli vägagi õigus oma suu lahti teha. Kui Peatreener on nii ebakompetentne ja keerab mängu tuksi ja selle asemel et mängu päästa võtab platsilt ära ühe oma parima mehe...siis mida sul üle öelda jääb, kui kahelda selle inimese vaimses tervises. Mina ei usu et Ljalic antud olukorras valesti käitus ja mis iganes ta ütles, oli tal sama palju põhjust seda öelda kui Lazio Delliol talle kallale selle peale tulla. Mustad mõlemad , aga Rossi alustas!
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Ümmarguselt-enne vahetust mänguseis 0-2, lõppskoor 2-2

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                            Räägi enda eest, Rossi vastaste kommentaarid sa ju kustutad ära. Mina usun et Ljalicil oli vägagi õigus oma suu lahti teha. Kui Peatreener on nii ebakompetentne ja keerab mängu tuksi ja selle asemel et mängu päästa võtab platsilt ära ühe oma parima mehe...siis mida sul üle öelda jääb, kui kahelda selle inimese vaimses tervises. Mina ei usu et Ljalic antud olukorras valesti käitus ja mis iganes ta ütles, oli tal sama palju põhjust seda öelda kui Lazio Delliol talle kallale selle peale tulla. Mustad mõlemad , aga Rossi alustas!
                            Mina kustutasin su piirid ületanud kommentaari ära, kus sinu arvates tegi Ljajic õigesti, kui kellegi puudega poega mõnitab. Kuidas Rossi alustas? Et pole treeneritööga kõige paremini hakkama saanud ja seetõttu on õigus äratõusnud mitte midagi saavutanud ManU rejectist noorukil nagu Ljajic, kes ei viitsi isegi rahvuskaaslase Mihajlovici arvates väljakul ega treeningutel lillegi liigutada ning ei suutnud paar mängu tagasi isegi penaltit sisse lüüa, pärast järjekordset pasandamist väljakul solvanguid loopima hakata?
                            sigpic

Kommentaar

Palun proovi vähem oma rumalust välja näidata

Nägid mängu, et julged Ljajicit pidada mängu üheks parimaks meheks? Mitu korda sa sel aastal üldse tema esitusi näinud oled? Eks juba mängude arv ja põhjus, et platsile saab siis, kui põhimehed väljas on, annab väikese vihje.
                              See, et tema abiga hiljuti Romale võidukoll suudeti lüüa või Chievo vastu karistlöögist värav lüüa õnnestus, ei ole eriti määravad tema taseme arvestamisel. Näiteks sealsamas mängus Roma vastu oli Lazzari MoM, kuigi 90% muudes mängudes on ta sakkinud tugevalt, kaasaarvatud mängus Novara vastu.

Kommentaar

Aga milleks siis üldse peatreener? Las mängijad ise otsustavad, keda sisse-välja vahetada. Peatreener on kunn, sina ei lähe ju ülemusele ütlema, et ta on retarded. Või lähed?

Kommentaar

Working...
                                X