Vapustav lõpp, lihtsalt imeilus . Huntelaar tuleb 84ndal sisse ja 93ndal ning 94ndal värav. Esimene vasakuga pomm läbi väravavahi ja teine kaunis tsipp 16nelt tahanurka. Loodame siis, et poiss nüüdsest oma enesekindluse leidnud ja nopib neid veelgi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Ei ole võimalik, Jan Klaasilt kaks väravat ja kusjuures ,mitte sitad. Ma ei uskunud , et Pippo ja Klaasi panemine ette nõnda toimiks nagu esimese värava puhul toimis.Teine oli klassikaline Macca stiilis chip. Aga muidu mängu võit kui selline oli välja teenitud. Pean vist Dihno puhul ka sõnu sööma hakkama, mis sest et ei lähe kolmest mehest läbi aga vähemalt üritab. Aga ma veel lõpus nii üllatunud veel , Jan Klaas, super.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Lõpuks. Mul on ülimalt hea meel mehe üle, sest:
a) kolm punkti
b) kui kõik ründajad löövad kolle/annavad sööte, siis võib-olla lapitakse äärekaitsja kohad(samalajal, kui Oddo on ka kaks kuud audis) üleminekuaknal
c) kui peakski Huntelaar kaubaks minema, siis hind ei lange liiga palju.
Kollid:
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustVana hea Klaas. Andke talle rohkem võimalust ja küll ta veelgi kolle lööb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKas veame nüüd kihla kellegagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustsiiski siiski, palju on huntelaar võimalusi sel hooajal saanud võrreldes borriga? mitte et borri oleks halb olnud, üldsegi mitte.
Algselt postitas ertz Vaata postitustrotatsiooni mõttes ka vahel pato pingil ja 442 poleks ju paha?
Kommentaar
-
Kuule, Jasper, aga ega Sa ka ju ei näinud läbi, et Hunter flopiks osutub, või et ta osutub Boriellost kohutavamaks.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar