320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustDeulofeu laen on ametlik. Susole ja Jackile hea vahetusmees. Niangi võiks ka veel mingi premm lolli raha eest ära osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEverton ütleb, et ei ole ja instast + twitterist on pildid maha korjatud
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLol. Enneaegne purse?
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustDeulofeu laen on ametlik. Susole ja Jackile hea vahetusmees. Niangi võiks ka veel mingi premm lolli raha eest ära osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustFotošopp?
Ilmselt pistis "kes iganes" lennujaamas salli talle pihku. Aga noh, veits uuem väljalase oleks võinud muidugi olla
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVeel üks Deulofeu tuli laenule. http://www.bbc.com/sport/football/38723830
Hakkab mängima numbriall 7. Väidetavalt läks tema laen maksma 750 K eur ning raha ei tulnud mitte L. Adriano siirdumisest venemaale, vaid Fininvest maksis selle raha ja SES maksab siis tagasi kui ülevõtt teoks saab.
Ma tõesti loodan, et ta on võimaline mängima mõlemal äärel. Hetkel tundub, et teda tahetakse juba homseks mänguks Juventusega Torinosse kaasa võtta. Suso on mingi lihasehädaga ilmselt väljas ning alustab Honda. Aga eelkõige oleks Deulofeud vaja ikkagi vasakule äärele Ninagi asemele, kes on hetkel täiesti väljas ning eile ilmussid jutud, et saadetakse üldse Genoasse laenule nign sealt tuleb vastu Ocampos. Niang ise polevat vist sellest väga vaimustuses. Ocampose kohta on null ettekujutust. Kohe lendas muidugi ka Mihailovic laivi, et andke poiss mulle Torinosse, aga Milan tahab mingit mängijat vastu ning Torino polnud jälle sellega nõus.
Misasi see Ocampos üldse on?
Hetkel tundub, et see pooleaastane vahetus võib isegi teoks saada, sest Montella eelsitab Nonaventura ründesse toppida ja anda järgi keskväljal kui Niangi platsile panna. Kes on ikka ülsihalb olnud. Ilmselt surutakase see vahtusdiil ikkagi läbi.
Kommentaar
-
Ocampose mängijaõiguded kuuluvad ju üldsegi Marseille`le. Oleks mina Eyraud või Zubi, siis ma küsiks küll, et kuulge poisid, te tahate vahetusdiili teha meie mängija osalusel, aga mis kasu meie sellest saame?
Aga Ocampos oli Marseille` aegadel üks frustreerivamaid ründemängijaid üldse. Ta võis mõne rünnaku puhul eelnevalt kõik õigesti teha, aga viimase liigutusega keeras ikka kõik pekki. Tundub samas, et Genoasse liikumine on talle pigem kasuks tulnud. Talent, oskused, tehnika jne peaks kõik olemas ja paigas olema, aga jah, olulistel hetketel kippus valesi otsuseid vastu võtma. Positsioonilt on ta (vasak)äärepoolik, aga Marseille`s topiti teda eelmine hooaeg teise tipuründaja puudumise tõttu tihtipeale ka tippu, kus ta muidugi eriti hakkama ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOcampose mängijaõiguded kuuluvad ju üldsegi Marseille`le. Oleks mina Eyraud või Zubi, siis ma küsiks küll, et kuulge poisid, te tahate vahetusdiili teha meie mängija osalusel, aga mis kasu meie sellest saame?
-e- üldiselt tundub, et Niang jonnib ning ootab huvipakkuvamaid variante. Inglismaalt on ääriveeri huvi tuntud, aga ostu vastu. See vaevalt läbi läheb, kuna asendusostuks aega ei oleks. Ning vaid mõned päevad tagasi ütles MOntella, et Niang pole müügiks.
Algselt postitas StokKas Deulofeu on üldse kunagi vasakul mänginud? Puhas paremäär ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar