Reina on kindlapeale minek kui 10 augustil draama lvl lakke läheb. Saab klubi omapoolt rahulikult ka survestada "tõmmake nahui kui tahate, meil on asendus olemas". Väga hea lüke. Ei kurda selle üle. Storari lõpetab hooaja lõpus ning ühte vv on nagunii juurde vaja. Miljoni euro DRumma esiväravavahiks ei kõla eriti hästi ja see noor, kes Serie B mängib las kasvab veel. Kui temast peaks asja saama on Reina hea asendus paariks aastaks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEi ole välistatud võimalus, et homme saab paremkaitses Zapatat näha, sest ühtegi paremkaitsjat pole võtta.
Ma vist pigem kasutaks siiski Borinit seal.
Probable lineup vs. Arsenal (4-4-2): Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Suso, Kessie, Biglia, Calhanoglu; André Silva, Cutrone
Aga põnev. Seda 442 on paar korda proovitud mängu lõpufaasides. Eks näis kuidas homme toimib.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustTeie optimism on nagu Arsenali fännidel hooaja hakul.
mitte, et ma oleks 100% võidus kindel, aga kapitulatsiooniks ka põhjust pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustlugesin eile AC Milani omanikeringi kohta - pehmelt öeldes shady, Hongkongi/Hiina ärimees/kontsernid, laenud, ümberkantimised jne jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
mitte, et ma oleks 100% võidus kindel, aga kapitulatsiooniks ka põhjust pole.
Nüüd ma tean vähemalt, miks 100% kokku ei tulnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar