RIP Milan...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
tuled kolmveerand kaks öösel koju, mõtled, et ei viitsi arvutit sisse lülitada.
Lülitad hoopis teleka, kanaliks valid eurosport news. Ootad paar minutid, et uus headlines of the day algaks. esimesena näed, et Real ei suuda 6ndat aastat järjest edasi saada.
Ja siis, teiseks, tuleb päeva parim uudis. 0:4 põske . Olgem ausad, aga see on hea uudis, lootuses, et äkki keegi saab lõpuks aru, et kuivikud ei võida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKui vahepeal tundus, et Leonardo on juba täiesti okei treener, siis need kaks ManU mängu (ja kohtumised Interi vastu) näitasid, et seda ta teps mitte pole ja tema mängu jagamine pole kindlasti mitte Milani tasemel. Serie A on puhtalt Ronaldinho südametunnistusel, kui Milan peaks võitma.
Algselt postitas jansa Vaata postitust..ainukesed kes eile mängisid-üritasid-tahtsid olid Thiago Silva ja Ronaldinho, II p.a. ka Seedorf ... ülejäänud olid hunnik pullikakki!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKelle südametunniostusel Ronaldinho on?
Mis see Gaucho tegi siis? Mu meelest tegid positiivseid liigutusi pisteliselt vaid Pirlo esimesel poolajal, Becks teisel poolajal ja Thiago Silva.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..tema tsenderdusi ja mänguehitamist panid tähele?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..tema tsenderdusi ja mänguehitamist panid tähele?
-e- samas on mõttetu teda materdada, sest ma ei pea teda kindlasti kõige halvemaks mängijaks eile.
Ja selle kaitsmise kohta - minu meelest teeb ta seda piisavalt. Ka eile. Lihtsalt mängujoonis oli meil selline kahtlane, kus ründe ja keskvälja vahele jäi paarkend meetrit ja ründajatele näis olevat antud korraldus oma poolele mitte sekkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustAga täiesti puuduvat tagasitöötamist (Kivisilla TM)? Isegi vanale Garyle ei viitsinud järgi joosta ning esimene koll (13. minut?) sealt tuligi, no back-tracking at all! nagu kuskilt ekspertkommentaarist õhati.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar