Viimaste aegade valguses ei ole jube palju, ütleme nii, et tavapärane kerge/mõningane ülemaksmine. Kuna mulle sellised lahedad CAM-id meeldivad, siis talle ikka juba Hamburgi aegadest pealesatutud. Kunagi vedas Hamburgi terve hooaeg ainuisikuliselt ning seejärel krabas Leverkusen "suurtele" omaselt kohe järgnenud suvel ta endale, seal ikka olnud valdavalt põhimees, mõned pisemad vigastused/bännid kõrvale jättes. Tema tugevaim külg on vaieldamatult karistuslöögid - neid on ta igast asendist kõigile sissekütnud. Päris kindlasti mäletan ka fakti, et kas äkki üleeelmine hooaeg või siis veel eelnenud hooajal oli ta ka Euroopas enim karistuslöökidest skoori teinud mängija ning ka Bundesligas läbi ajaloo on nüüdseks tõusnud (pakun täiesti peast) teisele kohale. Tehnikat ja kiirust nagu ka on, vahel võiks ehk rohkem tagasi töötada.
Pigem ütleks mina, et Rodriguez saadi ikka nii kriminaalselt odavalt, et see lihtsalt peab tasandama enamatki. Mees on läbi ajaloo minu erinevate BL-fantasyte "points-whoring machine" olnud, kui ennast peenelt väljendada...
Pigem ütleks mina, et Rodriguez saadi ikka nii kriminaalselt odavalt, et see lihtsalt peab tasandama enamatki. Mees on läbi ajaloo minu erinevate BL-fantasyte "points-whoring machine" olnud, kui ennast peenelt väljendada...
Kommentaar