320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Kas kuskil ajakirjanduses on trollid tööle pandud või teeb Milan selliseid liigutusi mille peale ma ei oskagi enam midagi kommenteerida. Nagu liiga tõsine et olla naljakas. Miha lastakse lahti, et tööle võtta Garcia WTF??? Lisaks võetaks Roomal kaelast Garciale palgamaksmise kohustus. Kui ma oleks Jasperi ja orbiti kingades, siis ma võtaks jalgpallist pikema pausi ja läheks lõputule joomale...
Garcia hints at Milan move
Former Roma Coach Rudi Garcia hints he could take the Milan job - “I could stay in Italy, further north”.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKas kuskil ajakirjanduses on trollid tööle pandud või teeb Milan selliseid liigutusi mille peale ma ei oskagi enam midagi kommenteerida. Nagu liiga tõsine et olla naljakas. Miha lastakse lahti, et tööle võtta Garcia WTF??? Lisaks võetaks Roomal kaelast Garciale palgamaksmise kohustus. Kui ma oleks Jasperi ja orbiti kingades, siis ma võtaks jalgpallist pikema pausi ja läheks lõputule joomale...
Garcia hints at Milan move
Former Roma Coach Rudi Garcia hints he could take the Milan job - “I could stay in Italy, further north”.
Kommentaar
-
See oleks suurepärane valik Milani jaoks, põhimõtteliselt oleks garanteeritud, et hooaeg lõpetatakse Romast eespool. Tõeliselt säravas ja innovaatilises ning modernses linnas suudaks Garcia oma geniaalse taktiku ande särama lüüa. Olgem ausad, tema eelmises töökohas oli palju segavaid faktoreid, mis tingitud ülbete ja ennasttäis kohalike maailmavaatest.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustSee oleks suurepärane valik Milani jaoks, põhimõtteliselt oleks garanteeritud, et hooaeg lõpetatakse Romast eespool. Tõeliselt säravas ja innovaatilises ning modernses linnas suudaks Garcia oma geniaalse taktiku ande särama lüüa. Olgem ausad, tema eelmises töökohas oli palju segavaid faktoreid, mis tingitud ülbete ja ennasttäis kohalike maailmavaatest.
PS: Garcia suhtes olen positiivselt meelestatud, midagi talle pahaks ei pane, suurepärane saavutus esimesel hooajal, lõppeks tegi mis oskas jne.
PSPS: võib Milanis hea hooaja teha küll
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustSee oleks suurepärane valik Milani jaoks, põhimõtteliselt oleks garanteeritud, et hooaeg lõpetatakse Romast eespool. Tõeliselt säravas ja innovaatilises ning modernses linnas suudaks Garcia oma geniaalse taktiku ande särama lüüa. Olgem ausad, tema eelmises töökohas oli palju segavaid faktoreid, mis tingitud ülbete ja ennasttäis kohalike maailmavaatest.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustÜlejäänud meh. Ei vääri mainimist.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Artikli parim lause oli muidugi see :P
Algselt postitas Rudi“Of course, I could come back to Ligue 1, but my preference is Europe.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustArtikli parim lause oli muidugi see :P
Aga jah, see Milani võimalike uute treenerite nimekiri, millega spekuleeritud on läheb juba kaunikesti pikaks. Varsti igale mängijale oma treener olemas.
Kommentaar
-
Keda Milani fännid ise eelistaks?
Üldiselt, Marseille` fännina - I feel your pain. Mõlemad kunagised (Euroopa) suured on üsna sarnases seisus. Aastaid kestnud mismanagementi tõttu ollakse nii finantsiliselt kui ka sportlikus mõttes kriitikat mitte kannatavas seisus. Müügis pealekauba. Treenereid vahetatakse nagu sokke. Pool koosseisu on paras puit. jne.
Kommentaar
-
Veits mälu pealt läbikäinud treenerite nimed pärast Mihat:
Emery
Pellegrini
Montello
Gasperini
Giampaolo
Garcia
Enne oli veel Sassuolo treener, aga see pikendas lepingu ära
Ja sisi võimalus, et Brocchi jätkeb.
Ehk jäi mõni nimi vahele
Ma arvan, et eelsitaks Emeryt. Teine valik oleks ehk Garcia ja kolmas Pellegrini. Eelistaks vahelduseks mõnda treenerit, kes on ka muud teinud kui juhendanud ainult noortetiime või kelle kogemus on kolm aastat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar