Vastus teemale \'Fabio Cannavaro\'
Cordoba, J. Zanetti, Materazzi ja Coco on siis tõesti nii kehvad? Eelmise aasta Juventuse kaitseliinist oli see küll kõvasti parem. Meie kaitseliin sai tänavu ainult back-upi, sest tugevamaks see nüüd ei muutnud. Kuidas ta oleks siis tänavu ennast tõestanud? Ta poleks ju saanud tänavu ka hästi esineda, kui ta oleks jäänud, sest kogu kaitseliinis on probleem. Ma veel mäletan, et Cannavaro ütles midagi, et sellise surve all on väga raske mängida või midagi nii.
2 aastaga muutub palju.
Aga Bobo ütles ju Juventusest ära. Temast taheti ka ju lahti saada. Kuidas Cannavaro samamoodi teha ei saanud?
Aga kui ta oli terve, miks ta ei tõestanud oma väärtust. Ja kust me pidime teadma, et ta jälle ei korja iga teine kuu üht vigastust ja peame mitte millegi eest talle palka maksma. Jah, diil on jah sitt, aga see ei tähenda, et Carini on sitt. Ütle mulle üks väravavaht, kes ei jääks praegu Juventuses teiseks puurilukkuks? Mancini ei mõista Carini väärtust, kuid minu jaoks on ta hetkel Interi parim väravavaht.
Algselt postitas mazz
2 aastat, millest suure osa moodustasid vigastused ja nendest taastumised. Kusjuures iseenesest ei mänginudki ta eriti kehvasti tollal, pigem oli probleem kogu kaitses. Rahvuskoondises samal ajal tegi ta jätkuvalt korralikke esitusi.
2 aastat, millest suure osa moodustasid vigastused ja nendest taastumised. Kusjuures iseenesest ei mänginudki ta eriti kehvasti tollal, pigem oli probleem kogu kaitses. Rahvuskoondises samal ajal tegi ta jätkuvalt korralikke esitusi.
Sest teda peeti üheks maailma parimaks kaitsjaks äkki?
Et kui klubi tahab tast lahti saada ning ei usu temasse, siis peab üks maailma parimaid kaitsjaid hakkama mingit patriootlikkust üles näitama ja vastumeelses klubis end tõestama?
Põhjuseks toodi tõesti liiga suur palk, aga vist küll igaüks peale Interi tegelaste sai aru Cannavaro tegelikust väärtusest mängijana. Vigastatud küll, kuid samas ei viidanud miski sellele, et ta ka sel aastal vigastada pidanuks saama. Täiesti terve ja üheks maailma parimaks kaitsjaks peetud mängija eest oleks kasvõi FC Flora saanud parema tehingu välja kaubelda kui mingi Juventuse reservpuurivahiga swap-deal.
Kommentaar