Kle nagu mina sain aru tuli teine kollane selle eest , et kuna pall oli väljas , siis kui ta peaga tagasi suunas ning vile oli kostnud, mängis edasi ehk siis peale vilet palli löömine.Ise tundus , et vend nagu ei saanud arugi , et vile oli käinud, sest kehakeel oli mängurütmis,mitte lihtsalt kaugele löömas aga noh, oli mis see otsus oli.Stuudios ka nagu öeldi , et tavaliselt ,kui mehel on juba kollane all siis nagu kaarti väga ei anta.Aga noh, tänu sellele otsusele siis ka natuke üldist vile ebaõiglust balanseeriti. Muidu nagu jäin ka mänguga rahule, Cafut värskena on alati tore vaadata, Kaka omal tasemel ja noh Pippo, muidugi saab tema luhta läinud katseid lugeda lausa kahel käel aga kui nii võtta siis ega neilt positsioonidel väga keegi ei löö sisse aga just oleks vaja kõrvale Sheva sugust, kes lööb ära,sest Pippo on küll super kaitsjatemagnet. Meeldis see, et äramainiti, et Pippo suudab mingeid ime palli omaksvõtmise tehnikat harrastada asenditest , kus lihtsurelikud mõtlevad juba maandumisele. Aga et mehest päri jumalat mitte teha siis oma parimalt positsioonilt 5 meetrit mööda - pole päris tema klassi väärt. Esimesel poolajal tundus vahepeal, et why god why on Seedorf väljakul aga sööt + kaitses hea tegutsemine ja paar pallivargust, ok . Jnaklulovski oli k tasemel (hea et üldse seda meest näha vahelduseks saab) aga ilmselt eilse vaba koridoriga oleks Sergihno rohkem äärtest siise lennanud.Aga 3 punkti , norm juu.
Võõrustajate kiituseks peab ütlema, et olgugi, et kaitse lonkas siis õige taktika juures (lõpupoole siis) päris hästi mängivad.Nad on omamoodi Eesti koondist tegemas, nii palju kui ma nende mänge olen CL näinud siis pooled neist on stiilis , et pilt on hea aga väravat ei tule.
Sellline väga südamlik liigutus klubilt selle leinaminuti näol.
Võõrustajate kiituseks peab ütlema, et olgugi, et kaitse lonkas siis õige taktika juures (lõpupoole siis) päris hästi mängivad.Nad on omamoodi Eesti koondist tegemas, nii palju kui ma nende mänge olen CL näinud siis pooled neist on stiilis , et pilt on hea aga väravat ei tule.
Sellline väga südamlik liigutus klubilt selle leinaminuti näol.
Kommentaar