Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mina kyll ei rõõmusta kui konkurentidel mängijad viga saavad....siis on alati mingid agad ja olexid mängus...
väga hea on et ruud tuleb milani vastu tagasi, sest siis on võit ka parem
Nagu sa, mr.eyebrow, poleks õnnelik, kui Interi (üks) parim mängija jääks derby\'st eemale.
Igatahes OP on tore, saab ennast välja magada. Hehh, Sheva vigastusega tuleb mulle meelde suvine värk Materazziga, pandi talle mingi must mask pähe. Päris pull oli vaadata pilte.
Sheva oleks võinud surma saada lugesin ma eilsetest uudistest channel4.com-ist. See oleks jalgpallile valus hoop olnud. Ärge arvake, et ma nüüd selle üle õnnelik olen.
\"Had he been hit just a centimetre higher, full in the temple, then his life could have been at risk,\" said professor Massimiliano Sala, a member of the club’s medical staff.
tra kaua see superpippo väljas on....ametlik lk lubas manu ajax tagasi ja nyyd pole kippu ega kõppu...kes teab?mis site`i yldse infoammutamisex kasutate...see ametlik viskab täiega näkku juba?sellist saiti ei tea kus olex gamecast nagu premier league`l on v?
vormix ma seda ei loe...ei saanudki aru mida meie mehed platsil tegid....ei istubud kaitses ja rynnakul ka ei säranud...samas ega inter ka silma paistnud...
yks asi veel NESTA oli ikka NESTA suurte tähtetega. oli näha ikka tippvormi
Kommentaar