See pilt on sellest ajast, kui ManU purustas Roma
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Täna õhtul kell 21:45 mäng Bariga, kes Interile San Sirol juba käkki keeras.
MILANI koosseis:
Väravavahid: Dida, Storari
Kaitsjad: Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Onyewu, Zambrotta
Poolkaitsjad: Abate, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Ründajad: Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
Puuduvad: Abbiati, Antonini, Bonera, Thiago Silva, Borriello, Di Gennaro
Mängukeelud: Flamini
Thiago Silva naaseb koosseisu pärast koondisemängudest tulenevat pausi, Borriello aga ilmselt juba esmaspäeval. Ise loodaks Bonera kiiret paranemist - mida kauem ta Milanis mänginud on, seda enam ta mulle meeldima on hakanud. Ehk suudab kehva kaitset täiendada.
Eeldatav algkoosseis:
Storari
Oddo, Nesta, Favalli, Zambro
Ambro, Pirlo, Gattuso
Seedorf
Pato, Pippo
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustsajandi parim vastus hahaha
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustStorari
Abate, Nesta, Favalli, Zambro
Rino, Pirlo, Ambro
Seedorf
Ronnie, Hunter
Pingil: Dida, Favalli, Janku, Oddo, Onyewu, Pato, Pippo.
Ühesõnaga mingi räige rotatsioon. Pink on ka samas huvitav - 4 kaitsjat ja 2 ründajat.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust2 Favallit klubis?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust2 Favallit klubis?
Kommentaar
-
Tarbisin suvel mingisugust Bulgaaria samakat - rakia. Hakkas tossava Berbatoviga sõbrustama vms?
Aga mäng oli jälle hall-hall. Bari aina ründas ning Storari oli väravas super. No kahtlemata on tema senise hooaja parim mängija... Ikka sama vana jutt, aga ega midagi enne ei muutu, kui keskväljakvartetist Seedorf-Pirlo-Gattuso-Ambro keegi ei lahku. Sest see konservatiivsus viib lõpuks Serie B-sse.
Kommentaar
-
hmmm...Mis kell omme Leonardo tagasiastumise kõnet kuulda saab? Või ta tõesti laseb ennast ennem lahti lasta ja korjab vähemalt raha kokku? Milani vaatenurgast nüüd ta küll midagi paremaks ei tee, aind viivitatakse aega uppumisega...Itaalia jalgpalli pärast ma loodan et Milani pulti istub mõni mees kes oskab mängjatega midagi teha ka! - kes üldse potensiaalsed treenerid oleks?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitusthmmm...Mis kell omme Leonardo tagasiastumise kõnet kuulda saab? Või ta tõesti laseb ennast ennem lahti lasta ja korjab vähemalt raha kokku? Milani vaatenurgast nüüd ta küll midagi paremaks ei tee, aind viivitatakse aega uppumisega...Itaalia jalgpalli pärast ma loodan et Milani pulti istub mõni mees kes oskab mängjatega midagi teha ka! - kes üldse potensiaalsed treenerid oleks?
Kommentaar
-
kurat kuhu mu post kadus....käratan ma nagu alev strömi ema lauale...
nähes, et laual pole musta leiba Saarlane või kelle kuri ja suur vemmal siin pokri lauale visatud on, et palun keeruta väheke ruletti ja vurri ja viska see sinna teemasse ja olen rahul!Austan siinseid fänne ja seega, tahtsin krissu mõtlema panna, et ei ole mõtet sellistel väljaütlemistel! Enne mõtle ja siis ütle! Kuigi on selge see, et enamik meist taob vastupidiselt peaga keberniiti vahetevahel...
Oleks võinud selle vähemalt minu metafooride alla liigutada, sellist kullavaramut ei tohi raisku lasta!Palun modedel see sinna liigutada.Mida muidu järgmise sajandi arheoloogidel välja kaevata on? , on vaid leida kivi ja mulla alla mattunud roiskunud laip.Ja mida siis staarkokk Kosel Priimäe raseeritud persega uhmerdada on?
Aga Milanist rääkides, siis on vägagi meeliülendav vaadata, et te juba meist tagapool asetsete, muidugi hetkel veel sisuliselt ühel pulgal.Sellise asja peale saaks isegi härra UUU 10 järjestikust orgasmi nii, et püksid püüli sõeluksid justkui oleks istunud pampersitega edgari süles , kui ta härjasilmal kartulaid ja küttepuid jagab, sest on ju sulaselge, et tema käed neid andma ei küündi ja istuv asend on talle kõige omasem.
Meie vabandus on olematu rahakott ja kehvake treener siis mis teil on oma õigustuseks öelda?
Muidugi on selge, et mõlemad klubid vajaksid juhtkonna täielikku värskendust, sest vananedes ikka inimesed ei suuda enam ennast pesta ja kainelt mõelda, siis on tavaline, et trussikutesse ilmuvad iseäranis lipuvärvid.
Vähemalt on hea vaadata, et põeme päris mitme itaalia tippklubiga seda rasket haigust!sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar