320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJätab Manu mängudeks.
Rebic vähemalt korras. Oli eile vägaväga hea.
Loodetavasti eilne andis eneseusku, raisati palju võimalusi, aga võrreldes eelmiste mängudega selge edasiminek.
Kommentaar
-
Eile oli vägavägahea, sest Roma mängis oma meme pingipoiste/kaitsjatega Mancini-Cristante!-Fazio. 3 klouni. Interi vastu oli Rebici hinne 4/10
Marco Guida on viimases 3-4 mängus Milanile pendla andnud ( Fazio on idioot, oli pennal. Et see klaar oleks), Romale penalt oli 50-50 imo. (Liiga bollywoodyks läks ära) Ja üleüldse Mancini äravõetud värav neiu Theole haiget tegemisega oli absurd, sest Interi vastu oli identne " jõuline hüpe, küünarnukiga kaela" olukord vs Skriniar ja siis värav luges. Point on selles, et Interile pole antud reaalsete vigade eest mitte sittagi ja Milan saab iga kukkumisega kas siis pendla v nullitakse vastase olukord, sest Theo varbaküüs sai muljuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustEile oli vägavägahea, sest Roma mängis oma meme pingipoiste/kaitsjatega Mancini-Cristante!-Fazio. 3 klouni. Interi vastu oli Rebici hinne 4/10
Marco Guida on viimases 3-4 mängus Milanile pendla andnud ( Fazio on idioot, oli pennal. Et see klaar oleks), Romale penalt oli 50-50 imo. (Liiga bollywoodyks läks ära) Ja üleüldse Mancini äravõetud värav neiu Theole haiget tegemisega oli absurd, sest Interi vastu oli identne " jõuline hüpe, küünarnukiga kaela" olukord vs Skriniar ja siis värav luges. Point on selles, et Interile pole antud reaalsete vigade eest mitte sittagi ja Milan saab iga kukkumisega kas siis pendla v nullitakse vastase olukord, sest Theo varbaküüs sai muljuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustEile oli vägavägahea, sest Roma mängis oma meme pingipoiste/kaitsjatega Mancini-Cristante!-Fazio. 3 klouni. Interi vastu oli Rebici hinne 4/10
Aga võib rahul olla, et kui varem kiusasid "Juventuse karvased käed" Interit, siis nüüd Milani omad. Märgiline seegi.
Kommentaar
-
Mulle üleeilne mäng meeldis. Lisaks löödud väravatele kaks lugemata jäänud väravat ja latt - sellised asjad korralikult ära lüües võiks kaugele sõita küll.
Kommentaar
-
Ega ebameeldivat tõde ongi keeruline protsessida. Interil on ka Lautaro aegajalt Moskva ballettikooli kasvandik, see pagas on neil lihtsalt kaasas. Lihtsalt tõin välja Mancini lugemata ja loetud värava. Mine vt ise Roma-Inter 2-2 ja proovi leida erinevusi.
Kui Milan peaks oma pendlatega scudetto võitma siis ma login siit välja igaveseks. Ma võin teile niipalju anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustEga ebameeldivat tõde ongi keeruline protsessida. Interil on ka Lautaro aegajalt Moskva ballettikooli kasvandik, see pagas on neil lihtsalt kaasas. Lihtsalt tõin välja Mancini lugemata ja loetud värava. Mine vt ise Roma-Inter 2-2 ja proovi leida erinevusi.
Kui Milan peaks oma pendlatega scudetto võitma siis ma login siit välja igaveseks. Ma võin teile niipalju anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustKui Milan peaks oma pendlatega scudetto võitma siis ma login siit välja igaveseks. Ma võin teile niipalju anda.
aga üldiselt jah, Miki teater öeldi üsna ükshäälselt mitte penaltiks. samal ajal Leao vastu jäeti penalti andmata. ja noh levivad ka arvamused, et sarkastiline Fazio oleks võinud dušši all minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPuine värk. Penaltit vaja Milani kasuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas d-fox Vaata postitustKasutaks lühendit "LOL" siin. Udinese mängijal olid rahad viigi peal, sest miks muidu oli vaja sellist absurdsust teha?
Kommentaar
-
OFFICIAL Milan XI vs. Verona:Donnarumma; Calabria, Tomori, Romagnoli, Dalot; Kessie, Meite; Castillejo, Krunic, Saelemaekers; Leao
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar