Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no lõpuks ka häid uudiseid...GO GILA!
praeguse süsteemi lõhkumiseks ma küll põhjust ei näinud aga ega ma treener ka pole, kui aga see hooaeg pariisis ei särata siis ancelotti lendab küll ahju või inglismaale!
Arvan, et Gilardino tuleku tõttu on kõige pettunum mees Vieri, kes nüüd tõenäoliselt \"rõõmsalt\" vahetusmeeste liidriks asub.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kuigi Itaalia huvides ma loodan, et Gilardino\'l läheb Milanis hästi, siis tegelikult mul on väike 10% kahtlus, et ta ei saa hakkama. Parmas mängimine on ikka natukene teine, kui Milanis. Igatahes loodan, et ta koondisesse jääb ja MMil särab.
Ameerika tuuril alustasid ideaalselt kaks uut ostu. Nimelt mängis Carlo Ancelotti meeskond Chicago Fire’iga ja võitis kohtumise 3:1. Avavärava eest hoolitses 21. minutil endine Interi täkk Chtistian Vieri, peagi vastased viigistasid, kuid 76. minutil viis Rossoneri taas ette Alberto Gilardino. Seginho vormistas meeskonna kolmanda värava 90. minutil. Vot nii on lood..
Spekuleeritakse preagu, et Milan võib Cafu asendajaks osta brasiillase Cicinho, kes säras juunis Konföderatsioonide Karikal. Suvel seda ei juhtu, kuid tõeks võib see saada kas jaanuaris või 06/07 hooaja eel. Summa millest räägitakse on 7,5 miljonit eurot.
Kommentaar