Kas keegi oskab öelda täpsemalt,mis Inzaghi'ga juhtus? Ma olen ainult mingit kummalist põrutuse juttu lugenud ja see on ka kõik,mis ma praegu tean.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
meie õnneks on milano arstid head olnud ja borriello on terve tagasi
väravavahid: Dida, Roma,
kaitsjad: Abate, Antonini, Favalli,Kaladze, Oddo, Romagnoli (n.53), Thiago Silva, Zambrotta,
poolikud: Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf,
ründajad: Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Oduamadi (n.54), Ronaldinho, Zigoni (n.17).
vigased: Bonera, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Beckham, Pato.
catania:
väravavahid: Andujar, Campagnolo, Kosicky.
kaitsjad: Alvarez, Bellusci, Capuano, Potenza, Spolli, Terlizzi.
poolikud: Biagianti, Carboni, Delvecchio, Izco, Ledesma, Moretti, Ricchiuti.
ründajad: Mascara, Maxi Lopez, Morimoto, Russo.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMa loodan südamest et milan suudaks kuidagigi euroopa kohtadelt väljalangeda... Lihtsalt kole...
R.I.P Milan!
edit : OOOOPS 2-0
Kommentaar
-
Peale sellist tsirkust ma küsiks veelkord ja veelkord ja veelkord - KUI SUUR OLI AC MILANi hooaja eelarve? Kui suured on meeste palganumbrid? Sama küsimus on õhus ka Juventuse kohta? Teil võib olla kasvõi miljard gazilion Jeeni, VÕITJATE meeskonda EI OSTETA!!! Capice?!!!!
FORZAA ROMAAA!!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustPeale sellist tsirkust ma küsiks veelkord ja veelkord ja veelkord - KUI SUUR OLI AC MILANi hooaja eelarve? Kui suured on meeste palganumbrid? Sama küsimus on õhus ka Juventuse kohta? Teil võib olla kasvõi miljard gazilion Jeeni, VÕITJATE meeskonda EI OSTETA!!! Capice?!!!!
FORZAA ROMAAA!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustRomas mängivad ainult omakasvandikud ja tasuta?
Senikauaks aga mine vittu!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
nomaeitea, ma jäin isegi päris rahule. v-o andsin scudetto suhtes liiga vara alla, aga fakt, et ilma Nestata me seda ei suuda, kinnistub iga sekundiga, mis Favalli platsil veedab.
Borrigol lõi teises mängus järjest parema jalaga värava ja teenis tubli viigipunkti, aga üldjoontes on mehe mäng pisut langenud. Ei suuda väga ruumi võita. Huntelaar oli jälle tuntud fekaal väljakul ning temaga liitus ka Ronaldinho. Favalli haises muidugi nemad ka üle. Pirlo on standardite ebaspetsialist, kuigi muidu täitsa viis esitus.
Üldiselt võiks pisut rohkem jalul ka püsida. Asi kiskus juba täitsa narriks kui mingi 6-7 kord kastis pikali visati.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustEsita Juventuse selle hooaja eelarve.
Senikauaks aga mine vittu!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJuventus Juventuseks, aga Milan ostud-müügid olid eelmisel suvel vapsjee kuuekümne miljoniga plussis ju..FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar