Algselt postitas jaamu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Noh kahtlemata mitte vähem nimekam mees , nimega Riquelme on ka suht võimalik liituja. Iseenesest oleks päris huvitav näha ,millega oskaks üllatada.Aga Drogba oleks küll väga-väga hea ,kui mitte suht parim turul olevatest variantidest.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
See sats läheb täna Empoli vastu:
Väravavahid: Dida, Kalac
Kaitsjad: Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo
Poolkaitsjad: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
Ründajad: Gilardino, Inzaghi
Ja tõenäoliselt siis:
Dida
Oddo, Nesta, Kaladze (Maldini?), Janku
Gattuso, Pirlo, Ambro
Seedorf
Gila, Pippo
Kommentaar
-
Tervitused, härrad Berlusconi ja Galliani.
Olen suuremal ja vähemal määral puna-musta klubi fänn ja loodan alati parimat ning seega teeb mulle tiimi hiljutine käekäik muret. Seega pean küsima vaid ühe küsimuse, millele loodan parimat võimalikku vastust - Millal see treenerivahetus ära tehakse?
Parimat lootes, Saarlane
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTervitused, härrad Berlusconi ja Galliani.
Olen suuremal ja vähemal määral puna-musta klubi fänn ja loodan alati parimat ning seega teeb mulle tiimi hiljutine käekäik muret. Seega pean küsima vaid ühe küsimuse, millele loodan parimat võimalikku vastust - Millal see treenerivahetus ära tehakse?
Parimat lootes, SaarlaneMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
mis juhtus milanikene? kas angelotti leiab peale järjekordset kaotust CLis pepu pealt kinga jälje?
Pakuks Zahheronit uueks treeneriks........Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustPakuks Zahheronit uueks treeneriks........May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa arvan hoopis, et Mourinho'ga käivad praegu kõvad läbirääkimised, aga Berlusconi ei taha maailma kalleimale treenerile nii palju raha välja käia, kui põhjatu rahakotiga Abramovitš seda suutis. Poliitikul on võimu kõvasti, aga ....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar