Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Inter m2ngis sama eelmine aasta aga mina paneks Dinho keskele ja Robinho vasakule.Snejider ja Dinho suht sarnased..sama pos. ja Ambrole eelistaks Flaminid ehk.
A.C. MILAN OFFICIAL PRESS RELEASE
8/31/2010
MILAN - A.C. Milan announces the acquisition of Robinho from Manchester City. The Brazilian player signed a 4-year contract.
GENOVA - Il Genoa Cfc rende noto di aver acquisito, a titolo definitivo, i diritti sportivi del nazionale georgiano Kakhaber Kaladze, prelevato da Ac Milan. Nei prossimi giorni il difensore si metterà agli ordini di Gasperini per iniziare gli allenamenti. Nel suo palmarès 4 Campionati e 4 Coppe di Georgia, 1 Coppa dei Campioni della Comunità degli Stati Indipendenti, 3 Campionati e 3 Coppe d'Ucraina, 1 Campionato e 1 Coppa Italia, 1 Supercoppa italiana, 2 Champions League, 2 vittorie della Supercoppa Europea, 1 Coppa del Mondo per Club.
Sul sito Ufficiale del Genoa Cricket and Football Club trovi le ultime news su squadre, partite, stadio e abbonamenti del club di calcio più antico d'Italia. Visita il nostro store online!
Peab õnnitlema milani......vahepeal oli suht lootusetu seis et vanad mehed ja kedagi ei osteta aga nüüd paari päevaga 2 superostu ja kohe teine nägu ja olen suht kindel et inter ei võida see aasta........2 kõvat venda saite ja meeskond tundub vähemalt paberil väga muljetavaldav!!!
2 kõvat venda saite ja meeskond tundub vähemalt paberil väga muljetavaldav!!!
Puujalg Hunterid ja oma värava grusiinid on läinud, hakka või mõtlema, kas Berlu plkas uusi finants-consigliere`sid Gallianile ja braidale appi..ei saa ju lipsus asi olla kurat võtaks!
+ Papa ja Yepes kaitse backupiks kui klaas-Nesta mõradesse jälle läheb + Boateng, veidi rohkem füüsilist jõudu sinna keskele, Gattuso oligi juba vana peer ja võib nüüd TIM Cupis väljakule joosta vms..aga rünnak muutus ühe ndvga
pato-ibra-dinho
pato --dinho
----ibra----
pato-dinho-robinho
------ibra-----
------dinho------
pato--ibra--robinho
variante on ühesõnaga persetäis..
isegi Jack Norris paneb täna magaminnes tule põlema, sest päris õudne on ju..
Inter m2ngis sama eelmine aasta aga mina paneks Dinho keskele ja Robinho vasakule.Snejider ja Dinho suht sarnased..sama pos. ja Ambrole eelistaks Flaminid ehk.
Ahahahah!
Sa ei saa tõsine olla?
Robinho et jookseb tagasi nagu Eto´o
Mis õelda? AC Milan on turu kuningas.
Aga mulle meeldib rohkem Maikuu tiitlid
Tahendab, muidugi Milan konkurerib Scudettole, aga pole piisav suured mängijad osta.
Hea eeskuju on 90aastade Inter
Aga järgmine Derby peaks olema ikka lõbus
Mis toimub, ma ei saa aru?
Tähtede seis ikka täiesti muutund vahepeal, papa,yepes oli ok, boateng hea ja nüüd veel kaladze ja hunter minema ja sisse ibra ning robinho.
Keegi vist kuskil üleval pool puuga pähe saand, et siuksed asjad toimuvad.
Kommentaar