Kas minu lemmik Flamini on taas vigastatud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKas minu lemmik Flamini on taas vigastatud?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustlas ma ennustan. Pato värav suluseisust?
Algselt postitas ReMadFirst goal for Milan - Pato
click here for the video
Second goal for Milan - Kaka
click here for the video
First goal for Udinese - Di Natale
click here for the video
3RD goal for Milan - Pato
click here for the video
Kommentaar
-
poolajaks siis milan ees 4:1 udinese vastu, uskumatu seis, sellist seisu ei mäletagi varem olevat, esimest kahte väravat ma ei näinud, kuna erinevad kanalid, mida vaatasin näitasid milani ja juve mängu millegipärast, udinese värava siis uhas peale kaitses tehtud vigu di natale, järgmine rünnak ja pato saab oma teise värava kirja, ei näinud, kes talle peaga söödu andis, neljanda värava saab siis kirja seedorf, kes peale pirlo karistuslööki vist oli postist tagasi põrkunud palli lööb väravaks, kaugel ei onud ka pato hättrik, aga esialgu jäi tulemata veel, vastastest siis on paistvaim di natale, paistab, et milanile sobib udinese väga hästi, eks neil ole ka kaitses täna mitu prohmakat olnud, meil on positiivselt mõjumas kaka mängimine jälle ja jalgpalluritega väljakul saab sama palju eetriaega beckham, kes vaatab tribüünilt mängu koos naisukesega, loodame et siis saame siit kolm punkti
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKahel 50-ste särginumbritega poisil jääb oma debüüt seekord ilmselt tegemata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustStrasser näitas muidu jah, et päris korraliku lihuniku saab tast kasvatada. Paar minti pärast sissetulekut pani juba ühe korraliku kossi ning lõpuks sai oma kollase ka kätte
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar