Ausalt, ilma naljata nagu, täiesti kahju on Itaalia "suurklubidest", Itaalial on nii mark maha tehtud kui üldse annab, ainuke meeskond kellelt midagi loota veel on Fiorentina, ja ei usu et nemad CL -i võitma hakkavad, seega ainukeseks suurimaks eesmärgiks Itaalia klubidel sel hooajal saab olla EL, mille saaks ka võita ainult AS Roma... meeskond kellel pole sentigi raha ja kes ei saa endale lubada "superstaaride" oste...kuid millegipärats triivib ilusasti teisel kohal Serie A-s.....mul oleks häbi olla Juventuse või AC Milani fänn....väga hull... Interist siin teemas ei räägi, kuna itaallasi on seal samapalju kui mu surnud vanaisal elusaid l*tse....jube jube jube....FORZA ROMA!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustAusalt, ilma naljata nagu, täiesti kahju on Itaalia "suurklubidest", Itaalial on nii mark maha tehtud kui üldse annab, ainuke meeskond kellelt midagi loota veel on Fiorentina, ja ei usu et nemad CL -i võitma hakkavad, seega ainukeseks suurimaks eesmärgiks Itaalia klubidel sel hooajal saab olla EL, mille saaks ka võita ainult AS Roma... meeskond kellel pole sentigi raha ja kes ei saa endale lubada "superstaaride" oste...kuid millegipärats triivib ilusasti teisel kohal Serie A-s.....mul oleks häbi olla Juventuse või AC Milani fänn....väga hull... Interist siin teemas ei räägi, kuna itaallasi on seal samapalju kui mu surnud vanaisal elusaid l*tse....jube jube jube....FORZA ROMA!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustEsinelik pääseb Meistrite Liigasse üleüldiselt.
Algselt postitas count Vaata postitustAusalt, ilma naljata nagu, täiesti kahju on Itaalia "suurklubidest", Itaalial on nii mark maha tehtud kui üldse annab, ainuke meeskond kellelt midagi loota veel on Fiorentina, ja ei usu et nemad CL -i võitma hakkavad, seega ainukeseks suurimaks eesmärgiks Itaalia klubidel sel hooajal saab olla EL, mille saaks ka võita ainult AS Roma... meeskond kellel pole sentigi raha ja kes ei saa endale lubada "superstaaride" oste...kuid millegipärats triivib ilusasti teisel kohal Serie A-s.....mul oleks häbi olla Juventuse või AC Milani fänn....väga hull... Interist siin teemas ei räägi, kuna itaallasi on seal samapalju kui mu surnud vanaisal elusaid l*tse....jube jube jube....FORZA ROMA!!!
Kommentaar
-
Saan aru siis Mancini siiski tuleb laenule ja ilma vastu pakkumiseta. Teagi,kas on hea diil aga noh, äkki joppab, on ennegi Interist tulnud seal mitte sobinud mehi. Mehe esitused Roma eest on siiani meeles ja täista nitsevoo tundus siis.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustSaan aru siis Mancini siiski tuleb laenule ja ilma vastu pakkumiseta. Teagi,kas on hea diil aga noh, äkki joppab, on ennegi Interist tulnud seal mitte sobinud mehi. Mehe esitused Roma eest on siiani meeles ja täista nitsevoo tundus siis.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Mina olen täitsa rahul. Romas meeldis Mancini mulle väga. Uuema aja poisslaps nagu ma ikka olen, Mancini kohta tuleb esimesena meelde see sündmus:
Paraku ma ei usu, et temast midagi vahetusmängijast enamat saab. Kuigi teoorias võiks. Vaja üles leida see vorm, mis Interis ära kadus - Leonardo taktika vajabki üht ääreründajast deemonit, keda Seedorf ja co. enam ammugi pole.
Ahjaa, eriti tore 1. veebruar oleks olnud sellel puhul, kui oleks õnnestunud Galliani esimene soov - parseldada Interisse Mancini asemel Jankulovski. Oi kui hea. Oi oi oioi oi kui hea. Cocost sai vist omal ajal sedamoodi lahti. Ja Interi poolelt vaadatuna oli "superdiil" ka Cannavaro - Carini vahetus.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustAS Roma tegi Mancinist jalgpalluri , Inter taandarendas ta pallipoisiks. Ehe näide mis juhtub kui raha lööb pähe...tal oleks olnud helge tulevik.. Statistika Roma eest mängides räägib enda eest11.07.2010 = *****
Kommentaar
-
“I threw away six months. This summer I was about to leave, but then Mourinho called me, telling me that he was going to focus on me… Patience, now we'll turn a corner,” Mancini said.
“Mourinho is a great Coach, but I am with Leonardo, someone who understands about football. Milan play more football, they play a little better.
“Inter are a strong team but Milan is at the same level with different characteristics. I would erase my last year. Now I have turned the page, a new adventure is beginning.
“I want revenge. I want to win and find the serenity that I lost a year ago. I will do the possible and the impossible to return to the highest level,” Amantino.
Kas Mourinho üldse pooldas armuleiba(imeline photoshop BTW või peaks ütlema paint? kaks pöialt püsti)? Ebausaldusväärsed leheküljed raporteerivad, et oli vastu ...
Mul tekivad samalajal halvad tunded Pato seisukorra üle. Mancini hankimine viimasel minutil + Uefa CL B-nimekiri(kuigi pole nende mahhinatsioonidega piisavalt kursis ja see võib olla lihtsalt paberimajandus) + vigastusraportid vihjavad, et teda võib oodata kauem, kui planeeritud.
Kui juba läks komplimentide jagamiseks, siis veel üks mees, kes Milani, Interi ja Roma särki on kandnud, Christian Panucci:
Asked if he enjoyed anything about his time at Inter, the 36-year-old joked: “The breakfasts in Milan, then that wonderful motorway. And then you'd arrive at the gates of Inter's training ground and I already wanted to leave."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar