320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

-----------------------Abbiati-------------------------------
    zambro---------Silva----------Nesta-----------Antonini
    ---------Boateng-------Pirlo---------Flamini-----------------
    ---------------------Ronaldinho-----------------------------
    -------------Pato---------------Zlatan---------------------
    Milanista

Kommentaar

see neli-kolm-kolm Milanile edu ei too,milleks punnitada ja ehk j2taks Gattuso pingile,Robinho v6iks ka m2ngu saada,eriti kui m6ni ryndajatest vigastatud on
      Milanista

Kommentaar

Algselt postitas maimps1 Vaata postitust
        ma ei saa aru miks te oma sitta siia topite???
        Interipededel oma koht selleks...halleluuja makaronipoiss kes sa estti keltt ei m6ista!!!
        Tore, et sa oma fantastilist intellekti jagad.

Ja mida te neid line-up pushite siia. Mängitakse lõpuks ikka nii nagu Berlusconi tahab ja ülejäänud Serie A'le see sobib.
        sigpic

Kommentaar

ma ei saa aru miks te oma sitta siia topite???
          Interipededel oma koht selleks...halleluuja makaronipoiss kes sa estti keltt ei m6ista!!!
          Rohkem mina mõistan sinu keelt, kui sina meie jalgpalli kuultur hetkel

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
            Tore, et sa oma fantastilist intellekti jagad.

Ja mida te neid line-up pushite siia. Mängitakse lõpuks ikka nii nagu Berlusconi tahab ja ülejäänud Serie A'le see sobib.

te Interi f2nnid olete t6esti intellektid.Mind huvitab kuna sa seda saasta f2nnama hakkasid,sest nad on ju alati nii kohutavad olnud??
            Ma saan sinust t2itsa aru,et kui Inter 1 kord midagigi v6ita suutis,siis tulid sina kapist v2lja hahaha,kyll need 2 tiitlit teilt 2ra v6etakse kui tuleb v2lja,et Inter ka ise selle sitaga seotud oli ja oli nagu nii.
            Milanista

Kommentaar

te Interi f2nnid olete t6esti intellektid.Mind huvitab kuna sa seda saasta f2nnama hakkasid,sest nad on ju alati nii kohutavad olnud??
              Ma saan sinust t2itsa aru,et kui Inter 1 kord midagigi v6ita suutis,siis tulid sina kapist v2lja hahaha,kyll need 2 tiitlit teilt 2ra v6etakse kui tuleb v2lja,et Inter ka ise selle sitaga seotud oli ja oli nagu nii.
              Ära ela oma pettumist Milanis minu peal välja.
              sigpic

Kommentaar

Tanel, tsiteeridies klassikuid: Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

ma ei viitsi isegi kommenteerida sel teemal rohkem.Teil j22b alati 6igust yle nagu nii
                  Milanista

Kommentaar

1 kord? Eelmisel aastal vahemalt 3

Kommentaar

Mu manu fännist sõber kurtis, et igasugused jorsid fännavad manut ning lisas, et vähemalt milanil sellist mure pole...

Lihtsalt nii suusoojaks...

Kommentaar

Algselt postitas Lambimees Vaata postitust
                        Mu manu fännist sõber kurtis, et igasugused jorsid fännavad manut ning lisas, et vähemalt milanil sellist mure pole...

Lihtsalt nii suusoojaks...

?????
                        Milanista

Kommentaar

Siin siis võimalik algkoosseisud.

Milan (4-3-3): Abbiati; Antonini, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Boateng, Pirlo, Flamini; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.

Bench: Amelia, Abate, Sokratis, Yepes, Gattuso, Seedorf, F.Inzaghi
                          Suspended: None
                          unavailable: Ambrosini, Pato

Genoa (3-4-3): Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia; Rafinha, Veloso, Rossi, Criscito; Palacio, Toni, Sculli.

Bench: Scarpi, Kaladze, Moretti, Milanetto, Rudolf, Mesto, Kharja.
                          unavailable: Jankovic, Destro

Kaladze tagasi san sirol!

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                            Siin siis võimalik algkoosseisud.

Milan (4-3-3): Abbiati; Antonini, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Boateng, Pirlo, Flamini; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.

Bench: Amelia, Abate, Sokratis, Yepes, Gattuso, Seedorf, F.Inzaghi
                            unavailable: Ambrosini, Pato

Genoa (3-4-3): Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia; Rafinha, Veloso, Rossi, Criscito; Palacio, Toni, Sculli.

Bench: Scarpi, Kaladze, Moretti, Milanetto, Rudolf, Mesto, Kharja.
                            unavailable: Jankovic, Destro

Kaladze tagasi san sirol!

See koosseis oleks väga mahe,loodetavasti jääb vanaraud (Seedorf,Gattuso)pingile.
                            Milanista

Kommentaar

Algselt postitas Pealik Vaata postitust
                              Tanel, tsiteeridies klassikuid: Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
                              ükski isa ei taha,et tema poeg oleks Interi pooldaja või pede.
                              Milanista

Kommentaar

?????
                                kui vihjest arusaamisega probleeme on, siis luba ma tõlgin - säh
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X