Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tegelikult ma polnud kummagi poolt.Ma tahtsin sellepärast lisaaega ja penalteid, et mäng huvitavam oleks
Kas ta tahad öelda, et mäng ei olnud huvitav? Sa ei ole normaalne võll...:P
oli huvitav ühepoolselt,deppori poolt,aga kus krt oli milan\'i kaitse??? tra küll,milan on alati old mu lemmik nr.2
treze,sa tõesti rõõmustad,et kõik itaalia tiimid nüüd väljas?oleks arvanud,et soovid peale deppor-juve mängu deppori\'le hävingut.mina igal juhul soovisin,kurb,lihtsalt kurb.
loodan et chelsea nüüd võidab.
HÄHÄHÄHÄÄÄÄ
Milan omati ära nigu nalja. Milan ei suuda lihtsalt, võimalusi oli nii, et vähe pole, a ikka kobistasid ära.
Nüüd võiks neil veel mingi meeletu liiga kriis tulla ning nad jäävad Scudettost ka ilma.
Njah, eks nii leidlikke klubisid, kes suurepärase edumaa maha mängivad ei ole mitte palju.
Lohutage end sellega, et teie olete üks nendest \"ässadest\"
Originally posted by Sull
Njah, eks nii leidlikke klubisid, kes suurepärase edumaa maha mängivad ei ole mitte palju.
Lohutage end sellega, et teie olete üks nendest \"ässadest\"
Jah yhinesime Realige ja mängisime ilusa edu maha.
Kui aus olla, siis ma eile mängu ei vaatanud. Olin liiga väsinud ja magasin, teleka taga. Öösel mingiaeg voodit vahetadesvaatasin, korra telefonilt kellaaega aga seal oli ees sõnum sõbralt: Sweet Dreams
Minu esimene idee oligi nonii Milan sai 4:0 lutti, teine mõte oli, ehk ikka saime siiski edasi.
Nyyd siis ärgates, livescore tööle ja ohsa imet saimegi 4:0. Tõi lausa kerge naeratuse näole :P
Kahju, et kaotasime,aga nii lutti saades ei tohikski õigust olla edasi saada.
Selle aasta tiitel peab tulema siis serie a eest.
PS! tore, et teid paljusi rõõmustab milani välja kukkumine, minujaoks olete hälvikud
Enam sitemini küll minna ei saanud...ainuke klubi, kellele veel pöialt hoidsin aga mis teha...kui ma ei eksi siis on Milanil üldse kehvasti läinud 2 viiki serie A-s ja minu mäletamist mööda ei olnud just kõige tugevamad klubid
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Enam sitemini küll minna ei saanud...ainuke klubi, kellele veel pöialt hoidsin aga mis teha...kui ma ei eksi siis on Milanil üldse kehvasti läinud 2 viiki serie A-s ja minu mäletamist mööda ei olnud just kõige tugevamad klubid
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar