Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Devil ei olegi enam üksi. Õnne ühtsuse leidmisel. Peale vihma tekib erinevaid fänne sama palju nagu metsa alla seeni. Seega tõsist tööd tuleb teil teha, et siin foorumis ka AC Milani teema järjele saada. Kõik positiivsem on just see, et viimasel ajal on Itaalia alamfoorum natukenegi aktiivsemaks muutunud.
Hea küsimus. Ma tean vastust. Äkki nad olid lihtsalt nii mannetud? Olgem ausad, mind isiklikult üllatas see tulemus samuti, kuid jäjekordselt leiab tõestust fakt, et pall on ümmargune. Hoolimata väljalangemisest olen tulemuse üle ülimalt rahul.
Järgmine aasta jääb tiitel ka San Sirole, aga lihtsalt Interi auhinna kapi
Aga mis siis Juventusest saab?
See ongi minu jaoks arusaamatu, et kuidas näeb välja mitme ühes liigas mängiva klubi toetamine... Kelle poolt oled omavahelistes mängudes või loodad viiki või mida? Ma saan aru veel, et erinevate maade erinevates liigades on omad sümpaatiad välja kujunenud, aga see sinu süsteem on ikka pisut hämminguline...
Kommentaar