Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Crotone kehv, pärast teist väravat tõmmati tempo nulli. Tonali ja Diaz head. Rebici liigesest väljas küünarnukk
Loodetakse oktoobri keskpaigaks tagasi saada. Ibra nv ikka saab mängida või mis seis tal selle koroonaga on? Kaua peab eemal olema? Default mingi kaks nädalat?
Mulle jäi mulje, et seda Paquetat topiti liiga keskväljale, mitte ei lastud liinide vahel loovalt ründajaid otsida. Milanil muidugi kahe ründajaga mängimisel on ka ikaldus. Äkki oli Paqueta Kaka-aegse 4-4-2 rombi AM.
Silvio Berlusconi was a charismatic multi-millionaire real-estate mogul who upended the Italian political order and hypnotized an entire nation. He was one of the longest-serving prime ministers of one of the world?s wealthiest countries, until he was brought down by three powerful women - and two words: ?Bunga Bunga.? From Wondery, the makers of Dirty John and The Shrink Next Door, and hosted by comedian Whitney Cummings, ?Bunga Bunga? is an eight part series on the incredible true story of the rise and fall of Silvio Berlusconi, told with Whitney?s signature wit and style.
Mulle jäi mulje, et seda Paquetat topiti liiga keskväljale, mitte ei lastud liinide vahel loovalt ründajaid otsida. Milanil muidugi kahe ründajaga mängimisel on ka ikaldus. Äkki oli Paqueta Kaka-aegse 4-4-2 rombi AM.
Ma just tahtsingi küsida, et miks Paqueta ei suutnud end pildile mängida? Ei suutnud Serie A stiiliga harjuda? Treener mängitas valedel positsioonidel? Koduigatsus või muu häda?
Kommentaar