Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
AC Milan
Collapse
X
-
-
Juve on nii hädas Higuaini müümisega, et lasi sellise jama välj - https://www.football-italia.net/1249...-milan-higuainKommentaar
-
Ma võtaks Higuaini kahel käel vastu. Ehk number üks valik ründesse, nendest nimedest mis läbi käinud ning reaalsed tunduvad. Enne tuleb muidugi maha müüa ilmselt kaks kolmest - Bacca/Kalinic/A. Silva.
Eilo loositi ka mängukava. Algus raske, lõpp teoorias lihtsam.
Kommentaar
-
-
-
Mis 26 august juhtub?
Aga üldiselt oleks tervitatav kui meeskond oleks koos ja mõned trennid teinud enne esimest kohtumist. Plus mingid vigastuste võimalused, mis kogu asja perse võiks keerata.
Ja mõne mängumehe võiks ka muidugi maha müüa. Aga eks see võib ka toimuda pärast seda kui on selge, kas Higuain tuleb või ei.Kommentaar
-
-
20mil laenu + 35mil üleminek. Palk fitguainile 7,5 ja samas Bonucci hakkab saama juves 5,5. Mul on tunne, et meid tõmmatakse jälle nagu Matri tehingu puhulgi.Kommentaar
-
Saate Caldara ju? Peaks ära tasandama küll selle diili nii, et Milani keskmine fänn on rohkem rahul kui Juventuse keskmine fänn.Kommentaar
-
Täpselt mismoodi? Bonucci-Caldara swap plus Higuainiga okei diil ,et mõlemad pooled kind off rahul oleks. Ma ei näe ausalt öeldes, mille üle siin tehingus Milanil nuriseda on.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar