Väga mannetu mäng. Boriellol oli üks särav hetk, kuid oleks võind rohkem täna lüüa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Kuuelt meetrilt pall latti lüüa peab ikka väga kõva oskus olema
Kuidas see vanasõna oligi, et õnn soosib tugevaid, seega ...May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustLeo teeb mängu jooksul ühe vahetuse, mis on ka sunnitud? WTF nagu.
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustNii palju, kui ma nägin, olin üsna rahul (avapoolajaga), aga nägin ka teise poolaja kaht postilööki ja no ikka joppas küll. Aga vähemalt ei pea piinlikkust tundma.
Mäng oli jah vene rulett. Oleks võinud nii, oleks võinud naa. Karma ehk oleks soosinud Marseille'i, kes eelmises kohtumises punktideta jäi, kuid tänane 1-1 on minu meelest aus seis. Kui mingi 4-4, 3-3 mitte arvestada.
Kommentaar
-
Ega milanistad pole mingid lihtsad poisid. Berlusconi is named `Rockstar of the Year' by Rolling Stone magazine. Nagu elu käib.
Eilse mängu tsirkus:
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustKuuelt meetrilt pall latti lüüa peab ikka väga kõva oskus olema
Kuidas see vanasõna oligi, et õnn soosib tugevaid, seega ...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustOled sa lõpuks sellest Borriello heitimisest üle saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa pole kunagi öelnud, et Borriello stabiilselt sitt oleks. Iga kord, kui ta hästi on teinud, olen teda kiitnud. Vaid hooaja esimeste väravate puhul imestasin tema üle ning avaldasin arvamust, et "vaevalt, et ta kunagi Genoa päevade vormi taasnäidata suudab". Tegelikult on ju tore, et ta selle arvamuse ümber loodetavasti suudab lükata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustNo see vitukreem on omaette asi jah ning õigluse mõttes oleks võinud bännida küll, kuigi kasu see poleks praegust vaadates ilmselgelt toonud.
-e-
Kommentaar
-
Algselt postitas d-fox Vaata postitustkarl15, sa kusagil mujal ei peaks olema? nagu mõne lõkke ääres põlemas?
mis sul viga,staadionil on ilmselgelt vähe inimesi, ometi oleme juba 10 mängu kaotuseta.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustStaadion pildil pooltühi.
__
On another note paisatakse müüki poolehooajapiletid, et asja pisut parandada. Galliani oli eelmise aasta tellijatele mingi kirja saatnud, mis täis tavalist paska. Eks selle järgi, mis üleminekuaknal tehakse neid pileteid ka ostetakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar