Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Sa ei läheks, kui sulle meeletu summa näkku visatakse?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Saudid tahavad ka vist Theo'd, aga ma ei usu, et ta sinna tahab minna.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Tühjendus jätkub, Kalulu kopikate eest minema nüüd aga see optsioon oli vist ammu olemas. Atletico tahab teiste hulgas Theot kes vist suht kindlalt järgmine. Kaitse koha pealt ei tea aga vähemalt ründesse saab panna sellise mehe nagu Divock Origi kes neil kuskil noorteprojektis ikka hulbib

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Küsida nad seda raha küll ei oska, kui liiga sümboolse koosseisu keskväljamees sellise raha eest ära antakse. Porto müüb sama klassi vendasid 80 milliga inglismaale.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Ma selle Maignani müügi üle nüüd küll eriti õnnelik pole, kui teoks peaks saama. Theo oli väga meh eelmine hooaeg vsit.
    Reijnders kahjuks läinud. 55 mil + boonused. Head teed talle ja edu.
    Seda küll ei oodanud, Ameerika omanikud tahavad vingelt raha teha vist müükide pealt nüüd.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Reina Vaata postitust
    Inzaghi läinud Interist ja Modric Milani kindel. Hea päev vist AC Milani fännidele. Mingisugune tehing/vahetus tulemas ka Theo ja Mitrovici koha pealt, Theo peaks lahkuma kindlalt aga Mitrovic on küsimärk. Maignan ka tahetud premmi klubide poolt nii et Milan võib korraliku uuenduskuuri saada.
    Ma selle Maignani müügi üle nüüd küll eriti õnnelik pole, kui teoks peaks saama. Theo oli väga meh eelmine hooaeg vsit.
    Reijnders kahjuks läinud. 55 mil + boonused. Head teed talle ja edu.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Inzaghi läinud Interist ja Modric Milani kindel. Hea päev vist AC Milani fännidele. Mingisugune tehing/vahetus tulemas ka Theo ja Mitrovici koha pealt, Theo peaks lahkuma kindlalt aga Mitrovic on küsimärk. Maignan ka tahetud premmi klubide poolt nii et Milan võib korraliku uuenduskuuri saada.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Nägin hommikul ruumorit, et Modric Milani.
    Kas ma sattusin öösel ajaauku ning aasta on 2015?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Allegri treeneriks
    jaa, hea jaaa. Orbs rahul jaaa.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Pioli oli sitt, aga pani Leao mängima. Portugaallased millegipärast ei suutnud. Nagu ka Theo vajus ära uute treeneritega.
    Eks näis, kes uueks treeneriks tuleb. Conte saadaval ja noh. Ma võtaks, kui sellega mingigi mäng kaasneks ja kuhugi jõutaks. Reaalsuses küll võetakse jänkide poolt mingi säästuprogramm.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Veider kooslus jah, alles räägiti Leao'st kui järgmisest Ronaldost, kes hakkabki nüüd 30+ iga hooaeg lööma vms.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Perses hooaeg. See supercoppa on nice to have aga praktikas kasutu.
    Õnneks on alati järgmine hooaeg.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    CL on lootusetult läinud. EL võimalus ainult siis kui Coppa suudetakse võita. EIlne kolm null vs Inter oli iseenesest tore vaheldus
    Finaalis ilmselt vastas Bologna.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kui nüüd ei suudta CL ennast uueks hooajaks vedada, siis hüpaku tiiki kollektiivselt. Ja kuna eurohooaeg läks itaalia klubidel perse, oleks vaja neljandana lõpetada. MIs hetkel tundub ikka pigem kahtlane.
    Vähemalt see uus ründaja on siiamaani positiivne olnud.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Theo, kui ta oleks ehitaja.

Kahjuks mängib ta palli Milanis.

Leave a comment:

Working...
X