Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
AC Milan
Collapse
X
-
Nii palju kui ma aru saan, siis need pole isegi kõlakad. Lihtsalt on ühendatud meelevaldselt lambifakte.Kommentaar
-
Täpselt nii, kuna Allegri välja käidud taktika 4-4-2 diamondi kohaselt poleks meile AMC kohale eriti kedagi panna. Dinho saaks seal hakkama, aga tema tahtis meie treener ikkagi otseseks ründajaks panna. Nii et äkki midagi sellist oleks meie tänavuse hooaja algkoosseis:
Abbiati/Amelia
papa silva nesta antonini
pirlo
boateng ambrosini
?
pato dinho.
Tõsine konkurents hakkab väravavahi kohale. Hetkel ei oskaksi öelda kumb parem oleks. AMC kohale äkki noortest särama löönud Strasser või Merkel äkki. Mina pooldaksin siiski ronnit ründajate all mängitamisega, siis saaks ees möllata huntelaar või nooruke verdi. Natuke kehvake on ka vasakkaitsja koht, sinna ootaks ühte täiendust. De Vito on selline noor sellele kohale, aga tema tase väga välja veel ei vea.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sörgib mujal.
Kommentaar
-
mitmekordsel CLi võitjal ei kõlbagi tavainimestega koos sörkida
Kommentaar
-
Boatengi edus Serie A's ma siiralt kahtlen. Ründava pooliku mängimiseks (eriti Serie A's) on tal ikka VÄGA palju areneda. Toores talent - mulle on ta taktikaliselt jätnud üsna nadi mulje ning oskus pall õigel ajal ära anda on totaalselt kadunud. Aga mine tea, tehniline pool on kõva, võib-olla suudab aasta-kahega end ka muus arendada.sigpicKommentaar
-
AC Milan 4-0 AC Milan Primavera
AC Milani esimese poolaja algkoosseis.
Christian Abbiati;
Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes, Luca Antonini; Mathieu Flamini, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini;
Ignazio Abate, Klaas-Jan Huntelaar, Ronaldinho.
Teise poolaja algkoosseis:
Marco Amelia;
Massimo Oddo, Daniele Bonera, Kakha Kaladze, Gianluca Zambrotta; Gennaro Gattuso, Kevin-Prince Boateng, Alexander Merkel;
Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Marco Borriello.
However, the situation has changed and Il Corriere dello Sport understands Roma hope to use their good relationship with Milan to strike a deal.
hahaKommentaar
-
Itaalia kõige tähtsam karikamäng algab juba pooleteist tunni pärast ning meeletu üllatusena pole keegi seda siin teemas veel maininudki. Häbi-häbi.
Igatahes koosseis klubi koduleheküljelt Luigi Berlusconi karikaks:
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Roma.
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes.
MIDFIELDERS: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser.
FORWARDS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho
Kahju, et rohkem noori ei kaasatud koosseisu, sest enne järgmine nädal algavat uut liigahooaega oleks igasugune kogemus kasulik. A noh, ehk võidame?Kommentaar
-
Eks hakkab see koosseis vaikselt välja ka kujunema. Juba kolmandat korda sel suvel vist tõden, et Strasser tundubki esindusmeeskonda jäävat. Oduamadist ma seda ei usu, Merkelis kahtlen ka, kuigi viimase võiks hoida küll. Verdit ka vist ei tule.
E: Pilti ka Boatengist:
Last edited by Saarlane; 22.08.10, 20:21.Kommentaar
-
Merkel ja Verdi võiksid samas kindlasti meeskonda kuuluda, sest olgem ausat, talenti on neis kahes kuhjaga. Keegi Milani foorumis varasemalt tõi välja, et kui midagi muud pole hooajalt loota, siis oleks tore vähemalt näha noori arenemas. (arvestades, et meie finantsolukord on nagu ta on ning suuremaid oste loota oleks vägagi naiivne).Eks hakkab see koosseis vaikselt välja ka kujunema. Juba kolmandat korda sel suvel vist tõden, et Strasser tundubki esindusmeeskonda jäävat. Oduamadist ma seda ei usu, Merkelis kahtlen ka, kuigi viimase võiks hoida küll. Verdit ka vist ei tule.
E: Pilti ka Boatengist:

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar