Tõusin voodist püsti, müts maas, plaksutan nagu hull! FORZA l'Aeroplaninooo!!! FORZA GIUSEPPE ROSSI!!! FORZA ITALIA!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fiorentina
Collapse
X
-
Kas uus Batistuta/ Toni taoline väravamasin tulemas ? Loodame nii ! Forza Viola ! Forza Montella !"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas uus Batistuta/ Toni taoline väravamasin tulemas ? Loodame nii ! Forza Viola ! Forza Montella !
Batistuta tulemusteni on veel väga pikk maa minna.
10 milli + veel 6 võimalike boonustena on üsna riskantne diil, aga Prade ja Montella nina on senimaani hea olnud, seega lootused on kõrgel ja tema lisandumine võib anda vajaliku, et TOP3 koht saavutada.
Erinevate kuulujuttude järgi muidugi teame, et ta pole viimane talveakna lisa
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Suur rõõm kuulda, et kodumaa jalgpalli on tulemas rikastama taas üks kvaliteetne pallur.
Ma ise salamisi lootsin, et Rossi liitub meiega, kuid olen rõõmus selle üle, et Montella teda kasutada saab.Loodetavasti saab Rossi jalad alla ja paraneb täielikult oma hirmsast vigastusest.Mitte ainult Serie a ja Fiorentina ei igatse teda, vaid ka Azzurro vajaks temasugust tehnikageeniust, loodetavasti me siis enam Balotellit ei vaja, sest meil on siis lisaks Osvaldole ja Destrole Giuseppe Rossi!
Mis saab olla hullem karistus Azzurri särgile olla kui ülbe mustanahaline kaak, kes mõtleb, et kui talle meeldib siis võib ta azzurro särgiga ka perset pühkida.
Fiorentina on muutunud väga soliidseks võistkonnaks ja peale Romat kuulub minu sümpaatia ilma igasuguse kahtluseta Fiorentinale,kõva tiim on kokkupandud!Nagu ma olen maininud tekitab mõnusa koduse tunde Fiore, nüüd kus on sees ka huntide verd.
Kahtlemata on keskväli üks itaalia tugevamaid ja mõnusamaid.Alustasin Pes 2013 Master liigat samuti Fiorentinaga ja väga mõnus on dirigeerida keskväljal Pizarro-Aquilani-Borja Valeroga(Samas Matias Fernandez on ka üsna terava jalaga) lisaks siis Jovetic ründes ja nüüd tuleb siis Rossi ka tiimi liita, mis teeb väga mõnusa-tehnilise ja kiire ründe.Ise olen muidugi üleminekuaknal soetanud Rosicky, kes mul jagab Aquilaniga mängujuhi kohta.Jaanuaris on eellepingud sõlmitud Arshavini-Kehl-i-Keitaga ja kaitsesse tahaks tuua lisaks keskkaitse majaka Bruno Alvesi, kes pakuks hetkel Savicile tuge, kuigi samas on Gonzalo-Roncaglia ka üsna asised kaitsed.
ÕNNE! ÕNNE! ÕNNE VEELKORD! Kahtlemata parim valik ehk, mis üldse olla sai, tahaks loota, et Jovetici ja tiimi põhituumikut suudetakse hoida koos ka järgnevatel hooaegadel.
Maarekile ka küsimus, et kust võeti raha Rossi soetamiseks ja kaugel on uue statka plaanid?Loodetavasti ei võetud krediiti Jovetici suvise müügi arvelt ?!
Olge te lillad ja Maarek pede, et ta Roma-Lazio teemad ärasolkis, aga Fiorentina tiimina pole ju selles süüdi.
Soovin edu algaval serie a aastal!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustMis saab olla hullem karistus Azzurri särgile olla kui ülbe mustanahaline kaak, kes mõtleb, et kui talle meeldib siis võib ta azzurro särgiga ka perset pühkida."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSuur rõõm kuulda, et kodumaa jalgpalli on tulemas rikastama taas üks kvaliteetne pallur.
Ma ise salamisi lootsin, et Rossi liitub meiega, kuid olen rõõmus selle üle, et Montella teda kasutada saab.Loodetavasti saab Rossi jalad alla ja paraneb täielikult oma hirmsast vigastusest.Mitte ainult Serie a ja Fiorentina ei igatse teda, vaid ka Azzurro vajaks temasugust tehnikageeniust, loodetavasti me siis enam Balotellit ei vaja, sest meil on siis lisaks Osvaldole ja Destrole Giuseppe Rossi!
Mis saab olla hullem karistus Azzurri särgile olla kui ülbe mustanahaline kaak, kes mõtleb, et kui talle meeldib siis võib ta azzurro särgiga ka perset pühkida.
Fiorentina on muutunud väga soliidseks võistkonnaks ja peale Romat kuulub minu sümpaatia ilma igasuguse kahtluseta Fiorentinale,kõva tiim on kokkupandud!Nagu ma olen maininud tekitab mõnusa koduse tunde Fiore, nüüd kus on sees ka huntide verd.
Kahtlemata on keskväli üks itaalia tugevamaid ja mõnusamaid.Alustasin Pes 2013 Master liigat samuti Fiorentinaga ja väga mõnus on dirigeerida keskväljal Pizarro-Aquilani-Borja Valeroga(Samas Matias Fernandez on ka üsna terava jalaga) lisaks siis Jovetic ründes ja nüüd tuleb siis Rossi ka tiimi liita, mis teeb väga mõnusa-tehnilise ja kiire ründe.Ise olen muidugi üleminekuaknal soetanud Rosicky, kes mul jagab Aquilaniga mängujuhi kohta.Jaanuaris on eellepingud sõlmitud Arshavini-Kehl-i-Keitaga ja kaitsesse tahaks tuua lisaks keskkaitse majaka Bruno Alvesi, kes pakuks hetkel Savicile tuge, kuigi samas on Gonzalo-Roncaglia ka üsna asised kaitsed.
ÕNNE! ÕNNE! ÕNNE VEELKORD! Kahtlemata parim valik ehk, mis üldse olla sai, tahaks loota, et Jovetici ja tiimi põhituumikut suudetakse hoida koos ka järgnevatel hooaegadel.
Maarekile ka küsimus, et kust võeti raha Rossi soetamiseks ja kaugel on uue statka plaanid?Loodetavasti ei võetud krediiti Jovetici suvise müügi arvelt ?!
Olge te lillad ja Maarek pede, et ta Roma-Lazio teemad ärasolkis, aga Fiorentina tiimina pole ju selles süüdi.
Soovin edu algaval serie a aastal!So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Del Piero. 23a teeb elu parima karjääri (erinevates liigades kokku 32 väravat), peale mida langes pea terveks hooajaks põlvetraumaga välja. Peale vigastusest taastumist enam samalaadset hooaega oma karjääris korrata ei suutnud, kuid samas ülejäänud karjäär jooksul samalaadseid vigastusprobleeme polnud.
vs
Rossi. 23a teeb elu parima karjääri (erinevates liigades kokku 32 väravat), peale mida langes pea pooleteistkümneks hooajaks põlvevigastusega välja.
Et kui Rossi suudaks vaese mehe Del Pierona vigastusest välja tulla oleks vist juba päris okei- eriti arvestades seda, et Rossil on kaks pikka vigastust järjest olnud.
Kommentaar
-
Ei saa aru miks Inter eriti vaeva ei näinud Rossi taga ajamisel. Ju sooviti mingit ründajat kohe. Rocchi on ju ajutine lahendus, Rossi aga alles 23....
Aga muidu hea ost Fiorentinal. Loodame,et Rossi koos püsib ilusti!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustEi saa aru miks Inter eriti vaeva ei näinud Rossi taga ajamisel. Ju sooviti mingit ründajat kohe. Rocchi on ju ajutine lahendus, Rossi aga alles 23....
Aga muidu hea ost Fiorentinal. Loodame,et Rossi koos püsib ilusti!
Rossi on 25*So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustEi saa aru miks Inter eriti vaeva ei näinud Rossi taga ajamisel. Ju sooviti mingit ründajat kohe. Rocchi on ju ajutine lahendus, Rossi aga alles 23....
Aga muidu hea ost Fiorentinal. Loodame,et Rossi koos püsib ilusti!
Ei riskitud osta meest, kes on peaaegu 2 aastat vigastud olnud ja tema eest veel (siis, kuulujuttude järgi küsitud) 16m€ maksta. Näis kas Fiorentina võetud risk ennast ära tasub.
Rocchi on lihtsalt vajalik varumehena kuni suveni ja siis vaatadakse edasi, mis saab Militost ja Rocchist. Seni on aga varu olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustEi riskitud osta meest, kes on peaaegu 2 aastat vigastud olnud ja tema eest veel (siis, kuulujuttude järgi küsitud) 16m€ maksta. Näis kas Fiorentina võetud risk ennast ära tasub.
Rocchi on lihtsalt vajalik varumehena kuni suveni ja siis vaatadakse edasi, mis saab Militost ja Rocchist. Seni on aga varu olemas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustEi riskitud osta meest, kes on peaaegu 2 aastat vigastud olnud ja tema eest veel (siis, kuulujuttude järgi küsitud) 16m€ maksta. Näis kas Fiorentina võetud risk ennast ära tasub.
Päris kõrgete panustega mäng tõesti, aga kes ei riski, see šampust ei joo.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust2 aastat? Hetkel pole veel 1 aasta ja 3 kuudki täis
Kommentaar
-
Kui Inter edaspidigi jänesemokk on ja 9 korda mõõdab enne, kui lõikab siis jäävadki igasugused klassiga mängijad tulemata ja kõik head napsataksegi nina eest ära . "Ostame Rocchi, aitab hädapärast välja" tehingud küll kuhugi ei vii + igikestev Sneijderi kammajaa. Oleks hollandlane juba raha, võinuks ka Rossi peale panustada või siis mõne teise turul oleva ründaja peale.
Nagu juba öeldi, kes ei riski, see zampsi ei saa.
E : Omaenese jutt pani mind praegu mõistma, et see Rocchi diil on ikka eriti naeruväärt
E: Sorry for offtopic."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar