Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nojah, kohtunik on ikka munosh küll oma tibukollases vormis.
10kesi seda vajalikku väravat taga ajada oli raske.
Loomulikult oli meie kaitseliin tasemel ja ka väravavaht.
A mis siin ikka, edasipääs varudega Udinese vastu oli lähedal.
Lõppseis siis 4-1, kokkuvõttes 6-4 udinese edasi.
Marcello ma arvan, et sa tahtsid öelda, et ilma Maldini ja Nestata. Cafu panus kaitsesse on suht väike .
Mis seal ikka. Can´t win them all.
edit: walk in the park on ilmselge liialdus ja ei sobi konteksti, kus edasipääseja polnud viimase minutini selgunud.
nojah mitte päris walk in the park sest pippo tuli ju tagasi ja milan korduvalt viimastel minutitel kastanid tulest välja toonud...aga udinese igal juhul selgelt mängis paremini.
ja kaitseliin oli ka nagu mõnel inglise teamil...simic kesxkel!
abbiati oli ja nagu jobu platsil aga ta on nii harva platsil ka et ...
mis me montella-cassano-totti vastu teeme kui nesta väljas?
mis seisukorras on maldini ja stam?
CLis on oodata põnevat mängu Vastaseks ju ikkagi teine Milaano klubi Inter
Sitt loos...lootsin, et kordub 2003, st 3 ita klubi poolfinaalis, aga ei..jalgpallijumal(ilmselt neeger) tahtis, et kas mingi PSV või Lyon saaks poolfinaal koha...ok kui nad oleksid kokku läinud vastavalt interi ja milaniga ja siis edasi saanud, vääriksid nad seda. Samas kui üks neist finaali jõuab, pean ma sin samas sõnu sööma
aga ei..jalgpallijumal(ilmselt neeger) tahtis, et kas mingi PSV või Lyon saaks poolfinaal koha...
Mina olen väga rahul, et üks neist poolfinaali (ja arvestades nende potenisaalseid vastaseid, siis miks mitte ka finaali) saab. See ongi huvitavam, et mitme riigi klubid mängivad...
mega sitt loos minu meelest...interile kaotus on võrdne kõige kaotusega(ntx kui interi 6-0 kotti panime oli see minu jaox pos hooaeg automaatselt)...isegi scudetto polex siis lohutus...liiga palju on mängus
ootan maniakk tanelilt nyyd previewsid ja igast huvitavat statistikat...endal pole viicimist yles otsida(mälu järgi võib ka meelde tuletada)
Kommentaar