Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustega ta Barcas ka ju kaitsetööga meil ei tegelenud just.
Võib-olla tõesti oli selline käsk antud, kuid see tunduks isegi Leonardo suhtes liialt naiivne."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Arvake ära kas minul, kui Itaalia jalgpalli ülistajal oli häbi peale seda milani maailmaklassi esitust.....olla ühes ruumis inglise fännide ja gloryhunteritega. Nagu tõsiselt andke oma serie-a punktid lotitole ja tõmmake see si*tane klubi laiali. Õnneks olen Interit alati Milano klubidest lemmikuks pidanud. 16ndal on nemad mu ainuke lootusekiir.
Mis puutub Beckhami siis see vend muutus sümpaatseks kujuks mulle viimastel aastatel ja oleks pidanud mängu alustama.
Nutke ja sitt*uge pihku milanimerdad.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustArvake ära kas minul, kui Itaalia jalgpalli ülistajal oli häbi peale seda milani maailmaklassi esitust.....olla ühes ruumis inglise fännide ja gloryhunteritega. Nagu tõsiselt andke oma serie-a punktid lotitole ja tõmmake see si*tane klubi laiali. Õnneks olen Interit alati Milano klubidest lemmikuks pidanud. 16ndal on nemad mu ainuke lootusekiir.
Mis puutub Beckhami siis see vend muutus sümpaatseks kujuks mulle viimastel aastatel ja oleks pidanud mängu alustama.
Nutke ja sitt*uge pihku milanimerdad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustHulbite ise samamoodi veel sügavama sita sees, nii et tühje sõnu pole mõtet teha.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas JT8055 Vaata postitustHullus. Väga kahju tunnen Ronnie pärast. Milanil tuleb uuendamist teha. Liiga vana võistkond, niisugused nagu Rooney löövad varavaid isegi parem kaitsega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustArvake ära kas minul, kui Itaalia jalgpalli ülistajal oli häbi peale seda milani maailmaklassi esitust.....olla ühes ruumis inglise fännide ja gloryhunteritega. Nagu tõsiselt andke oma serie-a punktid lotitole ja tõmmake see si*tane klubi laiali. Õnneks olen Interit alati Milano klubidest lemmikuks pidanud. 16ndal on nemad mu ainuke lootusekiir.
Nutke ja sitt*uge pihku milanimerdad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMinu mõtte oli see, et kui Milan peaks Serie A võitma, siis on see puhtalt tänu hobusehammastele.
Leonardo, kes pole erilist taktikalist küpsust esitanud, ei saa tegelikult viimases mängus suurt süüdistada. Kolm põhimängijat langes päeval rivistusest, üks kekskaitsja mängu ajal ja oli vaja skoorida vähemalt kaks väravat. Oleks oodanud sisukamat esitust, kuid tiim kukkus mängu keskel mentaalselt läbi ja treener sealt edasi ei tiri(kapteni koht).
Kommentaar
-
Maarek olen tõesti eestlane, aga oma isiklikud mentaliteedi errorid võid mutu narkokotikesse toppida.
Laziot pole siia mõtet toppida....Lotito viib ta põhja nii või teisiti...
Kommenteerin siin, kui objektiivne Itaalia jalgpalli pooldaja....Euroopa klubide turniiridel olen alati Itaalia klubide poolt.....erandina tõesti riomma poolt ei ole. Mul oli kurb meel kui langes viola ja kui langes milan....nagu oleksin Laziot pooldanud.
Niipalju, et milani kaotuse süüs on oma jagu ka leonardol.....sihukest aeglast jokutamist kasti ääres ikka sihukese venna nagu fergusoni käe all ei näe....sinna te väravad jäidki.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustLeonardo, kes pole erilist taktikalist küpsust esitanud, ei saa tegelikult viimases mängus suurt süüdistada. Kolm põhimängijat langes päeval rivistusest, üks kekskaitsja mängu ajal ja oli vaja skoorida vähemalt kaks väravat. Oleks oodanud sisukamat esitust, kuid tiim kukkus mängu keskel mentaalselt läbi ja treener sealt edasi ei tiri(kapteni koht).
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa olen ise ka selle peale mõelnud veidi. Kõigis suurtes mängudes, kus on toimunud äravajumine, pole me sel hooajal üheski taastuda suutnud (pean silmas just derbisid, CL). Kas see on kivi kapteni kapsaaeda? Ega ei mäleta küll sel hooajal ühtegi olukorda, kus Ambrosini oleks õigust taga nõudnud kohtunikult meeletult, omasid kaitsnud, isegi omade peale karjunud. Kas pole mees ehk end juhina tõestada suutnud?
Kommentaar
-
Milan
Väravavahid:Abbiati, Dida;
Kaitsjad:Abate, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta;
Poolikud:Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf;
Rüdajad:Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho;
Vigased: Antonini, Bonera, Nesta, Onyewu, Mancini, Pato
Chievo
Väravavahid: Miskiewicz, Sorrentino, Squizzi;
Kaitsjad: Jokic, Mandelli, Mantovani, Sardo, Frey, Morero, Yepes;
Poolikud: Ariatti, Pinzi, Iori, Bentivoglio, Luciano, Marcolini, Rigoni;
Ründajad: Bogdani, Granoche, De Paula, Pellissier.
Kohtunik:Emidio Morganti
Adiyiah siis esimest korda tiimis. Ambrosini peaks täna tegema oma 400 mängu milani särgis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar