Kui Mourinho tuleks, siis järgneks kiirelt ilmselt Drogba ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustja seda ma ei mõista miks milan asja edasi kaevab, kas tõesti arvavad et dida ei teeselnud või lihtsalt protestivad
Vot sellepärast
Kommentaar
-
cannuman ma olen tõesti loll sinu kõrval sa ju lõpetasid just kõrgkooli riommamerdaloogias. cannufag
Ja Zaccheronit pakkusin kuna on töökohta vahetanud rohkem kui mõni hommikul ärganud( milan, Lazio, torino.......)
Lippi oleks tore jah vb võidab ka midagiDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
2003 Italy Cup asi seegi
CL võit tõesti aga see on ka ainuke põhjus mis see lõust milani juhib....eelmine aasta ei tea kas milan oli Lazio järel 4. kohal? Lazio on ju samarikas ja täis nimekaid tähti....NOT
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustseedorf on kunn!Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustsee nüüd küll faktor pole, täht on säranud eredaimalt milanis ja ajaxis"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustCL-i on kõigi kolmega võitnud. Näitab ei midagi muud, kui kindlat võitjamentaliteetiMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar