Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fiorentina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Zauri mängib üldse?
    Mõlemas mängus algkoosseisus ja kui ma õigesti mäletan, siis esimeses mängus vist oli Juve väravas suur osa süüst tema. Kuna ka eile tegi kaitse vähemalt 3 väga haledat bläkki, siis ei paneks hinnet rahuldav ka seekord.
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Siis on mees järgmine aasta jälle tagasi. Aga tuleb mehele veel aega anda...

Kommentaar

Fiore on ka supermängu tegemas võõrsil Lyoni vastu juhitakse 2:0
        Olen see kes olen

Kommentaar

Lõpuks tuli ikka Lyon kaotusseisust välja 2:2 eriti Lyoni esimene värav meenutas Itaaliale löödud väravat EM il,kus ka mina vaatasin,et kindel sulg aga... üks lillasärklane lamas oma värava juures pikali.Lyoni teine koll oli meisterlikult välja mängitud standard.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Noniii, Benzema tõmbas teid teisel poolajal tillist.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              Fiore on ka supermängu tegemas võõrsil Lyoni vastu juhitakse 2:0
              Kahjuks prantsuse tsurkadele selline mõiste nagu "fair play" pole selgeks tehtud, mistõttu tuli leppida viigipunktiga

See kuradi Rootsi homo on ikka eriti debiilne kohtunik. Kui mees on tükk aega platsil siruli olnud, siis iga vähegi mõistust omav kohtunik paneb mängu seisma, aga see pede arvas, et vist vaja lohutusvärav kinkida.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

tra ma panin Fiore peale raha et see 5.1 kordselt tagasi saada.

Mis olukord seal olis siis? Ses mõttes nüüd peab jah kohtunik ise mängu peatama mitte mängijad välja lööma.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Mis olukord seal olis siis?
                  Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.

Gilal violetses särgis juba rohkem CL kolle, kui Milani eest.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Mis olukord seal olis siis? Ses mõttes nüüd peab jah kohtunik ise mängu peatama mitte mängijad välja lööma.
                    Järjekordne Lyoni rünnak suudeti klaarida, aga selles olukorras lendas üks kollane pede Zaurile selga, mistõttu viimane väljakule lamama jäi.
                    Kohe leiutas kodumeeskonna uue rünnaku ja nüüd polnud vaja enam suluseisu pärast muretseda, sest Zauri lamas otsajoone lähedal. Loomulikult oli fair play'st mittehoolivatel vastastel ja kohtunikul väga lihtne saalijalgpalli kombel asi ära lahendada ja skoorida.
                    Koduvile paistis läbi ka ühes teises olukorras, kus Benzemat jalust maha üritati kiskuda, aga vend jäi püsti ja jätkas rünnakut. Kui kaitse jõudis olukorra puhtalt klaarida, toimus vile ja "suurepärane" kohtunik näitas karistuslöögi kohaks punkti, kus Benzema liikumist olukorra alguses üritati takistada.

Ütleme nii, et lootsin sellest kohtumisest maksimum viiki, aga nähes ex-Juve mees Boumsongi ja teiste Lyoni kaitsemeeste suurepärast tegutsemist, tekkis kõva tahtmine võitu näha, aga ...

Kommentaar

eks see olukord pede oli, aga ma ei näinud et Viola mehed kohtunikule märku oleks andnud et mees maas....

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Järjekordne Lyoni rünnak suudeti klaarida, aga selles olukorras lendas üks kollane pede Zaurile selga, mistõttu viimane väljakule lamama jäi.
                        Kohe leiutas kodumeeskonna uue rünnaku ja nüüd polnud vaja enam suluseisu pärast muretseda, sest Zauri lamas otsajoone lähedal. Loomulikult oli fair play'st mittehoolivatel vastastel ja kohtunikul väga lihtne saalijalgpalli kombel asi ära lahendada ja skoorida.
                        Koduvile paistis läbi ka ühes teises olukorras, kus Benzemat jalust maha üritati kiskuda, aga vend jäi püsti ja jätkas rünnakut. Kui kaitse jõudis olukorra puhtalt klaarida, toimus vile ja "suurepärane" kohtunik näitas karistuslöögi kohaks punkti, kus Benzema liikumist olukorra alguses üritati takistada.

Ütleme nii, et lootsin sellest kohtumisest maksimum viiki, aga nähes ex-Juve mees Boumsongi ja teiste Lyoni kaitsemeeste suurepärast tegutsemist, tekkis kõva tahtmine võitu näha, aga ...
                        Nii palju, kui mina seda hetke nägin tundus rohkem ,et üks lilla pede lükkas ise Lyoni mängijat(Govou? Piquionne?), kes omakorda kukkus otsa Zaurile. Võimalik ,et eksin.

Kommentaar

Mis vahet on? Fairplay on siiski fairplay.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            Mis vahet on? Fairplay on siiski fairplay.
                            Elu polegi õiglane. Mis sa ise poleks kasutanud sellist võimalust? Kohtunik on debiil, et ei peatanud mängu. Lyoni mängijaid pole mõtet süüdistada.

Kommentaar

Ei oleks kusjuures. Kui ta oleks teisel pool väljakut lamanud, siis mul oleks ükskõik, aga nähes mängijat oma nina all maas lamamas ja kasutada seda enda kasuks suluseisu vältimiseks on hale ja kui itaallased nii teinuks, siis oleks Domenech koheselt itaallasi antud juhul õiglaselt sohitegijateks kutsunud.

Kohtunikud teevad nii ehk naa vigu, kas meelega või mitte, kahjuks...
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                Mis sa ise poleks kasutanud sellist võimalust? Kohtunik on debiil, et ei peatanud mängu. Lyoni mängijaid pole mõtet süüdistada.
                                Vanasti käis asi nii, et kui keegi on platsil vigastatud siis mängijad ise lõid palli välja ja siis mäng peatati.

Edit: Samas Grosso kommentaar peale mängu: “But here in France they often play on with a man down and I get very angry - it's just a different culture.”

Kommentaar

Working...
                                X