320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas uuuu Vaata postitustPalju õnne järjekordse vana kännu tagasisaamises
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
ah, ma rohkem ei viitsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustJärjekordne vana känd on ta ikkagi ja ma ei näe, mida erilist ta võiks Milani mängule lisada. Aga jah, ostke ostke neid, keda teil vaja ei lähe ja hoidke minevikust kümne küünega kinni nagu saatananäo poliitika on - ei ole selle vastu midagi.
Kommentaar
-
Olgem ausad. Inter Milan on palju noorem meeskond ja usun, et mercado viimaste päevade jooksul üritatakse veel 1-2 vanemat meistrit minema saata. Isiklikult loodan Rocchi back-upiks Crespot saada Lazio ridadesse.
Stendardo-Brocchi deal õnneks kukkus läbi ja ei imesta kui milanistade juthkond pidas Stendardo vanust (26) liiga nooreks.
Ootan põnevusega Serie-A algust sest just milan pakub mulle enim huvi. Veteranid kes pidevalt vigased 3 karikat ei jahi
Kommentaar
-
Inter saab maitsta vähemalt kahte kaotust see hooaeg serie a-swww.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusthttp://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1373689,00.html
La telenovela con protagonista l'attaccante ucraino è finita. La società rossonera e il Chelsea hanno trovato l'accordo nella notte di ieri. Domani il giocatore sarà a Milano, lunedì le visite mediche. Galliani: Qui è a casa - Shevchenko torna al MilanÈ come una Champions
221 ootab ületamist
Loodetavasti näitab pubi kah pühapäeval mängu, siis seal treffab!!!
Kommentaar
-
Senderossoneri siis ametlike kanalite poolt ka nimetatud + käis täna meedikute juures uuringutel. Tore, kuigi Ivanovic(mitte Ana) tundus huvitavam.
Üks klõps ka:
Meediat arvestades konkureerivad nad pigem Pallon d'orile, kui varasematele autasudele, kuid naeratus nende näol annab lootust skeptikute mulgud kinni õmmelda.
Kommentaar
-
Paloschi Parmasse - http://www.acmilan.com/NewsDetail_po...=71363&progr=0
Arvatavasti sama diil, mis Borielloga eelmine hooaeg. Jõudu ja jaksu setsmendale õele üles ronimisel. Loodetavasti hoiab angerjas meid asjakäikudega kursis.
Kommentaar
-
Algselt postitas uuuu Vaata postitustStendardo-Brocchi deal õnneks kukkus läbi ja ei imesta kui milanistade juthkond pidas Stendardo vanust (26) liiga nooreks.
Kommentaar
-
Ootasin Stendardo lahkumist. Nagu enamik Lazio fänne ei poolda ka mina selle vana mehikese ostu, kuid eks kõrged mehed ise tea.
Ousmane Dabo back-up ja tegemist siiski kogenud mehega.
Palganumber ei ole kindlasti suurem kui Rocchil.
Igal juhul on meeskonnal uus liige juures ja eks tulevik näitab mis mees oskab
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar