Ega kedagi paremat pole sinna ka panna, kuigi jah, suht kehv hooaeg tema poolt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustKuule härra emanikkuja, istu manu teemasse. Eelis on ikkagi Milanil, meile omane 1-0, on saavutatav vabalt.AILTON
Kommentaar
-
Et teemas püsida, siis ma ütlen, et te kõik olete värjad ja munnid.
Kui mängust rääkida, siis mina nii kriitiline Dida suhtes ei oleks. Esimese värava ajal astus oma kaitsja Didale niimooodi ette, et Dida ei saanud kuidagi õigeks ajaks välja joosta ning CR`i ei tohiks kaitseliin mitte kuidagi viie meetri pealt vabalt peaga löööma lasta. Teine värav oli samuti kaitse täielik pask, Rooney mängiti värava ette täiesti vabaks. Didal oli sealgi raske midagi teha.
Üldiselt oli Milani mäng peale teise poolaja esimesi minuteid ikka väga hambutu. Kaka väsis, ega jõudnud enam vabaks joosta ennast; Gilardinol polnud just parim päev (no kuhu jäi Pippo, raisk); Scholes suutis Pirlol esimese poolajaga mängutuju nii ära võtta, et teisel poolajal kui ta sai vabamalt tegutseda polnud tema loomulikku sära kuskil. Ja üleüldse poolkaitseliinilt, kus tegutsevad Ambrosini ja Brocchi on raske nõuda suurt mänguloomist.
Kuid minu silmis on võimalused enne teist mängu 50-50.
Kommentaar
-
Mäng oli iseenesest viimase Derby aktiivsem variant. Algul oli initsiatiiv koduvõistkonnal, siis Milan toibus ning poolaja lõpus, kui väravat oli oodata pigem vastastelt sepistas üks mees eduseisu. Teisel poolajal nõelati vasturünnakutega, kuid väga häid võimalusi väravaks ei löödud ja viimane tõeline võimalus oli vahetult enne viigiväravat.
Mina kõndisin pubist välja perversse naeratusega, sest finaalivääriline sats peab kodus ikka võidu võtma ja Milan sai oma võõrsilväravad kätte. Kahju muidugi, et viimasel minutil endale ära lasti lüüa, aga ega see meid eelmine kord ka ei peatanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustmilanit paluks teine mäng rohkem vigastusi manuleWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustja sulle sooviks kubemetäisid, hemorroide ja eesnäärmepõletikku, debiilik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustJalgpall on ikka sõbralik meelelahutuslik mäng. Katsume ilma vigastusteta saada, alvarez.
aga pean tunnistama, et tsiitimine ja dive-mine ei pakku mulle samas meelelahutust.
teie alandlik soccerneti debiilik
PS!keegi gennadi vigastuse kohta oskab midagi kosta? sai ta üldse vigastada või carlo vahetas ta rohkem pabinas välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitust
PS!keegi gennadi vigastuse kohta oskab midagi kosta? sai ta üldse vigastada või carlo vahetas ta rohkem pabinas välja?
4/24/2007
Rino Gattuso suffered a knock to the sole of his foot and left the field due to the pain. However, things are looking optimistic in regards to his condition and for his recovery for Milan-Manchester. He should be there for the return leg at the San Siro. Paolo Maldini’s situation will be evaluated. Patrice Evra will not be able to play because he received a second yellow card tonight and will be suspended for the second leg.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar