Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
-
Algselt postitas count Vaata postitustKas muidu jalgpall polnud mitte meeskonna mäng? Või nüüdisajal on võimalik üksi ka 90 minutit 11ne vastu mängida ja võita? See on väga nutune kui sa hakkad Milani ülisitta vormi ajama Kaka müügi kaela....väike vihje: VAATA TREENERI PINGILE!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust*hakkab ajama, et Kaka oli sundmüük*
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustAquilani oli poole ajast vigastatud, mis suur kaotus ta olla sai.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ega sa kahjuks millestki eriti ilma ei jäänd, paar latti oli aga ei midagi enamat.
Ja countile lisaks, et kindlasti pole Kakà-st ja Gourcuffist ilma jäämine võrreldav Aquilaniga, aga õnneks meil vedas ja saime omale multimiljonite eest uusi staare osta erinevalt teist, kuid kahjuks pole neist keegi Totti vääriline ja õnnitlen teid Scudetto ja Europa liiga võidu puhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustpirlo oli meeldivalt aktiivne.
ambrosini aga on hea, varem ebasümpaatne, aga nüüd vägagi sümpaatne. kaptenimaterjal puhas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusttra ma tean et teenin sellega iga milani fänni viha, aga pirlo on pask. pask ma ütlen. ta pole mingi playmaker. kaitsva poolikuna ehk saaks hakkama.
Ühesõnaga loodan, et ta on veel võimeline tegudeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusttra ma tean et teenin sellega iga milani fänni viha, aga pirlo on pask. pask ma ütlen. ta pole mingi playmaker. kaitsva poolikuna ehk saaks hakkama.
ambrosini aga on hea, varem ebasümpaatne, aga nüüd vägagi sümpaatne. kaptenimaterjal puhas.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustjalgpallurina on Pirlo nüüdseks juba täiesti kasutu, ei usu et ta jõuaks isegi päris jalgpalluritele joogipoisi eest olla, kui tal MM tiitlit poleks, siis mängiks ta juba Lazio eest...Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa just vaatasin, et Totti on sel hooajal ainult 3 hattricki löönud 21-st mängust. Aga tal vanust ka omajagu, selge see, et päris iga mäng ei pauguta..
Lõpetaks nüüd võibolla selle OT.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar