Seda teatab itaalia keeles lausa Milani kodulehekülg. Seekord saadi õnneks hammastest üle. Ega ei oskagi midagi sellise ostu kohta midagi öelda. Keskkaitsja, vanust 27 aastat. 2007. aastal oli laenul ka Newcastle'is. Kellelgi veel infi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSeda teatab itaalia keeles lausa Milani kodulehekülg. Seekord saadi õnneks hammastest üle. Ega ei oskagi midagi sellise ostu kohta midagi öelda. Keskkaitsja, vanust 27 aastat. 2007. aastal oli laenul ka Newcastle'is. Kellelgi veel infi?
Kommentaar
-
Kena Ameerika nimi.. raudselt floppib nagu Senderos..
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Minu arvates täitsa korralik ost. Suht korralik keskkaitse pikk ja jõuline ja tehnikat peaks ka Serie A jaoks piisama. Tegi päris korralikku tööd kaitses ja surmas päris hästi olukordi. Jäi mullegi turniiri jooksul mitu korda silma, kuid millegipärast ma nagu mehest väga palju uurima edasi ei hakanud.Loodetavasti mees tõestab oma potentsiaali.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustJuu poiss siis üritab nautida mängu ja talle meeldib seda justnimelt enda positsioonil teha ja tunneb ennst seal mugavalt.
Kommentaar
-
Esimene treeningmäng lõppes 2:0 võiduga, mõlemad väravad lõi Pippo. Esimese Antonini suurepärasest ettesöödust, teise väravavahi tõrjutud Ronaldinho löögist.
Tipphetki näeb siit.
MILANI koosseis:
VV: Kalac (Storari 46)
Kaitsjad: Antonini (Oddo 46), Nesta (Favalli 46), Thiago Silva (Kaladze 75), Jankulovski (Albertazzi 61)
Poolikud: Gattuso (Strasser 61), Seedorf (Beretta 75), Flamini
Ründajad: Borriello (Oduamandi 75), Inzaghi (Zigoni 61), Ronaldinho (Ikande 75)
Järgmine treeningmäng peaks toimuma 19. juulil VÕÕRSIL Los Angeles Galaxy vastu. Aga pole hullu, särke peab ju ka müüma ning lisaks on mängud Chelsea ja Interi vastu ka kuskil Ameerikamaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVideo järgi tundub, et Ronaldinho on taas vormi saamas.
Kuid ma ei tea minu jaoks nagu Ronaldinho on ammendanud ennast, kuidagi pole tema ümber enam sellist sära mis Barcas oli, väga kahtlen, kas ta jõuab tagasi sellisesse karma staadiumi, et tal jälle "tśakrad" möllama hakkaksidsigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar