Algselt postitas maanus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustEi noh, muidu positiivne uudis aga teine pool, et siis keda asemel panna? Loodame, et Pippo teenib vähemalt pennu , et võita 1-0 aga ründama Marseille vastu on vist tiba optimistlik minna ?
http://www.goal.com/en/news/10/italy...d-by-milan-for
Oddo, Nesta, Silva, Zambro
Ambro, Flamini, Abate
Pirlo
Pippo, Pato
Võib-olla midagi sellist selle goali artikli järgi?
Kommentaar
-
Selge.
OM tuleb arvatavasti sellise kooseisuga:
Mandanda
Bonnart, Heinze, Diawara, Taiwo
Lucho, Mbia, Cheyrou
Ben Arfa, Brandao, Niang
Ääreründajad on meil tavaliselt head, kui muidugi Ben Arfa tujutsema ei hakka. Kone kahjuks vigastatud.
Loodetavastu tuleb kõva lahing! Ei jõua ära oodata.
Kommentaar
-
Football-italia:
"“The Champions League is Milan’s natural habitat. Out of all the Italian clubs, Milan is, without doubt, the club that has done the best,” proudly boasted the former Lega Calcio chief.
“In this millennium we have lifted five international trophies against the zero-zero-zero of the others. Let’s hope tradition helps us.”
No see on absoluutselt Galliani ja Berlu viimane vabandus.. Zeru tituli!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOM tuleb arvatavasti sellise kooseisuga:
Mandanda
Bonnart, Heinze, Diawara, Taiwo
Lucho, Mbia, Cheyrou
Ben Arfa, Brandao, Niang
Väravavahid: Dida, Storari, Roma
Kaitsjad: Antonini, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Onyewu, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta
Poolkaitsjad: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Ründajad: Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
Koosseis võib meil hoopiski olla siis näiteks
Storari
Oddo, Nesta, Silva, Zambro
Rino, Ambro, Flamini
Pirlo
Pippo, Pato
Oleks päris huvitav selline eksperimentaalsats. Gattuso rivis olek läks enne täiesti meelest ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustRino, Ambro, Flamini
Pirlo
Kommentaar
-
Pirlo pole kunagi eriti kaitsele orienteeritud olnud. Isegi viimaste aastate ühe edukama - teemantkeskvälja:
----Kaka----
Seedorf-Gattuso
----Pirlo----
puhul olid Kaka, Seedorf ja Pirlo (deep-lying play-maker või kuidas see eesti keeles on) ründavamad ning Gattuso tegi Pirlo heaks kaitstööd.
Kommentaar
-
no usu või mitte ma olen varem nii Milan kui ka koondise mänge päris palju näinud. Minu küsimus on endiselt sama, et kas nüüd on veel vabamad käed antud. Ja kui üleval ta reaalselt mängib?
Üleval on vähem aega ja ruumi, ning Pirlo ei ole just nii terav nagu Giovinco, seega küsingi, et äkki ta on ikka veidi allpool kui joonistatud asetustest välja lugeda võib.
Kommentaar
-
Teemanti pakub muide ka OM.net ise välja:
L1 ametlik lehekülg aga julgeb lausa Ronaldinhot ründesse panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno usu või mitte ma olen varem nii Milan kui ka koondise mänge päris palju näinud. Minu küsimus on endiselt sama, et kas nüüd on veel vabamad käed antud. Ja kui üleval ta reaalselt mängib?
Üleval on vähem aega ja ruumi, ning Pirlo ei ole just nii terav nagu Giovinco, seega küsingi, et äkki ta on ikka veidi allpool kui joonistatud asetustest välja lugeda võib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar