Algselt postitas Milanista
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Kas Roma siis polegi aasta noorem kui Kalac???
Edit: Homme mängitakse mingit vutti ka. Ma ei viitsigi välja nuputada, mis positsioonil need noored mängivad, kopin kõik suvvilt ära.
Koosseis:
Storari, Roma, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Abate, Flamini, Gattuso, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Borriello, Ronaldinho, Zigoni, Strasser, Oduamadi, Ikande, Albertazzi, Scampini, Verdi.Last edited by Saarlane; 14.08.09, 00:27.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustPinguta nüüd. Äkki meenub esiväravavahi nimi ,,,Suhkruhaige
Kommentaar
-
Jõhker huumor sul aga jah lõpus isegi mingid võimalused olid aga jah, palli veeretatakse keskväljal vastase armust ja ei muud midagi samas mõne mehe töötahe on siiski hinnatav nagu ka uue mehe töötahe.Kujutan ette , et kui isegi seagripis Donovan oleks platsil, oleks sellist sirgjoonelist läbiminekut ka rokem kui praegu.
Ma ei saa aru kuidas on saanud Ronny nii moodi "ära kaduda", see pole lihtsalt loogiline, see oleks justkui SpaceJami teine osa ,kus lihtsalt on talent varastatud?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustAh jaa ,see on nüüd see algebra koht,mis mul nõrk on.Noortetiimi väravavahte vist ei juletud vahetuspingile panna.Ja Jasper miks see ülemaailmne ac milani forum ei tööta?Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis selle foorumiga juhtunud on? Jasper, ehk oskad öelda? Maksmata võlad?
Põhimõtteliselt võib noorenduskuuri persse saata. Palli ei mõista absull keegi mängida. Ainuke võimalus on hakata Flamini - Gattuso - Ambroga vastaseid hakkima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar