Algselt postitas rossoneri
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKes ?
Vaevalt, et Sa ei tea, kellest jutt käib.11.07.2010 = *****
Kommentaar
-
Algselt postitas rossoneri Vaata postitustTähenärija oled
Vaevalt, et Sa ei tea, kellest jutt käib.
Kommentaar
-
Algselt postitas rossoneri Vaata postitustTunnistan, et mängukeeldudest mina ei tea. Valgustad mind selles osas?
Valik pole väga lai, keda hetkel kasutada.
MILAN-UDINESE: 21 CONVOCATI ROSSONERI
26/01/2010
MILANO - Questi i 21 rossoneri convocati da Mister Leonardo per la sfida di domani sera contro l'Udinese, valida per i Quarti di Finale di Coppa Italia:
Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Vito (n°56), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (n°58), Zigoni (n°17).
Giocatori indisponibili: Nesta, Oddo, Onyewu, Pato.
Giocatori non convocati: Beckham, Seedorf.
Squalificato: Ronaldinho.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustRonaldinho pani Rozenhalile küünarnukiga näkku, kui eelmine aasta välja kukuti ja Pandevmerda võiduvärava lõi. Kolmemänguline karistus pandi videotõendite alusel, sest kohtunikul jäi see nägemata. Kolmest mängust esimese istus ta Novara vastu ära - kaks veel.
MILAN-UDINESE: 21 CONVOCATI ROSSONERI
26/01/2010
MILANO - Questi i 21 rossoneri convocati da Mister Leonardo per la sfida di domani sera contro l'Udinese, valida per i Quarti di Finale di Coppa Italia:
Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Vito (n°56), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (n°58), Zigoni (n°17).
Giocatori indisponibili: Nesta, Oddo, Onyewu, Pato.
Giocatori non convocati: Beckham, Seedorf.
Squalificato: Ronaldinho.11.07.2010 = *****
Kommentaar
-
Mäletan häguselt, kuidas ma esimest korda Deviliga kohtusin. See oli 2002/2003 hooaeg ja vist Eesti - Belgia pre-party'l. Igatahes vennastusime Pippo väravatest rääkides, kuid kui Devil ütles väljendi Il Capitano, siis ma küsisin hämmelduses, mis Baresi asjasse puutub. Ei puutunudki. Devili jaoks oli Milani Capitano Paolo ning nüüdseks olen ka ise jõudnud järelduseni, et Paolo on läbi aegade(seda suuresti tänu sellele, et Baresi aeg on mul ju puudulik ehk lihtne valik lõpmatuseni vaieldavas teemas). Selline eellugu siis 4-4-2 artiklile(2009?) Number 6-ga, kelle lipp lehvib igal Milani mängul - https://docs.google.com/fileview?id=...NjdmYjlk&hl=en
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustZERU TITULI ütleks pigem
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustZERU TITULI ütleks pigem
kopikät-riitardid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar