Algselt postitas sziczinche
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustKusjuures, mina näiteks hindan väga kui mängitakse ilusasti välja kontratele ja kaitsemängule konsentreeritud mänguplaanid. Sa lausa naudid teinekord kuidas see toimib kui soe nuga või sees. Se ei tähenda et ma ilusat ja ründavat mängu ei naudiks, ikka naudin ja see muide ei tähenda, et need stiilid oleksid alati konkreetse liiga põhised .
Mõistagi ei saa ka sellel sektoril üldistada ja mustvalgelt tõdeda, et kõik saapamaa klubid "igavat taktikalist" vutti pakuksid. Näiteks Spalletti aegne Roma pakkus parimal hetkel geniaalset vutti, mis sai kiitust üle Euroopa. Genoa publikusõbralikku ja samas linnas eksisteeriva Sampdoria positiivset jalgpalli on mõnus vaadata, unustamata Antonio Conte lustakat 4-2-4 mängusüsteemi.
Kommentaar
-
Kas näiteks need ei kõlba? Ma tean, et siin näiteks karikavõistlust ei ole, aga seal ei ole neil veel vastanegi teada ning seega ka mänguajad lahtised."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Isegi göül-punkt-kommist leiab Milani ja kõikide muude klubide mängude kalendri
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
OOHH!! DIDA IS PERFORMING MIRACLES! First on Gargano, then Quagliarella, and finally on Hamsik, who all tried to beat the Milan goalkeeper!
ainuke asi mis Milani üleval hoiab on DIDA
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitust
ainuke asi mis Milani üleval hoiab on DIDA
Aga Milan on päris hea seeria nüüd kätte saanud peale seda, kui Roma vastu 0-1 kaotusseisust välja tuldi. 4. võit järjest?
Sorri düüds, et ära sõnusin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar