320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Ma nägin täna öösel unes, et David Trezeguet liitub Milaniga ning hakkab möllama.
    Kui arvestada mehe vanust, siis tõesti milan oleks talle see õige viimne pelgupaik Ja eks ta ole ka selline Sevchenko ja Inzaghi tüüpi munakoksaja....
    sigpic

    Kommentaar


      ära jama F.Totti . . . kurjad keeled seovad teda Romaga





      Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

      Parim laul

      Kommentaar


        Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
        Kui arvestada mehe vanust, siis tõesti milan oleks talle see õige viimne pelgupaik Ja eks ta ole ka selline Sevchenko ja Inzaghi tüüpi munakoksaja....
        Sheva ja Inzaghi ühte tüüpi ründajaks pidamine on *mõtle siia mingi äge võrdlus*!!!

        Kommentaar


          Aga kui nüüd reaalselt vaadata mehi ja mõelda uuele hooajale ette, siis minu nägemus oleks selline...

          Väravavahid:

          Abbiati - Eelistaksin teda esiväravavahina näha, aga praegu on ta veel pikalt vigastatud. Kui minu matemaatika paika peab, siis märtsi keskel viga saanud mees peaks kuuekuulise taastumisperioodi järel alles septembris jalad alla saama.

          Dida - Abbiati vigastuse tõttu ei riskiks ma Didat enam esikindaks jätta. Arusaadav, et kunagi lõi ta Abbiati enda koosseisust välja, aga viimastel aastatel on Kalaciga kordamööda flopatud. Vaatamata rahuldavale hooaja lõpule ei oska 35-aastasest mehest tõesti uuel hooajal midagi positiivset oodata - ehk oleks varsti ka aeg lõpetada...

          Kalac - Sorri, sinu aeg on läbi, tsau. Reaalne oleks suvel tema vabaagendiks laskmine, konservatiividest klubijuhtide puhul kõlab see aga isegi ebareaalsena...

          Storari - Kui kunagine Messina esiväravavaht Milani eest oma esimesed kohtumised kirja sai, siis sai täiesti rahuldavalt hakkama. Vaevalt, et aga kolm järjestikust hooaega laenul viibimist paneksid teda tahtma Milanosse naasta. Ilmselt läheb uuesti laenule või valib ise endale uue leivaisa, lahkudes klubist.

          Perucchini - Peaks olema Primavera noor kollkipper, kes sel hooajal mitmel korral (eriti lõpupoole) koosseisu nimetatud oli ja istus vist ka pingil, aga mängu küll ei saanud. Las kosub sealsamas edasi.

          Kokkuvõte - Ühesõnaga eelistaksin Abbiati jätkamist esikindana, aga tema pika vigastuse tõttu võiks pigem kellegi teise sisse tuua. Samas pole peas ühtegi mõtet ega meedias kuulujutte, et mingeid nimesid välja tuua. Kui Dida lahkuda/lõpetada ei kavatse, istugu pingil edasi. Perucchini olgu kolmas valik. Tšau Kalacile ja Storarile.

          Kaitsjad:

          Felipe Mattioni - Pole kursis, kui kaua aasta alguses sõlmitud laenuleping kestab - kas hooaja lõpuni või aasta lõpuni. Eks sügisel ole näha. Aga suhtun sellise nooruki kaasamisse meeskonda igati positiivselt. Minu meelest võiks ta jääda küll ning ehk Leonardo annab kaasmaalasele ka rohkem mänguaega.

          Kakha Kaladze - Vigastused rikkusid taas hooaja ära, kuid sellegipoolest hindan teda Milani mängijana väga. Järjekordset samasugust hooaega talle ei sooviks, kuid loodaksin, et oma viimased aastad mängijakarjäärist kannaks ta ikkagi puna-musta särki, kui ainult tervis korras oleks. Kui ei - siis ei.

          Alessandro Nesta
          - Mees, kellest arvati, et ta võib juba sel suvel koos Maldiniga karjääri lõpetada, seda veel ei teinud ning hooaja viimases mängus Fiorentina vastu saadeti lõpuks ka platsile. Kahtlemata ca 6 aasta tagasi maailma parim mängija, kuid tänaseks on vigastused karjääri ära rikkunud. Kui suure palganumbri eest suudaks ka mängida, oleks väga supremo. Vastasel korral võib aga järgmisel suvel pillid kotti panna.

          Gianluca Zambrotta - Tema eest makstud 9 miljonit eurot pole tavalise lihteestlase vaatevinklist mitte väike summa, seega peab 32-aastane mees edasi pingutama, et raha tagasi teha. Rohkem mänguaega näen talle paremal äärel, aga ka Janku ei saa vasakul oma kohas kindel olla. Peaks olema ilmselt kindel algkoosseisumees.

          Marek Jankulovski - Minu silmis on vanus Jankuzunale vaikselt ära tegemas. Mõnede üsna heade esituste vahele mahtusid hooaja käigus ka mitmed aegluse-, kõhkluse- ja feilimishetked. Tõenäoline variant on, et meest hoitakse klubis nagu sitta pilpa peal ehk siis Favallit, kuigi võiks juba varsti lahkumisele mõtlema hakata.

          Giuseppe Favalli - Kaks aastat tagasi Favallinhoks ristitud vanamees, vaese mehe Zambrotta, mängis samuti üsna üles-alla hooaja. Pean tunnistama, et pidevalt figureerinud Maldini-Favalli keskkaitsepaar tekitas minus tõsist hirmu ning ega Milani tulemused ka neid hirme ei leevendanud. Ei tea, kunas tema leping lõppeb, aga vaevalt, et keegi teine teda veel endale tahab saada. Ehk vegeteerib veel viimase hooaja meeskonnas, aga sel juhul pingil.

          Philippe Senderos - Palun, lihtsalt mine ära. Aitäh. Ja see oli viisakas palve.

          Daniele Bonera - Hooaja teise poole rikkus vigastus ära, kuid hooaja alguses oli mul temast päris positiivne mulje jäänud, mis sest, et ta oma Milani karjääri alguses üldse ei istunud. Hea meelega näeks teda ka edaspidi Milani särgis, lootes, et vigastused midagi ei nurja.

          Matteo Darmian - Ei oska ausalt öeldes tema kohta mitte midagi öelda, sest pole vist ühtegi tema osalusel toimunud mängu näinud. Ja ega peale karikamängu(de) neid suurt midagi vist polnudki. Kui jääb, siis las jääb, aga ka laen poleks 19-aastase noormehe jaoks midagi paha.

          Luca Antonini
          - Sai UEFA kopsikus üsna palju mängida, aga polnud nii väga vigagi. Hooaja eel lootsin küll Luca Antonelli tagasitulekut, aga kui tuli hoopis peaaegu-nimekaim Antonini, siis ega ma eriti palju ei lootud. Mõningate esituste eest pakkus meedia talle koguni koondisekohta, aga see oli küll liiga palju pakutud. Äärekaitsesse varuvariandiks võiks uueks hooajaks jääda küll.

          Massimo Oddo - Oli hea kapten Lazios, polnud midagi head ei Milanis ega ka mitte Bayernis, kes ei tahtnud kasutada võimalust mees endale osta. Kahe nädala pärast 33 peale jõudev vanus tähendaks ühesõnaga tadaad, kuid Milanis - vaevalt. Tõenäoliselt esimene asendaja paremkaitses Zambrottale.

          Digao - See, et sa Kaka vend oled, ei garanteeri kindlat mänguaega, nagu Digao vist ka tunda on saanud. Paari aasta jooksul on teda igatpidi solgutatud ning viimati oli ta vist Standard Liege'is laenul. Arengut väidetavalt olnud pole ja seega on ees tee klubist välja. Viimati olevat Fulham huvi tundnud.

          Thiago Silva - Juba aasta alguses soetatud brass Portos ja Moskva Dünamos kuuldavasti floppas, aga vahepealsed Fluminense aastad on ta koguni koondisekonkurentsi toonud. Toodigi siis 24-aastane mees jaanuaris klubisse, et suvel saaks temast ametlikult Milani mängija ning ilmselt ka esimene valik keskkaitsesse.

          Kokkuvõte - Favalli, Senderos, Oddo, Digao - oleksid mulle meelepärased lahkujad. Samas võiks värsket verd juurde tuua küll - kahest brasiillasest endast on vähe. Praeguste meestega oleks tõenäoline kaitseliin 100% tervete meeste puhul Zambrotta-Nesta-Silva-Janku, samas peab vigastuste ja võimalike täienduste puhul aga tõdema, et ideaalne oleks Zambrotta-?-Silva-?, kus küsimärgid tähistaksid uusi oste... Üheks võimalikuks valikuks kaitseliini täiendama oleks Palermo Simon Kjaer. Minevikus rääkiti palju ka Branislav Ivanovicist, aga tema oleks praegu juba ebareaalne.

          Poolkaitsjad:

          Gennaro Gattuso - Pean tunnistama, et tol ajal, kui Gattuso oli lähedal Bayerniga liitumisele, oli mul üpriski hea meel. Nagu Jasper ütles toona, et meeskonna reformimiseks on vaja ära võtta vaid üks mängija nelikust Pirlo-Gattuso-Seedorf-Kaka, kuna nad kõik on nii omanäolised mängijad. Sel ajal tundus just Gattuso ainuke võimalik variant. Nüüd oleks aga hooaja super esimese hoole järel äärmiselt kahju sellise mehe lahkumise puhul. Ja ega ta ei lahkugi siis kuhugi. Mees käis muide eile Fiorentina vastu ka väljakul. Mahaaetud habemega

          Clarence Seedorf
          - Sellest nelikust vääriks praegu kõige rohkem ärasaatmist just see mees. Kahtlemata pean ma teda heaks mängijaks, aga vähemalt viimased kaks aastat pole ta enam olnud seesama vend, kes 3 Meistrite Liiga tiitlit võitis... Aeglus, laiskus ja kehvad söödud on komponendid, mida tippvõistkonna tippmängija endale lubada ei saa. Maybe it's time to call a day.

          Mathias Cardaccio ja Tabare Viudez - Nagu Jasper jällegi kusagil mainis pärast minu soove uruguailasi mängitada - siis kumbki mees pole isegi Primaveras midagi superluksi olnud. Minu suurepärane vutifilosoofia saadaks need kaks meest kuhugi laenule Itaalia vuti lõhna veelgi nuusutama.

          Andrea Pirlo - Sarnaselt Seedorfile pole ka Pirlo sama mängija, kes ta kunagi oli. Lootust on mul aga millegipärast tema suhtes rohkem kui Seedorfi osas. Äkki suudab veel august välja ronida?

          Kaka - Kaka lubas suvel Itaalist lahkuda. Et minna kodumaale puhkusele. Punkt.

          Massimo Ambrosini - Aasta-aastalt järjest enam südamesse pugev mehike lõi sel hooajal minu arvutuste kohaselt karjääri rekordarvu väravaid - 7 liigas +

          Ronaldinho - Berlusconi soovi ja raha eest ostetud mängija, kes aitas kaasa särgimüügile ja hooaja esimesel poolel oli minu silmis super ka mänguliselt. Carlitole ta aga ei sobinud ja niisiis langeski paksuse süüdistustega pingile. Uus treener Leonardo viljelevat 4-3-3 süsteemi, ehk seal leiab mehele rohkem kasutust, sest na niru oleks ta niisama jätta.

          Mathieu Flamini - Flamini esimene hooaeg ei taganud just seda, millepärast prantslane Arsenalist lahkus - et mängida saada. Esimene valik algkoosseisu ta väidetavalt "nirude etteastete" eest ei olnud, tagatipuks kasutas Carlito teda üldse kaitseliinis. Aga kindlasti peaks mehe uueks hooajaks alles hoidma, erinevaid variante suudab ta pakkuda küll ja enamgi.

          Rodney Strasser - Ühe mängu vist mängis, teenis kollase kaardi. Muud ei oska midagi kosta.

          Kokkuvõte: Seedorf minema, Cardaccio-Viudez laenule kõlaks ideaalsena. Mingisugust taktikat ega värki ei julgegi pakkuda, sest Leonardo käekiri on tundmatu. Kui suvel kedagi poolkaitsesse tuua, siis eriti ära ei ütleks. Leonardo üks lemmikuid oleks Essien, aga loomulikult kõlab üsna utoopiliselt. Arvan, et keegi suve käigus ikkagi juurde tuuakse, samas lahkujaid on liigne luksus oodata.

          Kommentaar


            Ründajad:

            Alexandre Pato - Suisa iidol. See hooaeg paugutas kõvasti, kuid hooaja lõpupoole jäi punn ette. Hea meel, et viimases voorus suutis ära lükata veel. Uuel hooajal koos Pippoga Capocannonieri tiitli pärast võitlema!

            Filippo Inzaghi - Vanameister ei väsi. Vahepeal oli päris palju neid kolle korraga. Kolme mänguga viis või midagi taolist. Võib-olla ka rohkem. Aga savi sest, mees hoos ka uuel hooajal. Lihtsalt super!

            Marco Borriello - Olin skeptiline juba siis, kui Borriellot jälle Milaniga seostati - üks suvaline narkar. Ühes esimestest mängudest lõi mees värava, mis jäigi hooaja ainsaks. Siis sai veel vigastada ehk siis ühesõnaga floppas. Tavapäraselt säratu nagu ka varem Milani eest mängides. Genoa oli ilmselt karjääri ainuke hiilgehetk. Minu poolt võiks minema saata.

            Andriy Ševtšenko - Täiesti jube, mis mees. Meelde on jäänud vaid üks väravasööt vasakult äärest üsna kohtumise lõpuminuteil pärast vahetusest sisse tulekut. Mäng aga ei tule mitte meelde... Ühesõnaga tagasi Chelseasse, kes tal ilmselt minna laseb.

            Alberto Paloschi - aastaks Serie B-sse laenule saadetud Paloschi oli Parmas klubi paremuselt kolmas väravakütt. Jaanuaris üle kolinud Daniele Vantaggiato ja Cristiano Lucarelli olid vaid paremad, väike talent lõi aga 11 väravat. Mina pooldaks küll mehe tagasitoomist, mängušansid tunduvad küll kõrgemad olevat. Seda siis juhul, kui Ševa lahkub ning kedagi teist juurde ei tooda.

            Kokkuvõte: Pippo ja Pato on kahtlemata masinad, aga neile lisaks ainult Paloschist ei piisa. Vaja oleks veel mõnd kõrgema klassi ründajat, mistõttu tundubki Adebayor täitsa okei sihtmärk olevat. Mulle ei tundu tema hankimine ka niivõrd utoopiana kui näiteks Essien. Unenäos nähtud Trezeguet oleks ka samas üsna bueno. Aga eks ole näha, mis suvel toimub, just siia liini täiendust ootakski kõige rohkem.



            Boonuseks veel pilt tänaselt Leonardo esitluselt...

            Kommentaar


              Algselt postitas Saarlane Vaata postitust

              Clarence Seedorf
              - Kahtlemata pean ma teda heaks mängijaks, aga vähemalt viimased kaks aastat pole ta enam olnud seesama vend, kes 3 Meistrite Liiga tiitlit võitis... Aeglus, laiskus ja kehvad söödud on komponendid, mida tippvõistkonna tippmängija endale lubada ei saa. Maybe it's time to call a day.


              (kolme erineva tiimiga neli tiitlit )

              Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
              Ründajad:

              Filippo Inzaghi - Vanameister ei väsi. Vahepeal oli päris palju neid kolle korraga. Kolme mänguga viis või midagi taolist. Võib-olla ka rohkem. Aga savi sest, mees hoos ka uuel hooajal. Lihtsalt super!

              Marco Borriello - Olin skeptiline juba siis, kui Borriellot jälle Milaniga seostati - üks suvaline narkar. Ühes esimestest mängudest lõi mees värava, mis jäigi hooaja ainsaks. Siis sai veel vigastada ehk siis ühesõnaga floppas. Tavapäraselt säratu nagu ka varem Milani eest mängides. Genoa oli ilmselt karjääri ainuke hiilgehetk. Minu poolt võiks minema saata.



              Alberto Paloschi - aastaks Serie B-sse laenule saadetud Paloschi oli Parmas klubi paremuselt kolmas väravakütt. Jaanuaris üle kolinud Daniele Vantaggiato ja Cristiano Lucarelli olid vaid paremad, väike talent lõi aga 11 väravat. Mina pooldaks küll mehe tagasitoomist, mängušansid tunduvad küll kõrgemad olevat. Seda siis juhul, kui Ševa lahkub ning kedagi teist juurde ei tooda.

              Kokkuvõte: Pippo ja Pato on kahtlemata masinad, aga neile lisaks ainult Paloschist ei piisa. Vaja oleks veel mõnd kõrgema klassi ründajat, mistõttu tundubki Adebayor täitsa okei sihtmärk olevat. Mulle ei tundu tema hankimine ka niivõrd utoopiana kui näiteks Essien. Unenäos nähtud Trezeguet oleks ka samas üsna bueno. Aga eks ole näha, mis suvel toimub, just siia liini täiendust ootakski kõige rohkem.
              Ülejäänu osas suurtes piirides nõus(silly season ei tekita nii või naa erilist elevust), aga

              Pippot ma põhiründajana ei näe. Omab küll igal kevadel oma kriitikud ära, kuid ikka ei taha nagu väga. Tunnetuse küsimus.

              Boriellot pean ma samalajal proovimise vääriliseks. Polnud ta sitt midagi. Rollimängijana koosseisuga eksperimenteerival ajal ei ole kerge silma jääda. Samas ei oleks väga kahju, kui ta maha müüakse normaalse pakkumise eest. On endiselt suur võimalus, et floppab ka minu silmis ja kui kosilasi on ...

              Paloschi karastugu Serie A-s(mõnes väiksemas satsis). Ei ole veendunud, et tal on piisavalt klassi ja kahtlen, et noore täkuna on tal piisavalt vaimu selline roll võtta, mis talle osaks saaks.

              Sheva söötis Lecce mängus.

              Transferid eriti spekullima ei inspireeri. Kui Boriello läheb, siis oleks vaja ikka jõulisemat sorti mees tuua. Üldiselt tundub, et Dzekol on kõige rohkem motivatsiooni värve kaitsta ja ta esitused on ka nummarid.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

              Kommentaar


                Algselt postitas Stok
                Väga huvitav kokkuvõte. Suurem osa squadist sai sellist kriitikat, et vähe ei olnud. Ei viitsinud kokku lugema hakata, aga kui saarlane oleks ostu/müügijuht, siis jääks Miilanisse 28 asemel vist 8 meest. Eks paljud ootavad suurpuhastust, aga masu ajal ei ole see nii lihtne ja vaevalt, et täiesti uus sats kohe paugutama kukub.
                Kas sa ikka lugesid Saarlase kokkuvõtet?

                Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                Kokkuvõte - Ühesõnaga eelistaksin Abbiati jätkamist esikindana, aga tema pika vigastuse tõttu võiks pigem kellegi teise sisse tuua. Samas pole peas ühtegi mõtet ega meedias kuulujutte, et mingeid nimesid välja tuua. Kui Dida lahkuda/lõpetada ei kavatse, istugu pingil edasi. Perucchini olgu kolmas valik. Tšau Kalacile ja Storarile.

                Kokkuvõte - Favalli, Senderos, Oddo, Digao - oleksid mulle meelepärased lahkujad. Samas võiks värsket verd juurde tuua küll - kahest brasiillasest endast on vähe. Praeguste meestega oleks tõenäoline kaitseliin 100% tervete meeste puhul Zambrotta-Nesta-Silva-Janku, samas peab vigastuste ja võimalike täienduste puhul aga tõdema, et ideaalne oleks Zambrotta-?-Silva-?, kus küsimärgid tähistaksid uusi oste... Üheks võimalikuks valikuks kaitseliini täiendama oleks Palermo Simon Kjaer. Minevikus rääkiti palju ka Branislav Ivanovicist, aga tema oleks praegu juba ebareaalne.

                Kokkuvõte - Seedorf minema, Cardaccio-Viudez laenule kõlaks ideaalsena. Mingisugust taktikat ega värki ei julgegi pakkuda, sest Leonardo käekiri on tundmatu. Kui suvel kedagi poolkaitsesse tuua, siis eriti ära ei ütleks. Leonardo üks lemmikuid oleks Essien, aga loomulikult kõlab üsna utoopiliselt. Arvan, et keegi suve käigus ikkagi juurde tuuakse, samas lahkujaid on liigne luksus oodata.

                Kokkuvõte - Pippo ja Pato on kahtlemata masinad, aga neile lisaks ainult Paloschist ei piisa. Vaja oleks veel mõnd kõrgema klassi ründajat, mistõttu tundubki Adebayor täitsa okei sihtmärk olevat. Mulle ei tundu tema hankimine ka niivõrd utoopiana kui näiteks Essien. Unenäos nähtud Trezeguet oleks ka samas üsna bueno. Aga eks ole näha, mis suvel toimub, just siia liini täiendust ootakski kõige rohkem.
                20 minema?
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  Ainus, mida sooviks, on Kakà jäämine. Küll kosivad teda Real ja küll Chelsea, palun jää aga Milani. Ausaltöelda ei kujuta Milani ilma temata enam ettegi.
                  Maailmameistrid!!

                  Kommentaar


                    Kes soovib midagi uue treeneri Leonardo kohta teada, siis siin on üsna okei lühike videoülevaade.

                    Ja mis veel:

                    C4

                    Maldini doubts Kaka will stay Paolo Maldini has doubts Brazil international Kaka will stay at Milan this summer and believes he could finally move to Spain or England. More

                    acmilan.com

                    PAOLO MALDINI: 'I think that Kaka will remain at Milan'

                    Ja veel veel:

                    C4

                    Milan laugh off Kaka reports
                    Adriano Galliani has laughed off reports he is already in Madrid to discuss Kaka’s sale to Real. “I’m on a beach in Italy!” More


                    acmilan.com
                    6/2/2009

                    MILAN - Milan Delegate Administrator Adriano Galliani is in the city of Madrid exclusively for the dinner inaugurating Florentino Perez as the new Real Madrid president.




                    Ühesõnaga siis endale juba vesi peale tõmmatud
                    Last edited by Saarlane; 02.06.09, 23:33.

                    Kommentaar


                      nja, suht kahju kui minema läheb, aga vennale tuleb nii palju pakkumisi, et jube, aga peaasi et Pato jääks, muidu on eriti kurb lugu.
                      Kuid samas väga ei taha uskuda, et ta sinna läheb.

                      Kommentaar


                        Palju oleneb ka sellest, millseks potensiaalne diil Realiga kujuneks. Kui tuleks diil 65 miljonit eurot + Sneijder, siis oleks tegu isegi hea diiliga, sest saadakse ühe ropsuga endale Kaka asendaja ja ropult pappi, millega vananevat meeskonda üles klopsida. Samas lihtsalt 65 miljoni saamine oleks väga sitt tehing, sest turul pole just väga palju tugevaid playmakereid ja Kakale korraliku asendaja leidmine on peaaegu võimatu ülesanne. Noh, mul küll ühtegi mõistlikku varianti esimese hooga pähe ei tule. Ehk Diego olnuks selline mängija, kuid Juve jõudis ette.

                        Kommentaar


                          On räägitud ka Sneijderist JA Robbenist. Kuna Leonardo on öelnud, et talle meeldib brasiillaslikult äärtele rõhuda, siis kaks hollandlast aitaksid seda probleemi küll lahendada. Polegi praegu eriti äärtel sibavaid mehi - Seedorf ja Ronnie. Kaka ja Janku ka vajadusel.

                          Kommentaar


                            Nii ta nähtavasti paistab olevat, et Kaká on Florentino Perezi teise visiidi esimene galactico ning vaevatasuks Milanosse on liikumas suur kotitäis (65 M €) raha, mille eest, vähemalt nii teoorias, annaks roostes lülisid veidi elustada nii siit, kui sealt.

                            Juhtkonna kiusatus Kaká krabisevaks muutmiseks on sedavõrd suureks kasvanud, et tahes tahtmata mingil hetkel ka kabinettide mängunupp väsib vastupanust ja enda "lojaalsusest".

                            Kommentaar


                              Loodame, et mõnel mehel on vaja ennast Europarlamendi valimistega seoses 'päästjana' näidata.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

                              Kommentaar


                                Päris äge pildike juba valmis joonistatud

                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X