Ciao Milan
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas d-fox Vaata postitustAC Milan
Real Madrid
Ajax
Auxerre
Alagrupp on päris tugev iseenesest, samas Ajaxi ja Auxerre'i kohtal mul suhteliselt info puudub. Raskeks läheb, mis teha....
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustCiao Milan
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustinterivärdjad ja vello ahju. kolm klubi, kellega Seedorf oma võidud on saanud; 20 karikat kolme peale. a no sitta kah, BRING IT!
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Igatahes, see on kõige parim auhind -)
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
Algselt postitas eika Vaata postitustVeidi vale teema küll, aga tahaks seda pulli näha, et Milan maksab kaamlinäole palka 10 milli nagu ta praegu saab. Rahaliselt ajaks see järgneval kolmel hooajal 25 milli lettilükkamine meeskonna ikka päris upakile ja ega Berlu pole väga jalgpallile laristamisle aldis olnud viimastel tormilistel aastatel.Algselt postitas Jr Vaata postitustBarcas oli tal palk 12 kui õieti mäletan, Milani eest hakkab 8.5/9 saama, seega märgatav hinnaalandus Berlule..siiski 40 ülekandeks & järelemaksu peale ja ülisuur leping ibrale, see tõmbab neil kindlasti jalad alt ja järgmiste suvede vabandus on kiilakal juba olemas jah.
Lisaks järgmisel aastal hakkavad lõppema Galliani tšempionite lepingud. Mingi kõlaka põhjal olevat Silvio lubanud järgmine suvi teha suurema shoppingu.
Suurimaks probleemiks Zlatani ja suure palgaga on see, et Pato, Ronnie ja mõned, kes ennast heast küljest näidata suudavad, saavad hea argumendi palgakõrgenduseks ja hoidku jumal selle eest, et nad Raiola endale agendiks värbaksid. Teine probleem on, et tuleb müüa. Huntelaar? Tsaupakaa, keegi ei kurvasta, aga ta ise ei taha väga liikuda. Flamini? Tekib auk, mida donadelide, blaside ja donatidega lappima hakatakse. :õõv: Loodetavasti paneb Allegri sellele käe ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustFlamini? Tekib auk, mida donadelide, blaside ja donatidega lappima hakatakse. :õõv: Loodetavasti paneb Allegri sellele käe ette.
Kuigi mehe mannetud mängud Barkas annavad lootust, et äkki on härrasmees vahepeal vormi ja oskused totaalselt kaotanud. Mis oleks iseenest äge.
edit: Kas ma mäletan valesti, aga Milan oli reaalsuses Zlatani lapsepõlve lemmiktiim?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJasper-cannuman-eika(, keda peale pooltundi vahetaks välja Saarlane)
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas ma mäletan valesti, aga Milan oli reaalsuses Zlatani lapsepõlve lemmiktiim?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa olen seda küll kuskil varem maininud, aga Dinho-Zlatan-Pato seljataga võiks olla poolkaitseliin Jasper-cannuman-eika(, keda peale pooltundi vahetaks välja Saarlane) ja Milan jõuaks ikka esinelikusse, vähemalt. Sa nägid ju ise ka, kuidas Inter Zlatani ajal mängis- pikk pall mehele ette ja pool rünnakut oli tehtud.Algselt postitas eika Vaata postitustedit: Kas ma mäletan valesti, aga Milan oli reaalsuses Zlatani lapsepõlve lemmiktiim?
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustKuskilt silma jäänud, et oli küll nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustKuskilt silma jäänud, et oli küll nii.
Kõik Ibra unistuste auhinnad, aga nii nõrga iseloomuga ta ei võidagi ühtegi isiklikku ja säravat auhinda elusees, aga kindel on ka see, et Serie A muutub tema tulekuga jälle natuke huvitavamaks, Milano derbyd põnevamaks..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar