Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Balzaretti on mõttetu sell, aga jah, huvitavam on, kas Fiorentina suudab Quaresma endale meelitada. See oleks kahtlemata täiendus, mis Fiorentina uuele tasemele viiks. Kuid ikkagi on minu arvates puudu keegi sinna keskväljale rohkem tagumist rolli mängima. Aga see on vaid minu arvamus.
no ma ei tea...Pinto da Costa on küll ärimees, kuid ma küll Quaresma asemel ei läheks Fiorentinasse. Porto on ikka tugevam klubi. sorri mehed
See küll nüüd põhjus pole miks lootustandev mängija ei võiks Portost jeehat tõmmata. Uuri natuke Fiorentina noormängijate nimekirja ja pärast mõningaid täiendusi võib arvata, et ega see Porto lähiaastatel enam nii tugev polegi
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Ma mõista nüüd midagi enam kosta :
The former Atalanta striker Christian Vieri has agreed terms with the Viola and will be playing for the Tuscan side next season along with Franco Semioli who Fiorentina just signed during the night from Chievo Verona.
The latest football news, live scores, results, rumours, transfers, fixtures, tables and player profiles from around the world, including EURO U21.
Franco Semioli on ideaalne täiendus, aga oma mäletamist mööda olen päris kõvasti Vieri teemal sõna võtnud ja mitte just väga positiivses mõttes
edit: Uurisin natuke ja väidetavalt sõlmib Vieri Fiorentinaga lepingu kus saab palka vastavalt osaletud mängudele, seega ei tundugi see transfer nii mõttetu olema. Üks väike kloun on sarnaselt Hattrickile meeskonnas alati vajalik, kes särgimüügile kõvasti kaasa aitab
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Lootustandev uustulnukas Semioli siis pildile jäänud
Väidetavalt oli tema hind siis 6,3 miljonit Eurot olnud.
Nüüd hakkab tiim enamvähem paika saama. Suureks küsimuseks on küll veel Ujfalusiga seonduv, aga karta on, et klubi riskib tema hoidmisega ja kaotusega järgmisel hooajal läbi Bosmani reegli. Väidetavalt pidi meeskond piisavalt hästi paigas olema, et võib ca 5 milliga riskida. Loodan siiralt, et see on järjekordne ajakirjanduslik bullshit ja Ujfalusi äritakse 5,5 mijoniga Sevillasse ja asemele võetakse korralik RB või suudetakse Vanden Borre sellel positsioonil piisavalt hästi mängima panna.
Semioli pisut tulnuka moodi tõesti. Hea mängijaga on siiski tegu ning Fiorentina keskväli näeb päris kobe välja, eriti kui Montolivo areng jätkub (mingi aasta-kahe jooksul loodan poissi Itaalia eest mängimas näha). Kaitse on teil jätkuvalt pisut kahtlane ning ilma Ujfalušita läheks veel raskemaks meestel. Aga Corvino piisavalt tark, et teada mis ta teeb
Kuigi Prandelli on tõsine fänn ja arvab, et paneks ta mängima, ei kujuta ma ette, et meeskonda võetakse järgmine noor staar, kelle läbipõlemise oht sarnaselt Bojinovile üsna suur.
Kuigi Prandelli on tõsine fänn ja arvab, et paneks ta mängima, ei kujuta ma ette, et meeskonda võetakse järgmine noor staar, kelle läbipõlemise oht sarnaselt Bojinovile üsna suur.
Cassano on ennast erinevalt Bojinovist kõrgemal tasemel tõestanud Roma päevil. Põhimõtteliselt vaja mehele tugev režiim peale panna ja motivatsiooni anda, küll mängima hakkab.
Bojinov oli minu arvates algusest peale ülehinnatud mehike nagu kõik need Zemani vennikesed Lecce ründes. Suhteliselt loogiline, et kui sa saad hooaja jooksul 50 head võimalust, et üle kümne suudab ka kaitsja neid sisse lüüa. Aga jalgpallimaailmal tekkis millegipärast arvamus, et nüüd Vucinic, Chevanton, Bjelanovic, Bojinov on uued tähed.
Bjelanovic oli kindlasti selgelt ülehinnatud.... suht andetu tegelane minu arust aga Chevanton on ennast mingil määral siiski suutnud tõestada(mitte küll tähena aga korraliku ründajana)..... Monacos küll vist väga palju ei sahistanud aga suht arvestatava hooaja tegi ikka...... Bojinoviga on siukke tunne, et jääbki kuni karjääri lõpuni tulevikulootuseks.... pidevalt küll sähvatab millegagi kuid kahjuks ainult sähvatusteks see ainult jääbki
Kuigi Bobogol'i üle enam naerda ei tohiks, siis väike varasem koomilises võtmes meenutus temast
Kommentaar