Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Noh jah,jälle üks hooaeg perses,mitte,et ma midagi paremat oleksin oodanud.Galliani=idioot,Berlusconi=idioot ja ausalt öeldes on Leonardo ka üks paras idioot.Kas Leonardo tõesti ei saa aru,et Oddo on täiesti kasutu sitt,kelle leping tuleks koheselt hävitada ja kas ta ei mõista,et Inzaghi ei suuda seal ees ka üksinda mitte munnigi teha,võiks ju siis kasutad seda BIG-NAME signingut Huntelaari,kohe algusest peale.Kuna ma juba leonardot õpetama hakkasin,siis tahaks öelda,et Seedorf ei ole mingi trequista,ta on ikka puhas keskväljamees,mõnikord ta tõesti saab seal hakkama,aga see on siiski mõnikord,võiks nüüd lõpuks kasutada Pirlot seal positsioonil.Ainsad vennad,kes eile muljet avaldasid olid:Storari,Ronaldinho ja natuke ka Abate,kes oleks kindlasti veel paremini mängind,kui ta oleks olnud äärekaitsja.
Nii täiesti lambist nagu, et kas sa ise ka saad aru kui idioot sa oled või on tõesti Pato su sangar? Kui jah, sisi kuidas ta küll selel tiitli sinu silmis võitis? Mingid imelised sooritused?
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Nii täiesti lambist nagu, et kas sa ise ka saad aru kui idioot sa oled või sa tõesti ei saa aru et peale totti on ka sangareid? Pato on ikka imelisi sooritusi küllalt teinud.
Nii täiesti lambist nagu, et kas sa ise ka saad aru kui idioot sa oled või sa tõesti ei saa aru et peale totti on ka sangareid? Pato on ikka imelisi sooritusi küllalt teinud.
Ma ei ole kuskil väitnud et Pato pole oma 20 eluaasta jooksul imelisi tegusid teinud ja kindlasti poel ta halb mängja, aga tõelisel Milani fännil peaks ikka kõvasti paremaid eelistusi sangari tiitlile olema, nt Gattuso v Pirlo. Pato-l on veel pikk maa sellisesse staatusesse jõudmiseks
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar