Lendu olla lastud fraas:" you are more hadicapped then your son".
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fiorentina
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLendu olla lastud fraas:" you are more hadicapped then your son"."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLendu olla lastud fraas:" you are more hadicapped then your son".
Rossil on vaimse puudega poeg, seega täiesti õigustatud sellise asja eest nolgile tohlakat anda.
Serbia jalgpalliliit hakkas ka muidugi "disgrace" jutuga juba peale.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJep, "Sei più handicappato di tuo figlio"
Rossil on vaimse puudega poeg, seega täiesti õigustatud sellise asja eest nolgile tohlakat anda.
Serbia jalgpalliliit hakkas ka muidugi "disgrace" jutuga juba peale.Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Kus on need Inglise lehe huulelugejad ! Peale 6 aastast vaheaega vajatakse teie abi taas ! Matrixi - Zidane sõnavahetus tootis korralikult teooriaid"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustSee ütlus võrdub ju sama kui rassism. Selline nolk ütleb treenerile nii,eriti kui mehel on puudega poeg. Päris väikse ajuga nolk ise!! DISLIKE!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusträäkides rassismist, siis miks keegi ei kisa kui meie staarkommentaatorid VSB peal pilluvad väljendeid nagu "itaalased on meistrid teesklemises ja ajaviitmises". Kus siis need suured rassismivastased on, kes muidu nii kõvasti sõna võtavad kui keegi muride kohta midagi julgeb öelda?
Selle nolgi ütlust võib võtta sama, kui teha ahvi häälitsusi musta nahalisele mängijale!!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustOot, ärme hüppame nüüd Ljajicile ka sõnu suhu pistma. Ma olen kuulnud ka väiteid, et ta oli midagi Rossi ema kohta öelnud, kes äsja surnud oli nii, et võib arvata, et mingit kindlat tõde siin veel pole.
Jah, kuigi vallandamine oli paratamatus ja liiga poolt määratud väikene bänn õigustatud, siis olen mina sarnaselt paljudele hetkel Rossi poolt, sest mängijate ülbitsemisele peaks olema nulltolerants.
PS. Mis mind tegelikult üllatas, on see, et kohtunik Rossit väljakult ära ei saatnud. Pärast kähmlust oli Rossi lihtsalt käega märku andnud, et kõik on klaar ja mäng jätkus.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust, siis olen mina sarnaselt paljudele hetkel Rossi pooltFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustRäägi enda eest, Rossi vastaste kommentaarid sa ju kustutad ära. Mina usun et Ljalicil oli vägagi õigus oma suu lahti teha. Kui Peatreener on nii ebakompetentne ja keerab mängu tuksi ja selle asemel et mängu päästa võtab platsilt ära ühe oma parima mehe...siis mida sul üle öelda jääb, kui kahelda selle inimese vaimses tervises. Mina ei usu et Ljalic antud olukorras valesti käitus ja mis iganes ta ütles, oli tal sama palju põhjust seda öelda kui Lazio Delliol talle kallale selle peale tulla. Mustad mõlemad , aga Rossi alustas!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustRäägi enda eest, Rossi vastaste kommentaarid sa ju kustutad ära. Mina usun et Ljalicil oli vägagi õigus oma suu lahti teha. Kui Peatreener on nii ebakompetentne ja keerab mängu tuksi ja selle asemel et mängu päästa võtab platsilt ära ühe oma parima mehe...siis mida sul üle öelda jääb, kui kahelda selle inimese vaimses tervises. Mina ei usu et Ljalic antud olukorras valesti käitus ja mis iganes ta ütles, oli tal sama palju põhjust seda öelda kui Lazio Delliol talle kallale selle peale tulla. Mustad mõlemad , aga Rossi alustas!
Nägid mängu, et julged Ljajicit pidada mängu üheks parimaks meheks? Mitu korda sa sel aastal üldse tema esitusi näinud oled? Eks juba mängude arv ja põhjus, et platsile saab siis, kui põhimehed väljas on, annab väikese vihje.
See, et tema abiga hiljuti Romale võidukoll suudeti lüüa või Chievo vastu karistlöögist värav lüüa õnnestus, ei ole eriti määravad tema taseme arvestamisel. Näiteks sealsamas mängus Roma vastu oli Lazzari MoM, kuigi 90% muudes mängudes on ta sakkinud tugevalt, kaasaarvatud mängus Novara vastu.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustRäägi enda eest, Rossi vastaste kommentaarid sa ju kustutad ära. Mina usun et Ljalicil oli vägagi õigus oma suu lahti teha. Kui Peatreener on nii ebakompetentne ja keerab mängu tuksi ja selle asemel et mängu päästa võtab platsilt ära ühe oma parima mehe...siis mida sul üle öelda jääb, kui kahelda selle inimese vaimses tervises. Mina ei usu et Ljalic antud olukorras valesti käitus ja mis iganes ta ütles, oli tal sama palju põhjust seda öelda kui Lazio Delliol talle kallale selle peale tulla. Mustad mõlemad , aga Rossi alustas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar