Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Iga kord, kui Palettat platsil näen, meenub mulle eika hooajaeelne ennustus.
Algselt postitas eikaMiinuseks on vaid see, et ega kaitseliin mängijate eemalejäämisi suurt lubada ei saa, sest keskkaitse varumeesteks on Zapata ja Paletta sugune tabelilõpu tasemel saast.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustIga kord, kui Palettat platsil näen, meenub mulle eika hooajaeelne ennustus.
OptaPaolo @OptaPaolo
3 - Gabriel #Paletta has picked up the most red cards (3) in the Big 5 European league 2016/17. Red. #BolognaMilan
Kommentaar
-
Jasper, see mäng väärib samasugust kokkuvõtet nagu vs Parma paar hooaega tagasi.
Ma kohtuniku kallal ei viriseks, väga lambist need kollased polnud võetud. Aga no 9 mehega pole vist keegi kunagi võitnud. Bologna oli muidugi uskumatult pask. 9 mehe vastu luua poole tunniga 1 ohtlik olukord.
Poli Motm (koos Deulofeuga) peaks ära näitama Bologna tänase päeva seisu.
Kommentaar
-
lasjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvgl asjdnalkmcpäowejk wä^wsnvsdvmso<'kfwe'üokf,ÄÖ<vldmofjrs'ojgems>Mgvg
count võiks oma Roma stiilis kokkuvõtte siia nüüd kirjutada
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
Ma kohtuniku kallal ei viriseks, väga lambist need kollased polnud võetud.
Kommentaar
-
Paletta mõlemad kaardid olid õigustatud. Kui sa hakkad ikka mingit kilu snickersit tõukama, siis karta on et viimane lendab sama efektiivselt nagu taskurätt põrandale kortsu. Teises olukorras oli ette näha, et andis liialt ruumi Dzemailie hoo üles võtmiseks ning viimase suuna muutuse korrale oli juba halvas positsioonis. Võibolla oligi hea viga, hoidis 1 vs 1 olukorra Donnarumma jaoks ära. Muidugi peab propsi jagama, et kahe mehega vähemuses suudeti ikka need kolm punni koju tuua. Chelsea on kindlasti tänulik, et horvaati mängitate.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Donnarumma
Montella
7Kuld
Kõrghetked
Poli oli mässiv. Peata hobune 99% ajast, aga eile asendamatu ka poolvigasena.
Oleks Bacca pooltki niipalju hingega mängu juures, ei peaks selliseid momente üle elama
Costacurta: "I believe that once Bacca was taken off Milan have changed and started to play like a team once again."
vs Torino - viimase minuti pendla tõrjest 4-3 võit
vs Sassuolo - 1-3 kaotusseisust 4-3 võit
vs Bologna - 37 minutist kümnekesi, 59 minutist üheksakesi ja 70ne mingist minutist poolvigase poliga ja 89 minuti võiduvärav
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar